Reklama

Reklama

Predátor

  • USA Predator (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Arnold Schwarzenegger má jako major Dutch v Predátorovi vcelku rutinní úkol, vysvobodit několik amerických vojáků ze zajetí partyzánů uprostřed džungle. Nakonec se ale musí utkat s daleko tajemnějším a nebezpečnějším nepřítelem. On i jeho muži čelí děsivému mimozemšťanovi, který postaví americké hrdiny poprvé v životě před opravdový strach. (Pannonia Ent.)

(více)

Diskuze

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

reich

Ano, je více akčních filmů a já právě vyjmenoval TOP3. Jako obrovský fanda Stallona mi nedělá radost, že jeho film tam není, ale jsem objektivní a neúplatný. 

Je masakr, že Arnold Schwarzenegger obsadil v TOP3 hned dvě místa. A to jsem fanda jeho ´´konkurenta´´.

na příspěvěk reagoval reich

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Znovu zasílám seznam TOP3 nejlepších akčních filmů, které kdy byly dosud natočeny. Může trvat dalších sto let a pořád se jim žádný nevyrovná. Naší generaci už tato TOP3 zůstane. To bych se hodně divil, kdyby se natočil lepší akční film.

 

TOP1:     http://www.csfd.cz/film/1245-vetrelci/

TOP2:      http://www.csfd.cz/film/1248-terminator-2-den-zuctovani/

TOP3:       http://www.csfd.cz/film/6648-predator/

na příspěvěk reagoval Segrestor, reich

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

BloodyBeast

to si piš.. k tomuhle se člověk vrací min. rok co rok.. :)

 

trošku mě ale zklamala 3D konverze, s takovým Titanicem nebo Juráčem se to nedá porovnat

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Tohle je můj nejoblíbenější akční film nemyslete si viděl jsem jich nemálo ale prostě Predátor je srdcovka především díky Arnoldovi skvělým hercům skvělé režii a scénaři.

na příspěvěk reagoval oLí, Martin741

Příspěvek byl smazán administrátorem.

reich

reich (hodnocení, recenze)

Predator je vůbec můj nejoblíbenější film se Schwarzeneggerem. Je to film, u kterého se nikdy nenudím a rád se k němu vracím. 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Anarvin

dobrá zpráva, už mi chyběl nějaký nový díl Predátora... ted doufám, že to dostane dobrý scénář, chtělo by to zase navázat alespon na úroven 2.dílu, a v lepším případě na úroveň 1.dílu s Arniem...

Kivling

Kivling (hodnocení, recenze)

Jste jenom položky. Hodim vás do mlejnku na maso i s ministrem kabinetu!

Derek

Derek (hodnocení, recenze)

no podla mna by mal predator dostat 6* a i to je dost malo...

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

oLí

takže shlédnuto po dlouhý době, a nutno dodat, že naprosto zbytečné 3D, nechápu proč to konvertovali... sem tam nějaké to hlubší 3D, ale jinak zbytečný... o nic jsi nepřišel... nejlepší je to ve full HD, 2D... jinak rozhodně nejlepší díl, dobrý příběh s napínavou hudbou, líbilo se mi, jak nikdo ještě neznal Predátora a nevěděli co od něj čekat a jak vypadá... Arnie to je prostě legenda, charizmatický a vůdčí člověk, chlap jak má být... ty další díly už byli slabší, protože Predátora už znali a snažili se ho lapit, věděli co dělá a jak se pohybuje... vždycky je nejlepší moment překvapení a originalita... viz Alien...

Uživatel rounen smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Nový Predátor našel staronového režiséra

Nový Predátor našel staronového režiséra

10.02.2024

Když v létě roku 2022 dorazilo na streamovací služby Hulu a Disney+ akční sci-fi Predátor: Kořist v režii Dana Trachtenberga (Ulice Cloverfield 10), zaznamenal tento nejnovější příspěvek do… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Future Gate hledá stopy mimozemšťanů na Zemi

Future Gate hledá stopy mimozemšťanů na Zemi

04.03.2022

Největší český festival sci-fi filmů a kultury Future Gate odstartuje 9. března pražskou část festivalu v kině Lucerna a následně se přesune do Brna. Kromě hlavní filmové soutěže, legend žánru a… (více)

Reklama

Reklama