Reklama

Reklama

Džuon: Široi ródžo

  • Japonsko 呪怨 白い老女 (více)

Obsahy(1)

V jednom domě dojde k brutální vraždě. Puberťák se rozhodne zavraždit celou svou pětičlennou rodinu a následně provést sebevraždu. Po jeho smrti najde policie kazetu, na které byl nahrán podivný hlas neznámé ženy. Má tento hlas ženy něco společného s touto strašlivou vraždou? (LIVINGDEAD)

Recenze (19)

katmandzoo 

všechny recenze uživatele

tento film pozostáva z jednotlivých častí a zo začiatku má možno divák pocit, že spolu nijako nesúvisia a poukazujú len na rôzne spôsoby tej najstrašnejšej smrti a to je smrti z nenávisti, je to celkom dobrý horor, no aj keď japonské horory sú kvalitné, tak tento nepatrí medzi tie najkvalitnejšie..na druhej strane som však bol počas celého filmu v napätí, kedy príde tá strašná scéna, čiže svoju úlohu do istej miery tento horor splnil, lebo strach v ňom je značne zastúpený..čiže podľa mňa taký priemerný japonský horor.. ()

fr3ak 

všechny recenze uživatele

O dost slabší než Kuroi shôjo. Film zvládne i za tak krátkou stopáž celkem rychle nudit a stará paní s basketbalovým míčem mě opravdu neviděsila, ale spíš pobavila. Zápletka úplně špatná není, ale ve scénáři je několik naprostých nesmyslů (např. nechápu, co tam vlastně dělal Toshio). Jak jsem chválil u druhého filmu zvuk, tak tady je naopak až zbytečně moc velký důraz na zvukové projevy "Shiroi rôjo". Až mě to začalo úplně rozčilovat. Černá poráží bílou o jednu hvězdičku. ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Pokus navázat na japonskou sérii Ju-on bez Kayako a víceméně Toshia. Žel bez pořádného bubáka, vynalézavých hunusolekaček, klaustrofobní atmosféry a Shimizua na režisérské sesli to nefunguje a film už v druhé půlhodině nudí až hrůza. Směšná cupitající stařena s basketbalovým míčem v rukou jako náhrada za respektuhodnou Kayako je snad blbý vtip. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Nechápem, čo je také zlé na tomto diely. Mňa náhodou dosť bavil. Síce to už nie je to, čo Ju-On býval vo svojich začiatkoch, ale ide si to vlastnou cestou. Prvé scény sú vynikajúce! Skvelé hudobné podfarbenie, tajomnosť a niečo čoho sa človek môžeš aj zľaknúť. Ďalšie časti filmu sú na trochu nižšej úrovni, ale to vykompenzuje koniec, ktorý dá všetky príbehy do kopy a vytvorí celkom solídnu pointu. Jediné, čo môžem vytknúť sú slabšie herecké výkony a občas zlá hudba. Celá séria: Ju-on (2000), Ju-on 2 (2000), Ju-on: The Grudge (2003), Ju-on: The Grudge 2 (2003), Grudge: Old Lady in White, The (2009), The Grudge: Girl in Black (2009). ()

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Další ze série Ju-On bylo pro mne osobně celkem překvapení-mám tuto "ságu" celkem dost rád a právě tímto dílem přichází změna v neopakovatelnosti oproti předchozím dílům...sice celkem bez problémů odhadneme děj,ale lekací scény byli výborně natočené a obvzláště mě zaujal propletený a věkolika časech schodující se děj!Už se těším na druhou část! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film vznikl na počest desátého výročí existence hororové série Ju-on. (ČSFD)

Reklama

Reklama