Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dám jednu hvězdu za Michala Davida, který asi jako jediný může soutěžícím opravdu něco nabídnout. Rolincová půjde stejně brzo za katr, Rytmus leda tak někomu slabšímu nakope do…a Vojtek by měl začít přemýšlet, jak navrátit Kabátům jejich „zašlou slávu“ – teda především v mých očích, protože jejich poslední věci stojí za…Kdyby raději začala Nova a ostatní stanice natáčet konečně něco nového a hlavně pořádného! ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Další patolízalskej pořad nutící nám další exoty s pěveckým talentem. Prachy nejsou snad na nic kolem nás, ale na tyhle zhovadilý pořady jo. V pořadí už ani nevím kolikátej pořad, kde se zas hledá někdo výjimečnej. Nejhorší nebo možná nejabsurdnější na celý týhle šaškárně je, že si ti chudáci opravdu myslí jaký jsou zpěváci. A proč ne, když je o tom přesvědčuje porota složená z takovejch pěveckejch odborníků :-D. Jediný čemu prospějete sledováním a SMSkováním je Marešovo peněžence, aspoň si za vaše prachy může zas prolejt hrdlo na nějaký párty nebo si pořídit nový fáro. Absolutně pak nerozumím tomu, jak může nějaká Rolincová a Rytmus hodnotit něčí zpěv. Dara skončila se zpěvem se Zvonky štěstí a Rytmus může ukazovat tak akorát to svoje tetování, což je asi všechno, čím je zajímavej. Oba rozumí zpěvu asi jako koza petrželi. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Oproti superstar veľký pokles v kvalite. Spočiatku ma to celkom bavilo, ale divné pravidlá v tejto súťaži sú na smiech. Prečo nechávať súperiť dvoch dobrých spevákov? Ak si nevieme rady, tak hodíme mincu, nie? Ci boha, od kedy minca rozhoduje o tom kto je lepší spevák? Doteraz sme mince nepotrebovali...Momentálne to už takmer nesledujem.40%. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Hodně špatná soutěž, kterou, zvlášť kvůli výběru porotců nemůže brát nikdo vážně. Dara má jeden jediný "hit" který nazpívala jako malá holka a nyní akorát tak plní bulváry tím s kým chodí a nebo, že někoho přejela. Rytmus je prostě řízek, který se prosadil, ale čím, to nevim, protože ehm, Zlatokopky vyjebané??? Michal David je muzikant už dávno patřící do šrotu, který si svou slávu odbyl už v 80 letech a tam by dle mého měl taky zůstat. No a Josef Vojtek, ten to s Kabátama aspoň někam dotáh (haha), ikdyž už dávno poznal, že do světa se nepodívá a že už by se taky neměl tak moc cpát dopředu. Opravdu, už jenom ten Landa (ano ano, ten co ve vidlácích udržuje národní hrdost již od roku 1988) tam chybí. Soutěžící jsou dost nevyrovnaný. Ten kdo zpívat umí už je většinou známý (Markéta Poulíčková) a spoustu těch ksichtů si pamatuju už z první nebo druhý řady Superstar (Nikoleta Spalasová) a nechápu, že jim jedna soutěž nestačí a ti co zpívat neumí, těch je mi líto. Netuším, proč tam ti soutěžící jdou, když všechny ostatní soutěže mluví za své. Jediný kdo je známý a nemusí se za své vystoupení stydět (třeba zpívat na besídce v Zapadlý Lhotě) je akorát Aneta Langerová. Je úplně jedno v jakém hávu soutěž bude, ať si mají křesílka klidně na pérku, vystřelujíc jejich zadnice na stupnici od 50 centimetrů do deseti metrů podle líbivosti, všechno to vyšumí a po nikom ani pes neštěkne. Možná tenhle komentář vyzněl ošklivě a nepřejícně a uraženě, ale pokud je zpěvák takový jaký má být, svojí cestičku si najde a sem si vlastně skoro naprosto jistá, že přes Hlas Československa nevede. ()

berusche odpad!

všechny recenze uživatele

Pořád mě fascinuje, jak se tady u nás snažíme dělat taky ty super truper realit show, kde emoce, štěstí, úspěch, krása a prachy hrajou hlavní roli. Ale problém je v tom, že kulturní background náš a jiných zemí není stejný. Takže co se líbí jinde, nemusí se líbit u nás. Jsem v první řadě znechucená tím, že z nás dělají pitomce a do TV pustí už asi 150tou podobnou soutěž. Nemluvě o tom, že banda zpívajících udržovaných puberťáků mě v neděli večer neláká o nic víc než jakýkoli jiný den v týdnu. Prosím, apeluji na vás, v těch televizích, už nám to nedělejte, to raději hrajte v osm večer "Chlapci a chlapi". V neposlední řadě bych chtěla poprosit buď někoho, kdo najal L. Mareše, nebo jeho samotného, aby to zabalil - protože Leoši, už si za zenitem, chybí ti vtip, šmrnc a hlavně, už si značně okoukaný. Howgh. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)

Reklama

Reklama