Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V neotřele odlehčeném duchu, díky kterému se film „LEGO® příběh" stal celosvětovým fenoménem, se dočkal vlastního filmového dobrodružství přirozený vůdce celého ansámblu – LEGO Batman. Ale v Gothamu se chystají velké změny, a pokud chce zabránit tomu, aby moc ve městě převzal Joker, který nemá za lubem nic dobrého, Batman bude možná nucen přehodnotit svůj pohled na svou dosud fungující jednočlennou skupinu občanské bdělosti a sebeobrany a snažit se spolupracovat i s ostatními a možná, ale opravdu jen možná, naučit se trochu uvolnit a získat nadhled. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (18)

Trailer 5

Recenze (365)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přesně takové, jak jsem očekával a jak jsem doufal. Parádní jízda od začátku do konce, kde je každou chvíli nějaký vtípek, ať už v dialozích, anebo čistě v situacích. A navíc ty popkulturní, převážně komiksové odkazy, které všechny nedovede chytnout snad nikdo. Jo, tohle mě dovedlo strhnout a udržet celou dobu. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Zábavné. Ale toľko vtipov na tak malom priestore spôsobuje, že kopec z nich vystrelí do prázdna a posledných 30 minút je typicky disneyovský koniec, ako všetko dobre dopadne, bez nejakej zaujímavej scény. Koniec to posúva do roviny detskosti a trápnosti a dospelosť prvotných vtipov upadáva. Na konci máme ešte strašne zlú pesničku, ktorá mi bude hrať v hlave ešte týždeň. Ale na jedno pozretie je to okej. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se docela tesil, jenze kdyz jsem si ho pustil, tak jsem asi 45 minut premejslel, jakto, ze to je tak dementni a vubec to neodpovida ukazce. Pak jsem "nastesti" zjistil, ze jsem si omylem pustil jinyho lego Batmana, nahodil jsem jiz toho spravnyho a nastesti to byl uplne jinej kalibr, uz od uvodnich titulku sranda, super animace, zajimavej pribeh. Po hodince sice zacne dej krapet skripat, ale kdyz se zrovna nekonaj nejaky fory, vynahradi to akce. Takze nakonec jsem byl spokojenej. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Šanca na neprežitie: 110%.“ Ach jaj. Batmana mám rád. Veľmi dobre rozumiem jeho alergii na Supermana. A v Lego príbehu bol Temný rytier asi mojou naobľúbenejšou postavou. Celkovo ho mám rád, v komiksoch od DC, aj vo filmoch od Warner Bros. (česť výnimkám). Ale toto proste nie je také fenomenálne, aby som tomu dal 4*. Je to pôvabné a občas osviežujúce, vtipné a originálne. Na pocikanie vtipné. Lenže, nanešťastie, takých momentov je tu málo. Tiež ma sklamalo, že na konci sa do toho nezapojila Wonder Woman a spol. Ale tak chápem, toto je Batman, nie Justice League (a treba objektívne dodať, že JLA v tom čase ešte stále trsala na oslave v Pevnosti osamenia). ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

4 lidi v kině...počítam i sebe. Od Lego příběhu utekla dlouhá doba a já si jen letmo pomatuju, že Batman mě tam bavil nejvíc, tak proč nejít na jeho vlastní příběh do kina, když nic jinýho nedavaj. Sorry jako, ale na padesát odstínů vadžín se mi fakt jako nechtělo. Zpátky k filmečku.. velký zklamání.. ani jednou sem se pořádně nezasmál, to zpívání? achjooo. Na lego filmy už asi nekoukám. To si radši to lego koupim a natočim si nějakej filmek sám. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (28)

  • Morgan Freeman řekl, že LEGO® Batman film je jeho nejoblíbenější ztělesnění postavy. (MessiM)
  • Poměrně velký prostor věnovaný deodorantu proti žralokům je odkazem na seriál Batman (od r. 1966), kde byl žraločí deodorant v bat-helikoptéře po ruce, když ho bylo potřeba. (Sidarius)

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Batman a Nightwing mají režiséry

Batman a Nightwing mají režiséry

24.02.2017

Nová sólovka Batmana, jíž nedávno (režijně) opustil Ben Affleck, nakonec ulovila Matta Reevese (Úsvit planety opic). Studio Warner Bros. potvrdilo, že Reeves opravdu usedne za kameru, a Affleck dal… (více)

Lego Robin dostal pasující hlas

Lego Robin dostal pasující hlas

17.07.2015

Z loňského Lego příběhu se vyklubal takový hit, že studio Warner Bros. okamžitě rozjelo nový filmový vesmír. V září 2017 tak uvidíme celovečerák Lego Ninjago, v květnu 2018 regulérní pokračování Lego… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno