Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

draggo 

všechny recenze uživatele

SuperStar i spousta dalších soutěží podobného ražení mě vždycky bavily. Sice trochu zvráceným způsobem, ale bavily. Tomuhle ovšem nějak nemohu přijít na chuť. Snaha o "vážnější" pojetí totiž skončila na půl cesty - už tu nemáme žádné tragédy a vtipné situace, ale zároveň se to zdaleka nedokázalo posunout směrem k něčemu inteligentnějšímu. Zkrátka SuperStar očesaná o vše, co jí dělalo zábavnou. Po prvním díle nemám chuť to sledovat dál. /25% a 1*/ ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem na to poprvé narazil, všiml jsem si, že se nám tu o super khůl show stará pirátka silnic, vyčpělé dítě komunismu Míša a rapujicí CD-rom, měl jsem dost a dost mám i teď po zhlédnutí jakéhosi VIP střípku, kde se ti protřelí mediální otrapové tahaj s dětmi po barech, s dětmi, kterým do dutých hlav vštípili utkvělou představu, že z nich udělaj stejné hvězdy, jakými jsou oni sami. Ne, na tento pořad se nemohu koukat a ani bych to v životě nikomu nedoporučil. Otřesný kýč s hraním si na hledání STAR, přičemž se jedná jen přehnaně medializovanou show za účelem záchrany vlastní kariéry výše zmíněných milionářů-živlů. Kurva, čemu se mám jako smát? ()

Reklama

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to upřímně horší. Je to změna, něco jiného, než předchozí - česko hledá superstar, x-faktor, československá superstar.. Ano je to jednoduché, ale aspoň můžu vidět něco nového. Mě to upřímně bavilo a jak už jsem říkal, líbilo se mi, že je to něco nového - porota nevidí zpěváka jak vypadá, ani kolik je mu let, a tak se musí rozhodnout pouze sluchem... Původně jsem se na to včera ani nechtěl dívat, ale jak jsem viděl upoutávku, tak mi právě to, že porota neviděla soutěžící navnadila. A potom jsem nelitoval, bavilo mě to.. Zatím 3*...:-) ()

Attta

všechny recenze uživatele

Začnu hned od "podlahy" a to porotou. Michal David přes to, že jeho výstupy jsou mi minimálně odporné a jeho muzika ještě z minulého režimu se mi hnusí, tak se v muzice vyzná a tak ho jsem tam ještě překousl, ale Rytmus, který se tváří že muzice rozumí a místo toho jen posuzuje jak by dané lidi "prodal" a jak jsou cool je nehoráznost, která v hudební soutěži nemá co dělat! I přes to že Dara má kolikrát vcelku rozumné názory, nemám k ní jako hudebníkovi i člověku žádný respekt a neberu ji jako hudební autoritu a věděl bych o 100 dálších lidech, kteří si tam zaslouží být daleko víc než právě ona! Pepa Vojtek muzice rozumí, ale je hodně jednostraný což by mi až tak nevadilo pokud by se jako hudeník více "rozevřel" a využil svůj hudební potenciál k posuzování. Soutěž jako všechny tyhle soutěže mají jedno společné a to KOMERCI, která srší všudypřítomnou atmosférou! Proč se někdy nesejdou inteligentní lidi a nesnáží se udělat něco na úrovňi to nepochopím. Tímto tuto sutěž odsuzuju do hlubokého zániku a jediná výhoda je že jsem se nemusel dívat na úplné trotly z hvězdné pěchoty!!! Opravdu jsme dospěli do fáze kdy se nám kultura rozpadá pod rukama kvůli všem takovým zámořským sračkám, které tu přichází (a většinou se ještě snaží okopírovat vše a nakonec to není vůbec originální a srší z toho trapas!!!)! Jak by řekl náš známý professor z Futuramy: "I don't want live on this planet anymore!" Pokud bude sledovanost takovýchto pořadů u nás stoupat tak je u nás rozmanitá a seriózní kultura mrtvá během 20 let! Místo čučení na takovouto zhovadilost si raději koupím lístek do divadla!!! ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečných, impertinentních a zcela marných pokusů komerčních televizí uplést z hovna bič. Pěvecká soutěž po milionixté, tentokrát se zvláště nesympatickou porotou - začneme dámou: Dara Rollins by se měla dát na Islám a povinně si tu ošklivou hubu balit do utěrky (její projev mi taktéž není kdovíjak sympatický), exhumace Michala Davida po výhře hokejistů v Naganu je pro hudbu nejtragičtějším okamžikem 21. století, Rytmusovo rapové žvatlání jde totálně mimo mě, kdesi čtené interview mě k tomuto arogantnímu nabobovi naladilo nepřátelsky (ale v porotě se umí chovat na úrovni), Vojtek je mi celkem u prdele. Sledovat tuhle čtyřku "umělců", jak se vrtí a vytlemují v křeslech je přínosné zhruba jako pobyt v zaprděné tramvaji, obohacené odérem tuctu bezdomovců, akusticky vyšperkované rodinkou morgošů při cestě z alternativního nákupu. Abych nezapomněla: z Mareše se stává moderátorský opruz number 00, je otravnější než hustě koncentrovaný metan. Ohledně "hlasů Československa"... nejsem expert, nikdo z těch pěti zaslechnutých mi nezježil hrůzou chlupy v nose a nezkušený kluk z Kurviné mi přišel vyloženě dobrý. Takže zatím hvězdička a někdy v pozdější fázi hry risknu druhé podívání, kam se tahle banality show posune a jestli nějakým zázrakem nezaslouží přisypat další star. Ubírat asi nebudu, zas takový děs to není. 28% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)

Reklama

Reklama