Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro každého, kdo někdy o něčem snil a měl odvahu něco pro svůj sen udělat, přichází skutečný životní příběh Roberta Radio Kennedyho. Prožijte s ním jeho změnu - z mladíka, kterému nikdo nerozuměl se stává trenér, bez kterého už se neobejdou. Spolu s hlavním trenérem Haroldem Jonesem Radio motivoval fotbalový tým stát se šampióny a město mu otevřelo své srdce. Skvělé herecké výkony oscarového Cuby Goodinga, Jr. (1997, Nejlepší herec ve vedlejší roli, JERRY MAGUIRE) a Eda Harrise (POLLOCK) vás rozesmějí, rozpláčou a potěší ve filmu o muži, který dokázal, že ta největší vítězství na světě se v životě opravdu stávají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy o "iných" ľuďoch (Rain Man, Ja som Sam...)....a tento zaujímavý príbeh to dokazuje. Je istým spôsobom výnimočný, pretože sa viac zaujíma o jedného človeka, a nie o šport. Hrá tam výnimočný Cuba Gooding jr., sekunduje mu vždy skvelý Ed Harris a ukazuje ako sa dajú meniť ľudia. Je to jeden z tých filmov, ktorý sa Vám zaryje pod kožu a budete si ho vždy pamätať...ja som si ho zapamätal... P.S. Chcel by som ho stretnúť... ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to před lety.Výborný film.Film Rádio mě pobavil a potěšil hlavně výkonem černošského komika Cuba Goodinga Jr.Tento snímek umí "pohladit" po duši.Tento film je o mladíkovi v podání právě Cuby Goodinga Juniora,který zde vydává velké výkony spolu s hercem Edem Harrisem a tento snímek je skvost v dramatické americké tvorbě...Obsazení,hudba a prostředí-to všechno zde hraje prim. ()

Reklama

danny_21 

všechny recenze uživatele

Radio je tak trochu Gumpovská variace, se kterým má společnou pouze postavu slaboduchého mládence, Někdo říká laciná vydračka, někdo kýč, já říkám, co je špatného na tom, na chvilku uvěřit, že naději i radost může cítit každý z nás bez rozdílu, když se člověk zastaví a podá pomocnou ruku, přesně jako Ed Radiovi ?! U mě Radio bodoval, nejen tím, že byl citlivě natočený a vyvolal ty správné emoce, ale především výborným výkonem Cuby Goodinga společně s přesvědčivým, do své role výborně se hodícím, sympaťákem od pohledu Edem Harrisem - 80 % ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tak ke mně dorazil kamion humanity a přiznám se, že kdyby ho neřídil extrémně charismatický Ed Harris, tak bych to patrně nedokoukal. Těch kýčovitých scén a sentimentálních smyčců bylo na mě zkrátka moc, ale na druhou stranu musím vyzdvihnout skvěle natočenou sportovní část snímku a vynikající závěrečné záběry na skutečného Radia. Jsem prostě rád za to, že se takto lidský příběh skutečně stal, i za to, že byl zfilmován, ale když to srovnám s výletem na Kokořín, tak raději budu zase šlapat než bych se znovu díval. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Radio (říkaj mu Radio, protože má doma samá rádia ... mně asi začnou říkat Dvd :) (Cuba Gooding Jr.) je kapku pomalejší mladík, moc mu to nemyslí, ale za to do všeho dává srdce. Když jej potká trenér Jones (Ed Harris), je Radio jen potulujícím se bláznem. Ale Jones jej pozve na trénink, a snaží se mu pomoct při začleňování do společnosti (bere jej jako pomocného trenéra, ve škole mu přidělí veledůležitou činnost oznamování co bude k jídlu, atd), a celkově se z něj snaží udělat lepšího člověka a něco jej naučit. Ale ne všichni se na tuto snahu dívají s obdivem ... Ed Harris předvádí svůj "standardně nadstandardní" herecký výkon, ale řekl bych že je kapku zastíněn Cubou Goodingem. Ten již několikrát dokázal, že hrát umí - a tady to ukazuje znovu. Že by se mu po béčkových Boat Tripech zase blýskalo na lepší časy? Pěkné... naivní, ale pěkné ... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv Cuba Gooding Jr. ve filmu ztvárnil 17letého chlapce Radia, herci bylo v době natáčení již 35 let. (Nikitera)
  • Harold Jones, který ve snímku ztvárnil sám sebe, koupil Robertovi (Cuba Gooding Jr.) rádio k Vánocům. Děje se tak i ve skutečnosti, a to dokonce každé Vánoce. (forsberg)
  • Vo filme si zahral aj skutočný "Radio", James Robert Kennedy. (Cracker)

Reklama

Reklama