Reklama

Reklama

Gotti

  • USA Gotti (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh nechvalně proslulého šéfa podsvětí Johna Gottiho (John Travolta), zvaného “Teflonový Don”, člena newyorské zločinecké rodiny Gambinových. Sledujte očima Gottiho syna Johna juniora (Spencer Lofranco) tři bouřlivé dekády Gottiho života, během kterých se společně se svou ženou (Kelly Preston) navzdory mnoha tragédiím a pobytům ve vězení snažili udržet rodinu pohromadě. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (86)

verbal 

všechny recenze uživatele

No jako bych včera nekurvoval u Eskobara. A bác ho! Máme tu další naprostou zbytečnost, protože Goťťák byl už dříve vyčerpávajícím způsobem zpracovaný daleko lépe, svižněji, sysluplněji, záživněji, ostřeji, s lepšími a vhodnějšími herci a scénářem, který uplácal opravdový scénárista, a ne jako svou neumětelskou prvotinu a zároveň requiem Leoš Červený, od počátku své rádoby kariéry mrtvá nesympatická výplň podřadných vedlejších rolí v televizních mafiánských odpadech. Travič, který už zase pár let taky urputně šlape hovna v různých céčkových žumpách, se zřejmě domníval, že by si mohl opět napomádovat skráně nebo vyrazit s negrem na hambáč, a vysomrovat nějakou důstojnější roli pro sebe i svou vypláchlou sájentologickou starou, ale zase vedle, a asi bude muset při auditu poprosit taťku Habárda. Ono si jen narvat držku vatou a dělat huhňavého Vincka Vegu na to brutální vypatlané hovado z Naší kozy holt nestačí a Armán byl v té zmiňované povedené verzi mnohem přesvědčivější. Asi proto, že si nikdy nesahal do rozkroku kožených kalhot a nedělal „ú-ú-ú“ na pičoidní barbíny. Čili prostě jen další nic moc ždímání dávno suchého hadru se standardní plejádou škatulově proházených profláklých xichtů z céčkových taškařic o Smolíkovic kočce a přehrávajícím gogotanečníkem v hlavní roli. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Nudnější gangsterku jsem snad neviděl, příběh Johna Gottiho mohl být i zajímavý, ale je to tak klipovitě natočeno, že zde chybí nějaký nosnější část, propojující vybrané epizodky z jeho života. Travolta má v celém filmu jednu pózu a jeho herecký výkon je hodně slabý. Velká nuda a film, který v kinech absolutně nezajímal. I podprůměrná černošská gangsterka Superfly byla zajímavější než tohle zpracování života jednoho z největších šéfů mobu v NY. * ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Chaotické střípky z kriminálního a rodinného života newyorského bosse Gottiho se skládají snaživě, ovšem nepříliš úspěšně do mafiánské "ságy" (jasně odkazující na své režisérské vzory – FFC, MS či QT). Travolta nepodává špatný výkon, dost mě však zarazila závěrečná oslava titulního kmotra jako kladné postavy!? ()

Shaleman 

všechny recenze uživatele

Úplně nejlepší cestu pro návrat na vrchol si Travolta teda nevybral. Nemyslím si, že by v roli Gottiho byl špatný, nebo přehrával. Mě v ni nevadil, i když pro jeho energii by se hodili jiné postavy. Problém filmu je v jeho lacinosti. Něco tak nudného si dnes nedovolí ani do televize a tady s tímhle patvarem bez scénáře a atmosféry útočí přímo na kina. Absolutní zoufalství s tím nejotřesnějším soundtrackem. Nesrozumitelné skoky v čase, nepřehlednost postav a chabé herecké kreace. Dlouho jsem přemýšlel, zda nedat odpad. Něco mi od teď dlužíš Johne. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Podpriemerná gangsterka. Pomalá a nezáživná čo pri tak silnom materiály akým bol Gottiho život je až zarážajúce. Film nemá klasickú štruktúru a hneď zo začiatku je šanca že sa rýchlo stratíte. Chaotické strihy, nulová gradácia príbehu (čo hlavne ku koncu veľmi chýbalo) a ani jedna postava ktorá by v niečom vyčnievala. Aspoň Travolta sa snažil a nebyť jeho tak to dopadne katastrofálne. Pre tých čo o mafii v New Yourku mali niečo napozerané alebo načítane pôjde o prázdne obrázky. Najviac mi vadilo že najdôležitejšie udalosti film ukáže akoby sa nič zásadné nedialo. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Dceru Johna Gottiho měla původně hrát Lindsay Lohan. Pro přehnané nároky kladené její manažerem ale byla nahrazena. (Sufferer)
  • Postavu Aniella Delacroceho - underbossa newyorskej rodiny Gambino, ktorý bol zároveň Gottiho mentorom - mal pôvodne stvárniť Al Pacino. (Santino7)

Související novinky

Zemřela herečka Kelly Preston

Zemřela herečka Kelly Preston

13.07.2020

Herečka Kelly Preston zemřela ve věku 57 let po dvouletém boji s rakovinou prsu. Zprávu přinesl její muž herec John Travolta. Preston započala svoji kariéru v soap opeře Capitol, k jejím nejznámějším… (více)

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Reklama

Reklama