Reklama

Reklama

Rychlovky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 15 min

Účinkují:

Ladislav Hruška

Obsahy(1)

To nejlepší z receptů gurmánského experimentátora. (TV Nova)

Recenze (79)

Linda.csfd odpad!

všechny recenze uživatele

Koukám, že tenhle pořad dost frčí. Po té, co jsem se dosyta pobavila komentáři mých oblíbanců jsem se rozhodla, že toto dílo musím také vidět. Tak tedy hruškovky Ládi Rychlíka: zaprvé, ten pán mi připomíná moji profesorku z vejšky, která nás učila finanční účetnictví - taky byla takhle zrychlená, zaúčtovat swap, spot a forward díky ní dokážu během vteřiny i kdyby mě někdo ve dvě v noci vzbudil. Za druhé - já nestačím zírat, prostě v podstatě nemám ani slov a to se mi zvedá žaludek téměř z každého normálního jídla. Za třetí - kam na to ten Láďus Mňamózuz proboha chodí, to jsme až tak chudej národ, že nemáme ani kupovanej chleba? Nic no, já vařit neumím a ani Hruškovy běhavky mě k tomu definitivně nedonutí. (lopatový odpad) ()

jerry12 odpad!

všechny recenze uživatele

1%. Audiovizuální i knižní tvorba tohoto lidského individua by měla zůstat nedotčená a měli bychom ji přechovávat jako nebezpečnou černou magii, která by snad mohla posloužit příštím vyspělejším civilizacím jako prameny toho, jak jsme byli v 21.století zaostalí homo lobotomus. Láďa Hruška je nejen velmi špatným remakem na Cameronova Vetřelce, ale především je skvělým sociologem, protože jeho kniha, nejprodávanější v dějinách českých zemí, exaktně potvrzuje, že minimálně půl milionu Čechů je banda nepoučitelných zombie s jediným cílem - "já vařit levně a hnusně". A v čele této smečky stojí právě ten největší z největších monster - Láďa Downův syndrom Hruška, který je (hrdě) exkluzivní a neopakovatelnou nulou jak v oblasti gastronomie, tak v oblasti televizní tvorby a moderování. Raději bych strávil filmovou noc v kině s Troškovou tvorbou, než se podívat na jeden díl této ohavné, alarmující a vymleté pakárny. Díky za ten zážitek! ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele

To nejlepší z receptů GURMÁNSKÉHO EXPERIMENTÁTORA. Jak jsem si tohle přečetl, projela mě po zádech husí kůže. Ale jak už jsem psal zde Chutně a levně s Láďou Hruškou, jako inspirace dobré, leč nazývat pozitivním slovem experimentátor, člověka, který jen najde recept jiných lidí na internetu a pak se natočí při jeho výrobě. To není experimentátor, nýbrž gurmánská svině a to pěkně propečená. .. A představa, že z toho udělali i knížku. To je smutné. .... HODNOCENÍ: 10% (1*) ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tohohle mamrda nemusím už od doby, co si hrál na potravinového inspektora – přesto dokázal nejednomu prodavači hnout pěkně žlučí – inu proč ne, sračky se nemají prodávat. Nicméně když už se vrhl na „vaření“ sraček a ještě inspiruje řadu blbečků – tak to už je na pováženou. Zas na druhou stranu ty knížky mu asi pěkně vynášejí a lituju lidi, co se podle nich doma snaží něco uklohnit… ()

deLaFere

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti Láďovi Hruškovi, neznám ho a nemám na něj názor. Dalo se čekat, že spousta lidí si ho bude personifikovat a vytvoří si k němu nenávistný vztah jen na základě toho, co reprezentuje. Dělá to co mu nese peníze a přináší pozitiva, tak proč ho odsuzovat. Co se mi opravdu nelíbí je právě to, co reprezentuje, Absolutní neumětel se stane fenómenem dnešních dní a půlka národa ho zbožňuje. Otázka zní, proč??!! Šílený konzum TV Nova nastavený na začátku devadesátých let dosahuje dalšího ze svých vrcholů,ale znovu, proč kritizovat tu televizi, dělají ji diváci. Ve zralé společnosti by člověk, který vlastně nic neumí, nemohl uspět, ale tady? Nechci nikoho odsuzovat, ale jinak než permanentní zaplňování vnitřní prázdnoty nelze tyto pořady označit, Hruška je toho dalším důkazem. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama