Reklama

Reklama

Temný příliv

Trailer

VOD (1)

Kate je bioložka, která svůj život zasvětila zkoumání a pozorování žraloků. Neohroženě s nimi tráví čas pod mořskou hladinou a o její bezpečí se stará manžel Jeff, který je podmořským kameramanem. Jednou se ale vše vymkne kontrole a žralok zabije jednoho z členů týmu. Po této tragické události Kate s potápěním končí, a dokonce opustí svého muže a stahuje se do ústraní. Po čase uspořádá s ženou zemřelého kolegy výletní plavby pro turisty. Moc dobře se jim ale nedaří, většina turistů se touží potápět se žraloky. O výpravy za velrybami, tučňáky a lachtany moc lidé nestojí. Kate je na tom mizerně, stále se nepřestala vinit z kolegovy smrti a sotva zvládá splácet loď, do které zatéká. Její přátelé se ji snaží přesvědčit, aby dala Jeffovi druhou šanci a urovnala si svůj život. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Nebetycna nuda. Zo 40tich percent ukazuje niektore v skutku pekne podmorske zabery (vsetkeho vsak vela skodi), dalsich, asi 35 percent, je hodne nudny dej. Nicim nevynikajuci a plny nelogickeho konania, popierajuci i pud sebazachovy. Zvysnych asi 25 percent tejto dlhociznej (mne sa zdala pridlha) stopaze, kamera spociva na krivkach trucujucej, ci pretrcajucej sa Halle. Postavicku ma sice stale peknu, avsak to, co predviedla po hereckej stranke je ubohe.. Myslim, ze ju opat dlhsie neuvidime. Neodporucam ani na zabitie nudy. Este ju znasobite. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Začátek vůbec nezačíná špatně, ale postupně se s toho stane nemastná a bohužel jen slaná podívaná na scenérii moře, tučnáky a sem tam nějakého žraloka. Po smrti otce se vyhýbá ponorům, ale její ex jí dohodí kšeft za 100tisíc, kdy se chce otec se synem podívat mimo klec mezi žraloky! To bohužel nedopadne dobře, jak už to bývá a všem půjde o život po té co se jejich lod převrátí.. Hally to ve vodě slušelo a vypadala místy až nadpřirozeně, když se jen tak vozila za ploutev bílého žraloka! 50% ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Hrá tu Halle Berry.....velice prekvapivé. Film o žralokoch s ktorými sa hlavná hrdinka chce hrať ako s delfínmi....pardón...chce ich spoznať a porozumieť im. V niektorých momentoch mi hlavom preblesla myšlienka, že som si mohol radšej pozrieť dokument o žralokoch a bolo by to napínavejšie ako Temný príliv. Našťastie aspoň záver priniesol aké také ( ikeď pomerne jalové) napätie. Ale krájať sa nedalo...:O)) ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak tento filmek určitě nesedne každému, protože to není klasický film o žraloku zabijákovi, jak asi hodně lidí očekává. Zde je spíše více dokumentárních záběrů z podvodní říše, chování žraloků a odvážných lidí, kteří se nebojí mezi nimi plavat bez klece. Řekl bych, že milovníky žraloků to bude určitě skvělý počin. Mě se filmek líbil a za mě 75% :) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Upřímně přesně nevím, za jakým účelem byl tento film stvořen... Chtěli autoři poukázat na rizikové povolání, které popisují? Nebo mírumilovnost či naopak krvelačnost bílých žraloků? Já vážně nevím. Ale co mi asi nejvíce vrtá hlavou je zdější hodnocení!! 44% (09/2012). Není to trochu málo? H. Berry je nádherná ženská a asi ještě dlouho bude. Příběh si nehraje na nic, čím by nebyl. Přijde mi to naopak hodně reálné. Obyčejní lidé s neobyčejným zaměstnáním. Objeví se prachatý blbec a chce víc, než na co má... Nehody se stávají a tato byla úplně normální. Žádné velké hrdinství, žádné nelogické chování. Nádherné záběry žraloků a nebylo jich málo. Mně se tento film líbil. Ano, nejsou tam výbuchy, litry krve a závěrečný, hodinu dlouhý, boj o přežití. A to je na tom asi to nejlepší. Dobře zpracovaný příběh s dobrými záběry a krásnou H. Berry. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama