Reklama

Reklama

Smrtonosná zbraň

(seriál)
Trailer 2
USA, (2016–2019), 39 h 50 min (Minutáž: 42–46 min)

Tvůrci:

Matthew Miller

Hrají:

Damon Wayans, Clayne Crawford, Seann William Scott, Jordana Brewster, Charles Baker, Kevin Rahm, Chandler Kinney, Rudolf Martin, Keesha Sharp, Toni Trucks (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(55)

Obsahy(1)

Seriál založený na slávnej filmovej sérii Smrtonosná zbraň predstavuje klasické policajné duo. Martin Riggs (Clayne Crawford) a Roger Murtaugh (Damon Wayans) sú parťáci, ktorí bojujú proti zločinu v súčasnom Los Angeles. (TV Markíza)

Recenze uživatele tranquill k tomuto seriálu (3)

Smrtonosná zbraň (2016) 

Tenhle seriál má původními filmy laťku nasazenu tuze vysoko a tedy ji nelze přeskočit, avšak akce, vtip a sympatičtí hlavní hrdinové jsou rozhodně na úrovni. A já se dobře bavím. ()

Série 2 (2017) (S02) 

"Jedna profesní rada. Vždycky přestaňte mluvit 2 minuty před tím, než vás napadne, že mluvit přestanete!" Jasně Gibson a Glover to nejsou, ale i tak se jedná o výbornou akční zábavu, kde hlášky také nechybí. "Moje číslo, zlato?.. 911!" ()

Série 3 (2018) (S03) 

"Zničíte všechno, na co sáhnete...ale děkuji, že jste mi zachránil život!" Tahle série má sice o trochu nižší hodnocení, ale rozhodně na úrovni neztrácí. S. W. Scott do série, i když by to člověk možná nečekal, výborně zapadl a i proto bych možná 3.sérii hodnotil jako nejlepší. "A koho zatkneme?.. Přece všechny!" ()

Reklama

Reklama