Reklama

Reklama

VOD (1)

Jak vydělat miliony na touze lidí vidět krev? Protřelý sadistický obchodník (Samuel L. Jackson) to dokázal, když vybudoval impérium pomocí internetové stránky, na které spolu novodobí gladiátoři svádí souboje na život a na smrt. Jeho nejnovějším objevem je David Lord (Kellan Lutz), požárník, kterého unesli, uvěznili a donutili bojovat o vlastní život. Aby se David dostal na svobodu, je ochotný utkat se v sérii krvavých zápasů. Své soupeře zdolává jednoho za druhým, ale nejtěžší bitva ho ještě čeká. Teprve během ní rozpoutá skutečné krveprolití a odhalí tajemství, kvůli kterému se může celý výdělečný podnik zhroutit. Ve vedlejších rolích se představují Daniel Dae Kim (TV seriál “Ztraceni”) a Nina Dobrev (TV seriál “The Vampire Diaries”). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých snímkov, pri ktorých človeka napadne hneď ako prvé "Preboha, ako sa len do tohoto nechal nahovoriť herec veľkosti Samuela L. Jacksona?" Ostatných chápem, Johnny je rád za čokoľvek, Kelan si po Twilighte tiež moc nezahrá, keďže hrať nevie a Daniel Dae Kim si tiež okrem TV produkcie moc neškrtne. Myšlienka nie zlá, ale jej spracovanie a hlavne tí herci neherci. No strach a hrôza. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

" Jedná se o roli děvy, která bude pomáhat unášet chlapíky nucené do nelegálních zápasů na smrt do show na internetu, nevadí že budete polovinu času nahá?" " Nevadí, chci být slavná a bohatá herečka!" takhle si představuji první casting švédské krásky Katie Winter, která přijede z Londýna do L.A a přijme první roli v tak hloupém filmu s tak lacinými efekty na stokrát omleté téma, které mi nejvíc evokovalo Běžící muž (1987), s Arniem akorát místo tv show tu máme aktuálnější stream.  Pokud někdo na podobných filmech ujížděl v osmdesátkách, tak i tahle arénovka může fungovat jako neškodná oddechovka, v které se dočká i fajn záporáka Samuela L. Jacksona. ()

Reklama

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Poviem to narovinu ked som videl mena S.L. Jackson, N. Dobrev, D.D. Kim tak som si myslel ze to bude nieco viac ako bolo. Typek bol nastrazeny agent v roli bojovnika na zivot a na smrt, tieto zapasy vysielali cez net. Rolu zaporaka si zahral Samuel L. Jackson. Typek mal vyhrat 10 zapasov a zato mu slubili ze ho pustia na slobodu, od zaciatku predvidatelne. Dve hviezdy davam za Ninu Dobrev, ktora sa tam fakt len mihla asi 2 minutky a za pekne zeny ktore typkovi dohadzovali... ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Arena. Stručný, jasný, všeříkající pojem, který by měl být zosobněním toho, co představoval v 80.-tých létech. Já nechci vidět "osmdesátky", ale aby to celé bylo přetaveno do moderního hávu (viz.: Neporazitelný 2 a 3). Ale ono ne. Arena vypadájako něco mezi "Zabij, nebobudeš zabit" a "Rally smrti 2". Režisér neumí natočit efektní souboj. Ano, krve je dost, ale nevychutnal jsem si ani jeden úder/kop. Souboj s mečema-to tam mohli dát rovnou Seagala a za kameru Hickoxe. Shit, shit, shit. Děj je furt stejný. Hrdina je zajat, je nucen bojovat v areně s tím, že pokud 10x vyhraje, dočká se vítězství...On už tenúvodní zápas se sekerama dával leccos tušit... Zpomalené záběry na protivníky jsou efektní, ale pak to zprasí střihač a je z toho další "vandammovka" posledních let. Takže, kdo další prosím? ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Typické béčko. Vezměte film "Zabij, nebo budeš zabit", vraťte ho zpět časem o dvacet až třicet let, přidejte trochu krve a nečekanou pointu a můžete distribuovat. A i když je první zmiňovaný snímek minimálně o řád výš, je "Aréna" pořád poměrně koukatelná (a to i přes Kellana Lutze, který mi nikdy nic neříkal). P.S.: Nepřestává mě fascinovat, k čemu všemu se (kvalitní) herec jako Samuel L. Jackson neupíše.;-) 2,5*. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Odlišných kosmetických aranžmá si je možno všimnout na poničeném, zjizveném a krví zbroceném těle Davida Lorda (Kellan Lutz) z jeho závěrečného souboje v aréně. Po něm se vydává po Loganových (Samuel L. Jackson) stopách a krev z jeho těla je rázem pryč - nejjasněji je to vidět, když prochází matně osvětlenou chodbou -, aby se na svém místě objevila až na samotném závěru filmu. (Conspi)
  • Po obsazení Samuela L. Jacksona do role Logana se kvůli jeho účasti původní název filmu Fury změnil kvůli jeho účasti ve filmu Nick Fury (2014) na Deathgames. I ten se však poté stal jen názvem pracovním. (Conspi)
  • Natáčení probíhalo ve městě Baton Rouge, hlavním městě amerického státu Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama