Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

jhrasko

všechny recenze uživatele

Formát mi nevadí, v podstate súhlasím s Djkomom. Je ale možné, že niekto z moderátorov označí v hudobnom programe chalanov z Kings of Leon za "neznámu" americkú skupinu a Jamesa Harrisona, Brita, nazve menej známym "americkým" spevákom ? Vadí mi podobný amatérizmus ! Wikipedia, Nelly Furtado - You give me something - Sex on fire ?! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

O krok lepší formát, než jsou Superstar. Zajímavý pohled koučů, jejich taktika, výběr... nový aspekt, který soutěž obohatil a stejně tak ukazuje, kdo z koučů má v hlavě opravdu mozek a kdo jen dává na pokyny režie (zdravím do talentu). Je vtipné také sledovat jejich interakci, hlavně Rytmus je velmi zábavný se svým ego-humorem. Je nesmyslné tuto soutěž hodnotit výrazně níže, než klasickou Superstar, protože zpěváci tu jsou aspoň kvalitní a nedochází k přehnaně trapným výběrům ala SS nebo Talent... PS: Dara má teda prsa...:) ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Koncepce není úplně k zahození, vybírání zpěváků do týmů bylo docela zajímavé. Po několika takových kolech ale přichází typická pěvecká soutěž, ve které jsem vítězku odhadla téměř okamžitě. Moderátorské duo je navíc docela ohrané, a to jsem Mareše měla vždycky ráda. Tak špatné hodnocení si ale "Hlas" přece jen nezaslouží. ()

berusche odpad!

všechny recenze uživatele

Pořád mě fascinuje, jak se tady u nás snažíme dělat taky ty super truper realit show, kde emoce, štěstí, úspěch, krása a prachy hrajou hlavní roli. Ale problém je v tom, že kulturní background náš a jiných zemí není stejný. Takže co se líbí jinde, nemusí se líbit u nás. Jsem v první řadě znechucená tím, že z nás dělají pitomce a do TV pustí už asi 150tou podobnou soutěž. Nemluvě o tom, že banda zpívajících udržovaných puberťáků mě v neděli večer neláká o nic víc než jakýkoli jiný den v týdnu. Prosím, apeluji na vás, v těch televizích, už nám to nedělejte, to raději hrajte v osm večer "Chlapci a chlapi". V neposlední řadě bych chtěla poprosit buď někoho, kdo najal L. Mareše, nebo jeho samotného, aby to zabalil - protože Leoši, už si za zenitem, chybí ti vtip, šmrnc a hlavně, už si značně okoukaný. Howgh. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Zatím se mi to líbí víc jak SS. Nejsou tu žádné trapasy, videa o lidech taky nezabírají tolik času, porota musí říct jo, nebo ne a nemůže se tak dobře vyhejbat hodnocení. A hlavně tu není žádný první casting s tragédama. Jen mi přijde trošku kruté, že je teď budou muset porotci pěkně prořezat po tom, co jim všem slíbili, že z nich udělají hvězdy... ale to je chybou poroty. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)

Reklama

Reklama