Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (251)

s.e.p.p 

všechny recenze uživatele

Nepřijde mi to jako takový propadák. Zatím jsem se u každého dílu nasmál dvakrát víc, než u nových epizod TBBT nebo HIMYM, takže jsem prozatím spokojený. Uvidíme, jak se seriál bude vyvíjet dál. ::: Tak po celé první sérii jsem spokojený ještě mnohem víc a nemůžu se dočkat série další. Parádní náhrada za upadající HIMYM. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zooey zbožňujem. Zbožňujem ju zhruba od roku 2000, keď som prvýkrát videl Almost Famous a zbožňoval som ju celé roky vo vedľajších úlohách, dávno predtým, než ako Summer dobyla svet. A zbožňujem ju stále. Logicky je to ona na kom stojí celý seriál, bez nej by som ho nepozeral a bez nej by dávno zapadol medzi zvyšok priemerných sitcomov, ak by vôbec prežil prvú sériu. Rozumný ťah bolo nahradiť Wayansa hneď po prvej epizóde - degradoval ju svojou prítomnosťou na úroveň klasickej černošskej komédie a pri už tak tuctových postavách to iba zhoršoval. A zo začiatku to teda za moc nestálo. Našťastie som bol vďaka tunajším komentárom na to pripravený a pretrpel nevtipných klišé prvých (myslím) sedem častí, až k prvej vážne výbornej - tej so sexom. A potom už si Jess ako takú úroveň udržala, keď ovšem nerátam najzásadnejšie mínus celej prvej série a to sú nefunkčné vzťahy. Nie medzi hlavnými postavami - tie si síce nejde obľúbiť natoľko ako postavy HIMYM alebo BBT, ale aspoň sú bližšie realite - problém je, že New Girl by chcela byť hlavne o vzťahoch a tie ani raz nevydržia dlhšie než nejaké tri časti. Humor, ten by ušiel. Oproti spomínaným klasikám, alebo napríklad takému Community (ani neviem prečo to porovnávam) ho tu nie je ani desatine, celé to stojí skôr na pohodovej atmosfére, komickej postavičke (Schmidt), a obrovských očiach Zooey Deschanel, ktoré sa točia na všetky strany, a ak máte tú herečku aspoň trochu radi, minimálne ony vás donútia nad štvrtou hviezdou aspoň pouvažovať. Aj keď do nej niečo chýba. Ani neviem čo, asi poriadny vzťah s niekým zaujímavým, toho ale pravdepodobne prinesú až ďalšie série, na ktoré sa zatiaľ nechystám. 70% PS: Hosťovačky nič moc, naozaj vynikajúca bola asi len tá ruská modelka (meno si nespomeniem). A pri odchode Lizzy Caplan mi bolo tých urýchlených vzťahov ľúto asi najviac. Edit: V neskorších sériách sa to najprv dosť zlepší (takmer na úroveň klasík), aby to následne ostalo šlapať na mieste, a stalo sa tuctovým a neznesiteľným. Najvyššie dosiahne seriál niekde v polke a potom už len pozvoľne klesá. Boli časy, keď som mal Jess a jej partu hodne rád, keby som si ale mal vybrať, moja srdcová herečka by sa radšej tých osem rokov venovala filmom. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

"Phoebe" odišla od Priateľov a našla si nových priateľov. Jeden z nich je čierny, ale toho vymenili hneď po prvom diely za iného člena najhlučnejšej menšiny. Veď biely divák černochov nevie rozoznať a čierny divák je rád, veď viete prečo. Ale nám sa predsa pletú Aziati. Nejako nevychytali. Oni vlastne nevychytali celý seriál. U každého seriálu sa po prvej sérii dá dobre identifikovať cieľová skupina. Tu ma však napadá maximálne tak baba, ktorá sa práve rozišla po dlhodobom vzťahu a strašne túži sa nechať znásilňovať tromi úplne cudzími chlapmi, ktorým za to ešte bude platiť vo forme nájomného. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Začínám si myslet, že ta nekonvenčnost a roztomilost u hlavní hrdinky bohužel není tak úplně pravdivá. Čím víc Zooey vídám v "New Girl"tím víc se nemůžu ubránit dojmu, že šíleně přehrává. Já jí tu její praštěnost prostě nevěřím, působí to dost uměle bohužel. Přitom jsem si po 500DOS jistá, že hrát umí-ale tahle postava jí naneštěstí vůbec nesedla. Humor občas milý, jindy trapný, ještě uvidíme, jestli mě něco při dalších epizodách překvapí.PS:musím konstatovat,že jediné,co se mi opravdu,opravdu líbí, jsou Zooeiny vlasy!:-) ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Na New Girl jsem začal koukat hlavně kvůli Zooey Deschanel a koukám na něj do teď. Ze začátku to byl docela boj, než jsem si zvykl na styl, kterým se seriál prezentoval a taky na to, že se rozjel vždy po deseti dílech(platí pro první a druhou řadu, třetí šlape na maximum už od prvního dílu). Navíc chvilku trvalo, než jsem se dostal hercům a jejich postavám pod kůži. A nakonec jsem rád, že jsem u New Girl vydržel, protože mě i přes slabší díly stále baví a dokážu si jí parádně vychutnat. Navíc jsou některé epizody a jejich zápletky hodně příjemně ujetý takže se příjemně odreaguji. Ze začátku táhla seriál Zooey, ale pak se karta obrátila projevil se komediální talent Jake M. Johnsona a Maxe Greenfielda. Nick a Schmidt jsou nejlepší postavy a skvěle fungují v kontrastu s ostatními. Dále se hodně povedly flashbacky, které ukazují, že potenciál tam stále je a je odkud brát. New Girl je hodně dobrý seriál, který si rád jednou za týden pustím. S05 - Velmi povedená řada, které se mě dost líbila. Pár slabších dílu je i zde, ale na druhou stranu se tu objeví sexy Megan Fox s Nasim Pedrad. Co se mě nejvíce líbilo, byl závěr řady, ze které ho jsem měl opravdu moc dobrý pocit. Pět let s postavy, jenž se někam posunuly a to jak to zobrazily se mě prostě moc líbilo a krásně to do seriálu patřilo. Velká spokojenost s pátou řadou. ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • Postava Coache (Damon Wayans Jr.) se ukázala jen v pilotním díle. Byl totiž obnoven seriál Happy Endings (od r. 2010), ve kterém Damon Wayans Jr. hraje, a produkce seriálu The New Girl nechtěla epizodu přetáčet. Na jeho místo nastoupila postava Winstona (Lamorne Morris), basketbalového hráče, který byl propuštěn z lotyšského týmu. (sluppka)
  • Úvodní píseň „Hey Girl“ nazpívala představitelka hlavní role Zooey Deschanel (Jess). (Olík)
  • Díky vysoké sledovanosti se rozhodla produkce natočit sérii o čtyřiadvaceti epizodách, což je o jedenáct více, než původně zamýšleli. (sluppka)

Související novinky

Reklama

Reklama