Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (251)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Po pilotním dílu následovala trochu zklamání (Couch mi chyběl), ale s koncem první série jsem natěšená na tu druhou. Podle mě role Jess Zooey víc než sedí. To její podivínství je vtipné a jiskření mezi ní a Nickem mě baví. Vtipností se to amozřejmě nemůže vyrovnat Přátelům, ale rozhodně musím říct, že se při sledování New girl (a to už při úvodní písničce Who´s that girl) rozhodně bavím. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Uff. Neskutečně divně napsané postavy hraničící s kandidaturou na odvoz do Bohnic a to ne v tom dobrém, vtipném smyslu slova. Úvod seriálu (který jsem vynechal) byl údajně velice špatný a provázelo ho i přeobsazování rolí. O to více mně šokuje, jak málo vtipné jsou další díly. A postavit celý seriál na tom, že je Zooey Deschanel roztomilá mi přijde trochu přehnané. Obzvláště když vezmu v potaz, že sama hlavní hvězda seriálu je spoluproducentkou. Narcismus? No nic, New Girl jde prostě mimo mně. ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

(Po třech dílech) Velké zklamání, v kterém Zooey Deschanel předvádí podobný výkon jako v Lemře líné a skouknutí dalších dílů by mohlo mít fatální následky v podobně amnézie zasahující mozkové centrum v oblasti s nápisem (500) Days of Summer. UPDATE: New Girl dostala druhou šanci a od pátého dílu to všechno šlape jako hodinka. JUCHU! Nejšílenější banda brázdící televizní vody. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Takhle skvělý pilot jsem už hodně dlouho neviděl, s jistotou mohu říct, že tento seriál bude totální pecka, dokud nedojdou nápady a doufám, že jich tvůrci mají hodně. Stačilo pouhých 23 minut, abych si oblíbil všechny postavy, které jsou naprosto perfektní a to se mi u většiny seriálů nikdy nestalo. Dále musím pochválit druh humoru, který ani nepotřebuje smějící se publikum, aby lidem došlo, kdy to mělo být vtipné. The New Girl je pro mě v oblasti seriálů zatím největší překvapení tohoto roku a s ním konečně přichází konec povinnosti dokoukat HIMYM, hurá, už bylo načase!!! :-). Druhá epizoda a hned zmizí Damon Wayans Jr, tohle možná fakt neskončí dobře. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Hello Zooey Giggles. Mít na hudebce za učitelku Zooey, tak by ze mě byl dneska zpěvák nebo virtuos :-) Nebudu si nic nalhávat - žádný zázrak to není a hodnocení na imdb spíše odráží popularitu ZD. Na druhou stranu je jen několik seriálů americké produkce, které vydržím pravidelně sledovat. A New Girl k nim zatím patří. ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • V úvodu epizody se objeví narážka na seriál Alf (od r. 1986). (Duoscop)
  • Postava Coache (Damon Wayans Jr.) se vrátila ve třetí sezoně seriálu poté, co byl zrušen seriál Happy Endings (od r. 2011), ve kterém Wayans Jr. účinkoval. Herec poté podepsal ke ztvárnění hlavní role novou smlouvu. (Shadowspark)
  • Díky vysoké sledovanosti se rozhodla produkce natočit sérii o čtyřiadvaceti epizodách, což je o jedenáct více, než původně zamýšleli. (sluppka)

Související novinky

Reklama

Reklama