Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

Laxik

všechny recenze uživatele

Proč jen hlas Česka a Slovenska (nebo, chtějí-li nostalgičtí Nováci Československa) konečně nezařve: "Tak už DOST!" Jen bych ještě dodal, že jsem už dlouho neviděl pohromadě tolik mizerných zpěváků, kteří ale mají zkušenosti (vlastní kapely, vlastní show atd.). Naposledy když jsem omylem přepnul na udílení cen MTV. Tahle soutěž se sice jmenuje Hlas, ale mezi tou plejádou všech těch superstar se ani jeden hlas neobjevil. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Světovou úroveň to opět nemá, ale čert to vem... O mém názoru na talentové soutěže jsem se už dost rozepsal a zůstává stejný. V podstatě je to pořád stejné, prostě zábavná pěvecká soutěž, která v televizi vypadá pěkně. A talentovaní lidi tam rozhodně jsou... Ovšem je fakt, že za "zábavu" mi je někdy drobek trapně. ()

Reklama

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Další patolízalskej pořad nutící nám další exoty s pěveckým talentem. Prachy nejsou snad na nic kolem nás, ale na tyhle zhovadilý pořady jo. V pořadí už ani nevím kolikátej pořad, kde se zas hledá někdo výjimečnej. Nejhorší nebo možná nejabsurdnější na celý týhle šaškárně je, že si ti chudáci opravdu myslí jaký jsou zpěváci. A proč ne, když je o tom přesvědčuje porota složená z takovejch pěveckejch odborníků :-D. Jediný čemu prospějete sledováním a SMSkováním je Marešovo peněžence, aspoň si za vaše prachy může zas prolejt hrdlo na nějaký párty nebo si pořídit nový fáro. Absolutně pak nerozumím tomu, jak může nějaká Rolincová a Rytmus hodnotit něčí zpěv. Dara skončila se zpěvem se Zvonky štěstí a Rytmus může ukazovat tak akorát to svoje tetování, což je asi všechno, čím je zajímavej. Oba rozumí zpěvu asi jako koza petrželi. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Oproti superstar veľký pokles v kvalite. Spočiatku ma to celkom bavilo, ale divné pravidlá v tejto súťaži sú na smiech. Prečo nechávať súperiť dvoch dobrých spevákov? Ak si nevieme rady, tak hodíme mincu, nie? Ci boha, od kedy minca rozhoduje o tom kto je lepší spevák? Doteraz sme mince nepotrebovali...Momentálne to už takmer nesledujem.40%. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem na to poprvé narazil, všiml jsem si, že se nám tu o super khůl show stará pirátka silnic, vyčpělé dítě komunismu Míša a rapujicí CD-rom, měl jsem dost a dost mám i teď po zhlédnutí jakéhosi VIP střípku, kde se ti protřelí mediální otrapové tahaj s dětmi po barech, s dětmi, kterým do dutých hlav vštípili utkvělou představu, že z nich udělaj stejné hvězdy, jakými jsou oni sami. Ne, na tento pořad se nemohu koukat a ani bych to v životě nikomu nedoporučil. Otřesný kýč s hraním si na hledání STAR, přičemž se jedná jen přehnaně medializovanou show za účelem záchrany vlastní kariéry výše zmíněných milionářů-živlů. Kurva, čemu se mám jako smát? ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)

Reklama

Reklama