Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Jedna pizdhvizdička celevřitní jako budiž... Buhehehehehe... %-]]] - - - P.S. Tak ještě že klucí používají ty nejmenovaný ultratenký vložky značky "Bulla Perfidkta", asi kdyby si jako tou krutofftipností třeba během přenosu řídce ukákli, že... %-o - - - - - (Občasně v programových mezimezerách nahlédnuto na tv >průjma famuly< , hodnocení 4763., komentář zde participující jako třistadevadesátýtřetí - 5.3.2012) ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Svatá makrelo, jak se tohle ocitlo v červených číslech?! Zkusila jsem tenhle pořad z nudy sledovat jen jednou a chcípala jsem u toho, bohužel ne smíchy, ale trapností. Dlouhých 10 minut jsem čekala, kdy se místo dávícího reflexu alespoň mírně pozvednou koutky v pobaveném úsměvu, leč marně. Druhý pokus tahle partička trapáků ode mě nedostane a na základě protrpěné desetiminutovky nebudu hodnotit, ovšem pořád se mi nedaří vrátit spodní čelist zpět k té horní z šokujícího faktu, kolik lidí tohle považuje za kvalitní zábavu. Dala bych maximálně jednu skomírající astru za nelehkou snahu improvizovat. EDIT: No dobrá, neplánovaně jsem absolvovala dalších zhruba 10 minut a tentokrát jsem tolik netrpěla, mohlo by to být i na dvě cípaté! ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Igor Chmela je Bůh! Je fakt, že je ten pořad kvalitativně a zábavně dost hodně rozkolísaný (např. veškeré hudební scény a hry přeskakuji), něco je křeč a nuda, něco mi naopak trhá rodidla i s bránicí. Co mě ale na pořadu sere nejvíce je Čurko, to je prostě největší trapák, jakého jsem na TV obrazovce dosud viděl. Škoda, že kluci mezi sebe natrvalo nepřibrali Táňu Vilhelmovou, protože ta, když jim zaskakuje nebo je jako host, je skoro všechny strká do kapsy. 3,5* ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Byly doby, kdy mi partička přišla jako zjevení. 1) To bylo někdy v roce 2011 nebo 2012. Ovšem počáteční nadšení je pryč. Jak občas náhodně pořad sleduji, vidím silně klesající úroveň._____ 2) Upřímně řečeno, ani se nedivím. Zásoby humoru ani duchaplnosti nejsou nevyčerpatelné. Podobné pořady mají skončit v nejlepším. Divák se pak nemusí dočkat trapných vystoupení jako například na silvestra 2019._____ 3) Hvězdičky vyjadřují průměr ze stavu prvního roku a stavu současného._____ 4) 6.1.2021 - silvestrovská partička 2020 - 2*. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Na straně jedné až neuvěřitelně velká fanouškovská základna uctivačů, na té druhé bohužel snad ještě větší očekávaná banda hejterů, co rozumí humoru jako nikdo jiný.. Jistě, sem tam se tahle čtyřka utápí v pitvoření bez point, jemuž se s plácáním do kolen hurónsky řechtá snad jen tradičně nejvděčnější divák Dangl, i ty okoukané hříčky jak z opileckého finále mejdanu typu Hádej, kdo jsem - V případě rozkošně natvrdlého Genzera spíš Hádej, kdo nejsem..;) - jen ztěží dokáží zaujmout, natož pobavit, ovšem, že by chlapci na humoru samotném páchali bůhvíjakou genocidu, to se taky zrovna říct nedá.. Improvizace platí za nejtěžší z disciplín, navíc i ta krásná a upřímná ochota dobrovolně se ztrapnit před národem jednomu zkrátka nedovolí Suchánkovy Sokolíky přímo zavrhnout.. Mimochodem jen málokterý jiný tuzemský pořad tak schopně pracuje s absurdnem a trapnem jako Partička, jakkoli konkurence vlastně spíš úplně chybí.. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • V silvestrovském speciálu konkrétně ve hře „party“, Dano Dangl zadal Lucii Bílé postavu Carmen, načež podotkla, že to nezvládne. To, ale nevěděla, že si o několik let později zahraje samotnou Carmen v českém muzikálu. (Worry77)
  • Jiří Langmajer v jednom rozhovoru řekl, že pro něj zájezdy s Partičkou byly náročné. On je zvyklý na pevný text a s improvizací měl problémy. Kdo to ale podle něj chytil dobře, je Igor Chmela. (VSVB)
  • Herci sa museli počas natáčania aj niekoľkokrát prezliekať, keďže hrali viacero úloh. (PATWIST)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama