Reklama

Reklama

Tučňáci z Madagaskaru

(seriál)
  • USA The Penguins of Madagascar (více)
USA, (2009–2015), 31 h 22 min (Minutáž: 12–46 min)

Hudba:

Adam Berry

Hrají:

John DiMaggio, Tom McGrath, Jeff Bennett, James Patrick Stuart, Andy Richter, Kevin Michael Richardson, Danny Jacobs, Nicole Sullivan, Victoria Justice (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(93)

Pro většinu lidí jsou Skipper, Kowalski, Rico a Pěšák jenom čtyři roztomilí tučňáci žijící v zoologické zahradě v Central Parku. A přesně to chtějí, aby si o nich lidé mysleli. Proč? Protože tito na pohled mírumilovní tučňáci jsou ve skutečnosti elitní bojovou jednotkou s výsadkářským výcvikem a tajnou centrálou. Jaká je jejich mise? Udržet v zoo pořádek. A jejich nepřítel? Příšerný nový soused, král Jelimán, samozvaný „všech lemurů král“. Tento vymetač večírků je v zoo nováčkem, a tak si hledá nějaké zpestření. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (159)

rytir1 

všechny recenze uživatele

Jděte do háje s těma trojkovýma hodnoceníma, tihle kluci už v Madagascaru ukázali, že to stálo a padalo na nich. Já ty kluky prostě žeru. A vám radit kašlat na hodnocení zhulenců co za dobrý seroš nepoznaj nic než teorii jak poznat svou matku. Ale tahle elitní bojová jednotka je elitním animovaným seriálem. Bejt jich stovka, tak jsou z nich moderní Šmoulové:-))) ()

Reklama

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Skipper, Kowalski, Rico a Vojín sú  tučniaky v Zoo Central Park. Za ich nekonečnou roztomilosťou sa však skrývajú elitní vojaci, ktorí sú ochotní chrániť svet pred zloduchmi. Tu sa nám vytvára veľa zábavných momentov.  Skipper, veliteľ tučniakov a elitný bojovník je hádam najvážnejšia postava. Je to predurčený vodca, ktorý si vie vždy poradiť a vie používať plusy aj mínusy svojho týmu.  Kowalski, mozog všetkých operácií, šialený vedátor a matematik. Kowalski je proste ten, ktorého tým potrebuje, pretože neustále vyrába špeciálne zbrane, ktoré sa však nie vždy podaria. Rico je šialený psychopat, ktorý má na starosť všetky výbuchy a násilné záležitosti. Vo svojom žalúdku má takmer všetko čo tým potrebuje. Moc toho nenahovorí, ale je pre tým užitočný. Vojín je najroztomilejší tučniak a to je jeho zbraň. Niekdy však tým zachráni on, vďaka jeho sentimentu a detskej nevinnosti. Potom tu máme ostatné zvieratá zo ZOO, ako napríklad Kráľa Jelimána, ktorý je najlepšia a zároveň najviac cool postava zo seriálu. Je tak strašne nafúkaný a arogantný až je mi z toho zle. Vo veľa prípadoch pripomína Sheldona, no bohužiaľ Jelimán je ešte hlúpy. Ešte tu máme Maurica, ktorý je Jelimánov verný služobník, ktorý je ochotný pre svojho kráľa urobiť čokoľvek. Jelimán ho furt ponižuje a on nekladie žiadny odpor. Seriál sa snaží pôsobiť pre deti, no však tá paródia na špiónske filmy je proste pre deti nepochopiteľná. Niektoré narážky sú tiež nepochopiteľné pre deti. Ale pre mňa to je jednoduchá a príjemná kreslená zábava. ()

stenrik 

všechny recenze uživatele

Nejdřív dvě poznámky: Pro distributora: Není Pěšák, ale Vojín, pěšák je akorát v šachách. Pro Agamenon: Maurice nemluví hantec ale Hanácké nářečí, jsem z Moravy, takže poznám :). Jinak nejlepší ze všech je již zmíněný Maurice-a skvělý dabing Zbyška Pantůčka je na místě :). Jinak zasloužený plný počet bodů. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Obyčejné ve všech směrech. Samotný Madagascar kromě pár scén byl průměrný animák a tučnáci, přestože jsou zbraní srovnatelnou s veverkou od konkurenční Doby ledové, nejsou zase tak vtipní... Některé parodie na pár jiných filmů potěší, ale jako celek to působí hodně "komerčně" vynuceně bez jakékoliv větší myšlenky. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Vždy, když Skiper mluví o smrti Manfredyho a Jonesna, zmiňuje jiný způsob smrti. (legenda)
  • V díle "Operace: Plyšová bouře" ve scéně těsně před tím, než jsou tučňáci z Jelimánem posláni zpět do zoo, je možné si všimnout, že pěšák mrknul. V závěru epizody je však uvedeno, že v zoo je plyšák, zatímco skutečný pěšák je stále v továrně. (legenda)

Reklama

Reklama