Reklama

Reklama

Rychlovky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 15 min

Účinkují:

Ladislav Hruška

Obsahy(1)

To nejlepší z receptů gurmánského experimentátora. (TV Nova)

Recenze (79)

jerry12 odpad!

všechny recenze uživatele

1%. Audiovizuální i knižní tvorba tohoto lidského individua by měla zůstat nedotčená a měli bychom ji přechovávat jako nebezpečnou černou magii, která by snad mohla posloužit příštím vyspělejším civilizacím jako prameny toho, jak jsme byli v 21.století zaostalí homo lobotomus. Láďa Hruška je nejen velmi špatným remakem na Cameronova Vetřelce, ale především je skvělým sociologem, protože jeho kniha, nejprodávanější v dějinách českých zemí, exaktně potvrzuje, že minimálně půl milionu Čechů je banda nepoučitelných zombie s jediným cílem - "já vařit levně a hnusně". A v čele této smečky stojí právě ten největší z největších monster - Láďa Downův syndrom Hruška, který je (hrdě) exkluzivní a neopakovatelnou nulou jak v oblasti gastronomie, tak v oblasti televizní tvorby a moderování. Raději bych strávil filmovou noc v kině s Troškovou tvorbou, než se podívat na jeden díl této ohavné, alarmující a vymleté pakárny. Díky za ten zážitek! ()

ESNYR odpad!

všechny recenze uživatele

Co všechno lidi nesežerou, když je to levné. Člověk až žasne jak se lidi nechají ovlivnit jakoukoliv kravinou, kterou by normálně ani nevzaly v potaz. Láďa má prostě talent na ovládání myšlenkových pochodů lidí. Už jen z těch receptů je mi nějak nevolno. Kůžičkový guláš, by byl vhodný adept na tradiční jídlo prasat co sežerou i sojové buřty "za páďo" .A zbytek snad ani namá cenu nějak komentovat. ()

Reklama

Šimpy odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro úplný souhlas se Segrestorem, až na ten závěr. Mě to totiž nebaví, ale neuvěřiteně sere a u LH vždycky vzteky bělám do ruda. A hlavně, já si uvařit umim ;-). Jinak nejhorší na tom je, že tenhle pořad lidi chcou, milujou, sledujou a Láďu obdivujou...krásný obrázek a nastavené zrcadlo české společnosti 21. století...zlatej vožralej Babica! ()

Linda.csfd odpad!

všechny recenze uživatele

Koukám, že tenhle pořad dost frčí. Po té, co jsem se dosyta pobavila komentáři mých oblíbanců jsem se rozhodla, že toto dílo musím také vidět. Tak tedy hruškovky Ládi Rychlíka: zaprvé, ten pán mi připomíná moji profesorku z vejšky, která nás učila finanční účetnictví - taky byla takhle zrychlená, zaúčtovat swap, spot a forward díky ní dokážu během vteřiny i kdyby mě někdo ve dvě v noci vzbudil. Za druhé - já nestačím zírat, prostě v podstatě nemám ani slov a to se mi zvedá žaludek téměř z každého normálního jídla. Za třetí - kam na to ten Láďus Mňamózuz proboha chodí, to jsme až tak chudej národ, že nemáme ani kupovanej chleba? Nic no, já vařit neumím a ani Hruškovy běhavky mě k tomu definitivně nedonutí. (lopatový odpad) ()

biergof odpad!

všechny recenze uživatele

Průměrný čech má rád plnou díru. V hudbě nám dírku ucpali Eva a Vašek, movie dírku Macháček a Mádl, do politické díry se vtlačil knížepán a jeho lokaj Kalousek, no ono pak těch dírek moc nezbývá, jelikož čůláků je víc než análů. Je krize! Chudoba a hlad a tak přichází pan Hruška ucpat jednu z posledních dírek a to formou kulinářství. Mé dírce se vyhnul z daleka, jelikož pocházím z Uher a věř mi, Láďo, dát si náš Maďarský guláš, tvůj stín by se posral dřív než ty sám! Čech má rád plnou díru, bez námahy, úsilý či píle. Proto ti, milý, Čechu, přeji takových Hrušků, Evů a Vašků milion, ať se ti ta prdel nenávratně natrhne a ty možná začneš přemýšlet jinou částí svého těla a nedopustíš, aby někdo zbohatl na tom, že vaří zbytky z popelnic! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama