Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (587)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

"Film" jsem si sehnal jen proto, že jsem byl upozorněn na sestřih jeho nejstupidnějších scén na Youtube. To znamená, že jsem v podstatě věděl do čeho jdu, tedy myslel jsem si, že vím. Nebylo to tak. O tom, že děj bude příšerná kravina, nemohlo být pochyb, ale to, co předvedl filmový štáb v čele s režisérem, kterého geniálním způsobem doplňoval zejména střihač a tvůrci CGI, jsem opravdu nečekal. Byl to takový neumětelský srágol, že jsem málem změnil své rozhodnutí, udělit snímku hvězdičku za nechtěný humor. Pak ale došlo na Karkulku, vzpomněl jsem si i na větu z první třetiny filmu: "Aerodynamika auta není dělaná na vlny." a přece jen jsem ji tam fláknul. Padla tam jak žralok na heliport. Už jen tři díly... ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Sharknado je ozaj niekde medzi odpadom až plným počtom. Záleží, ako sa ho rozhodne človek vnímať. Pred filmom som bol pripravený na to, že v ňom nič nebude dávať zmysel a očakával som poriadny nával cringe záberov. Dúfal som však, že ma budú baviť, čo sa s výnimkou niektorých scén (strieľanie žralokov s pištoľou, rozrezávanie motorovou pílou), bohužiaľ, nedialo. ()

Reklama

lamps odpad!

všechny recenze uživatele

Míra debility amerických scénáristů rok od roku závratně narůstá a Sharknado je už nyní pojem, který v daném okruhu filmů asi jen tak nikdo nepřekoná. Moje blbost, že jsem čekal nějaký humor a snesitelné efekty, protože tohle je přímo ukázková srajda (tomu slovu už se prostě vyhýbat nelze), kterou jsem ani s nasazením veškeré empatie a benevolence dokoukat prostě nezvládl. Ale na závěrečných deset minut se podívejte, to je vážně fenomén;-) 5% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

A je to tady. „Máma vždycky říkala, že mě Hollywood zabije“. Asylum opět nezklamalo a i pro rok 2013 si připravilo další žraločí pecku, která připraví nejednomu divákovi „bezesné noci“. Za pomoci SyFy nám naservírovalo další porci céčkové podívané, kterou prostě musíte vidět. Byl jsem rozhodnutý tenhle film rozcupovat na kusy, poté co jsem si přečetl několik informací o ději, ale neudělám to. Tohle byla prostě neskutečná podívaná, která mě doslova posadila do křesla a já od toho nedokázal odtrhnout pohled. Recesní Ferrantova podívaná je prostě tak „bizardní“, že se dá ohodnotit od odpadu až po plný počet bez mrknutí oka. Prostě, pokud to nebudete brát vážně (protože to se snad ani nedá), užijete si pořádnou porci šílené zábavy. A já se vážně bavil. Žraloci padající z nebes, kteří se dokáží schovat i ve vodě po kolena a „řezník“ Steve z 90210 (Ian Ziering) – tohle bylo prostě lepší než kdejaká béčková parodie. Téhle asylácké smršti bych klidně dal z recese i 100%, ale to bych urazil legendární Čelisti a to nehodlám..(více na: http://solo-solosworldofhorror.blogspot.cz/2014/01/sharknado-2013.html ) ()

Ainy odpad!

všechny recenze uživatele

Já už nemůžu, haha :-)) tvl jak nastartoval motorovku, skočil žralokovi do tlamy a prořezal se pak u ocasní ploutve napovrch a ještě vytáhl svoji neohroženou bojovnici - barmanku, se kterou se tam náhodou v jednom žaludku setkali, mě doslova odrovnalo pod konferenční stolek, hahaha :-)) Lezl z toho obřího žraloka, většího než než velryba jako kdyby se rodil, připadalo mi to jako megaobrovské pohlavní orgány, ze kterých se Ájen prodral na svět, hahaha :-))) Nebo jak z nebe spadlý šark zanořil své ostré zubiska do kapoty auta a jedním mocným hryzem se dostal skrz. Byl jak vzteklý dobrman, a to mu ani nikdo nemusel říkat trhej! :-))) Ješííííš, to zas byla masáž bránice, to bylo něco, na co se jen tak nezapomene ;-) ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Natáčení probíhalo v americký městech Los Angeles a Santa Monica ve státě Kalifornia. (Terva)
  • Fin (Ian Ziering) říká "Semper Paratus", v překladu "vždy připraven", což je motto Americké pobřežní stráže. (sir-dave)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama