Reklama

Reklama

Sexy párty

  • Německo Party Animals ... Wilder geht's nicht! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jestli se něco chcete dozvědět o Vanu Wilderovi, teď je ta pravá chvíle. Máme k dispozici jeho přihlášku na vysokou. Musel ji vyplnit důkladně, protože tam pak chodil hodně dlouho. Totiž dokud tatínek cáloval. Ale to si pište, že si to tam užil. Takže tady je část jeho dotazníku: NĚKTERÁ OSOBNÍ DATA Pravé jméno: Van Wilder, ale dává přednost přezdívce "Van", což je vlastně jeho jméno, ale on ho považuje za přezdívku. Datum narození: 13.prosince 1977 - divoký střelec s velkou vzrušivostí, společenský, umí se odvázat. Jeho zájmy: tantra, hudba. Možná by to měla být ekonomie. Ale kdo se má tak narychlo rozhodnout. Umí suprově mixovat drinky. Jazyky: angličtina a jazyk lásky (a nemyslete hned na orální sex). Plány do budoucna: vrátný v casinu, který je majitelem pláže, aby mohl často plavat a je zároveň prezidentem USA či Mexika. Semináře, které už absolvoval: masáže Reiki, erotická fotografie a seminář na téma: "Život je příliš krátký na to, abychom se stali bohatými moc pomalu." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

peto580 

všechny recenze uživatele

Mam jednu uchylku a tou su primitivne americke komedie. Mozno je to mojim skazenym zmyslom pre humor alebo ktovie.... A aj preto je tento film podla mna supa jako prase :) - nevadi ze je jasne jak to skonci hned od prvych minut - nevadi ze tam je primitivny humor - nevadi ze to je fekalne a sexisticke ( moja salka kavy :D ) - nevadi ze logika je uplne na vedlajsej kolaji nevadi..... a vlastne mi je to u prdele lebo tak som sa nasmial ze konec. ()

Lichty 

všechny recenze uživatele

Jsem asi jediný, komu Ryan Reynolds nepřijde ani trochu cool a film, ač je to jen jednoduchá teenagerská komedie, prostě neutáhne. Několik vtípků sice chválím (například scénu v bazénu), ale tyto světlé okamžiky jsou posílány na smrt zbytečnými a prvoplánovými fekáliemi, bez kterých by se Van Wilder v klidu obešel. Harold a Kumar je prostě úplně jiná liga. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

National Lampoons jsou nesmrtelní. Holky jsou zde pěkné a Ryan Reynolds prostě umí zahrát takové cool týpky jako Van Wilder. To je to dobré. To zlé je, že na to, že to je komedie se moc během filmu nezasmějete, spíš pousmějete a pokud nenávidíte tento druh levného humoru tak ani to. Musí se ale nechat, že film mě i přes absenci humoru bavil a jsem rád, že jsem se na něj podíval. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Je to ujetý, fakt hodně ujetý a jak tady hodně lidí zmiňuje, vygraduje to u scény s hot dogama. Musím říct, že nebyl dobrej nápad u toho večeřet. Nicméně množství a síla vtipu není taková, aby si to zasloužilo vyšší hodnocení. Něco tomu chybí a naopak je to podle klasických postupů - on / zvrhlík, kterej má všechno na háku a kašle na učení; ona / hodná, cudná, šikovná, která chodí se školním premiantem, nicméně tihle dva se potkají, pochopitelně se zamilujou a ona mu pomůže prozřít, takže najednou má chuť školu dodělat atd. No blá, blá, známe to přece, ne?! ()

Torision 

všechny recenze uživatele

"Jsem nešťastnej, nešťastnej z lásky. A padaj mi, padaj mi vlásky." Dost v pohodě oddychovka ve stylu Prciček s ďábelskou úřední dvojicí Reynolds - Pen, která mě vždycky dokáže pobavit. Kopec fekálního humoru je samozřejmostí (a jakože scéna s psím spermatem je megafekální, ale nechci spoilerovat). Takže jestli tenhle druh filmů můžete, tak by vás to mělo aspoň trošku zaujmout, pokud jste intouši, dejte tomu předběžnej odpad. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (6)

  • Michael Olowokandi, Darius Miles, Quentin Richardson a Lamar Odom, kteří hráli basketbalové hráče, spolu kdysi opravdu hráli v jednom týmu v NBA v Los Angeles. (HappySmile)
  • Báseň, kterou čte profesor literatury při Vanově finále, je "The Road Not Taken" od Roberta Frosta. (HappySmile)
  • Spousta příběhových prvků je založena na článku „The Undergraduate“ z Rolling Stone magazínu, který popisoval život komika Berta Kreischera na vysoké škole. (figgo jr.)

Reklama

Reklama