Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

heyda 

všechny recenze uživatele

Je to jiný systém než u Superstar, takže určitě si to šanci zaslouží. Některé pěvecké výkony mě docela dostaly, většina mě však příliš nenadchla. Navíc mi docela vadí benevolentnost koučů, kteří lezou svým chráněncům nehorázně do prdelky. Když prostě někdo zazpívá falešně jak prase, tak mu to mají říct. V Superstar se kritizoval každý jen trochu intonačně nejistý tón a tady se chválí i ten, kdo to zazpívá kompletně hrozně. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

No, co k tomu napsat, je to určený hlavně pro ječivé teenky, případně teeny, takže nemá cenu tady mudrovat, co a jak...prostě každýmu co jeho jest...samozřejmě, že je to hlavně o té šou a valný smysl tydle pořady nemaj...nicméně je supr, že to vyhrála aspoň ta, která není typická barbína nebo šampónek, takže kvůli Lence Hrůzové hvězdu navíc a věřim, že díky svý osobitosti neskončí jako většina ostatních, v muzikálech a výprodejích v supermarketech... ()

Reklama

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Takže - a massssívní spoiler - tento pořad je prioritně určen pro kardiaky. Prd vás tam rozruší, poněvadž a jelikož se nic neděje. Sekundárně pro masochisty. Sledovat porotu ve složení - řidička roku, světloplachý dement od Užgorodu, ten nejblbější z kabátů a pan vajíčko, kolotočářský to guru, není prospěšné pro normálního jedince. Soutěžící zastupují standardní vzorek slávy a peněz chtivých zběsilců, kteří očekávají, že je toto martyrium vynese až do muzikálejícího nebe. A jenom tak mimochodem neumí zpívat. Snad s vyjímkou té malé odvázané sloveny, která si dala kořku a poslala Řiťmuse tam, kam patří. Za což jí s velkorysostí vlastní každému drsnému a mega, mega,mega bohatému repákovy udělil BAN. Kromě toho mám drobné podezření - přijde mi, že některým soutěžícím (dle omezených možností mladším, hezčím a následně též postupujícím) filtrují hlásek. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem na to poprvé narazil, všiml jsem si, že se nám tu o super khůl show stará pirátka silnic, vyčpělé dítě komunismu Míša a rapujicí CD-rom, měl jsem dost a dost mám i teď po zhlédnutí jakéhosi VIP střípku, kde se ti protřelí mediální otrapové tahaj s dětmi po barech, s dětmi, kterým do dutých hlav vštípili utkvělou představu, že z nich udělaj stejné hvězdy, jakými jsou oni sami. Ne, na tento pořad se nemohu koukat a ani bych to v životě nikomu nedoporučil. Otřesný kýč s hraním si na hledání STAR, přičemž se jedná jen přehnaně medializovanou show za účelem záchrany vlastní kariéry výše zmíněných milionářů-živlů. Kurva, čemu se mám jako smát? ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Účinkující 5/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Show 4/10/// +porota mi určitě nevadila, Mareš s Tinou měli naštěstí aspoň ze začátku málo prostoru, na pravidla soutěže jsem byl zvědaví, není tu žádná hvězdná pěchota -okoukaná Tina a ještě okoukanější Mareš, hodně jsem doufal v to, že po výběru soutěžících budou bojovat všichni mezi sebou, přitom spolu soupeřili jen ti u daného kouče, takže měl každý kouč svých 14,7,5,4,3,2,1 soutěžícího, takže se nedozvíme, který kouč vybral nejlépe/// Oproti Superstar je to jiné, možná i lepší, ale v konečném hodnocení méně zajímavé, skoro až nezajímavé v současné době. OK, těm co bylo v době první Superstar 5 let a teď jim je ...náct, tak pro ně to zajímavé bude. Jednak na podobných soutěžích už dlouho vyrůstají (vlastně od malička) a taky je to pro ně zajímavé. Pro dospělého diváka, který má nakoukáno je to velkou ztrátou času. Snad jen dodám že na začátku jsem si vyhlédl jednu favoritku a ta skončila druhá, takže asi nemám tak špatný sluch./// Celkem 41%/// ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)

Reklama

Reklama