Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dle mého je tento film zbytečně podceňován. Samozřejmě že Čelisti byly jen jedny, ale tento film mě rozhodně bavil víc, jak celá série Shark Attack. Finální rozuzlení příběhu mě celkem zaujalo, protože myšlenka rozhodně nevypadá špatně. Horší už to bylo v digitálním zpracování žraloka. Už jsem si zvyknul, že žralok dokáže sežrat i letící letadlo, takže mě tady nic extra nepřekvapilo. Ba naopak některé scény se mi líbily docela hodně. Herecké výkony už byli ze slabšího soudku, ale alespoň tu hrály pěkné baby. Ovšem zajímalo by mě, za co utratil režisér tolik peněz (vždyť 25-28mega se přece musí někde projevit…) ? Prostředí jezera bylo nádherné, stejně jako elegantní jízda na prkně. Nemůžu si pomoct, ale já musím prostě dát lehce podprůměrné hodnocení, protože do toho vytouženého průměru tomu přece jenom trošičku chybělo. Bylo zde i zbytečně moc nelogičností, ale ani to není už v dnešní době žádná novinka). Jinak ovšem na tenhle kousek určitě nezanevřu. ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Will Hayes, Jesse Studenberg | Hudba: Graeme Revell | Produkcia: Chris Briggs, Mike Fleiss, Lynette Howell | Distribúcia: Rogue | Štúdio: Sierra Pictures, Incentive Filmed Entertainment, Silverwood Films, Next Entertainment | Rozpočet: 28 miliónov $ | Tržby: 20,245,424 $ || ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

David R. Ellis je možno dobrým druhým režisérom, ktorý spolupracoval pri áčkových filmoch, sám to však príliš nevie. Jeden jeho experiment so zrýchleným obrazom pri jednej hluchej scéne je možno zaujímavý, ale v konečnom dôsledku ide len o šetrenie času a pôsobí rušivo. Všetko je podriadené, aby čo najskôr prišiel na scénu digitálny žralok a požral celý komparz a vedľajšie postavy. Aj dve akože humorné situácie sú úplne rovnaké, tvorcovia evidentne trpia komplexom jedného štýlu humoru. O príbehu nie je dôvod rozprávať, je to kombinácia filmov o krvilačných žralokoch a miestnych buranov, ktorí ohrozujú návštevníkov svojho teritória. Našťastie je film rýchly, má žiaducú stopáž a než sa pohodlne usadíte v kresle je koniec. ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak se někdo chtěl vyšvihnout, vedle PIRAŇA 3D a dopad ještě hůř než konkurence (která nebyla taky zrovna nic extra). Připitomělý animace žraloků - opravdu to musí na dnešní dobu vypadat tak lacině a uměle?! K tomu několik stupidních chyb, až se vám chce brečet. Sara Paxton, která mne překvapila v THE INNKEEPERS je tady nevýrazná a nudná jako celý film. Jestli chtěl někdo zvednout laťku tím, že jí a několik dalších bab svlékne do plavek, tak to tady taky nevyšlo. Scénář příšernej a nezajímavej, krom toho, že jsou (SPOILER!!!!) tu žraloci v jezeře chováni záměrně, což ale vzhledem k tomu, že dva blbce tipnete, jako hlavní padouchy hned není taky nic wow! A to 3D nějak nepobírám, žraloka ve 3D uvidíte hezčího na nějaké pohlednici nebo v 3D knížce, tady je opravdu děs....efekty = konzolové hry tak před 5 lety. :-) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Totálně nudný a tupý teen horor o hnusně digitálních žralocích v jezeře. Už jenom tímhle nastíněním zápletky je myslím každému jasné, že z toho nemůže vzniknout dobrý film. David R. Ellis si to ale zjevně myslel, nebo se možná chtěl pokusit opět natočit rádoby vtipné béčko jako Hadi v letadle. Jenže nevyšlo mu to moc ani tehdy a tentokrát to dopadlo ještě hůř. Postavy jsou totálně nesympatické, režie tragická a humor se jim vytratil už asi někde v námětu. Docela mě překvapuje, že se tahle zrůdnost vůbec dostala do kin, protože scény typu ,,jednoruký černoch jde lovit žraloka" nebo ,,žralok výskokem sežere týpka na skůtru" se většinou vyskytují v "perlách" dvd kalibru. Doufám, že tam už Ellis se svým příštím filmem taky zamíří. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Režisér David R. Ellis si přáll vydat film pod názvem Untitled 3D Shark Thriller. (neff)
  • Je možné všimnout si, že během Sářiny (Sara Paxton) resuscitace zmizely z Nickových rukou (Dustin Milligan) výrazné zarudlé otlaky z předchozího připoutání. (Conspi)

Reklama

Reklama