Reklama

Reklama

MasterChef Česko - Série 1

(série)
Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2015 (Alternativní 19x60 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejznámější a největší soutěž amatérských kuchařů začíná. Po prvních castingových kolech bude několik desítek odvážlivců poprvé vařit pro přísnou porotu Miroslava Kalinu, Marka Fichtnera a Marka Raditsche. (TV Nova)

Recenze (67)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O nic lepší než předchozí bratrovražedný Masterchef.. Jen další tupá novácká franšíza, navíc - A to mě zaráží a irituje nejvíc.. - s bezezbytku špatným řemeslem, které zcela míjí tu oslavu gastronomie a činí z pořadu jen duchapustou reality show.. Svícení, střih i samotné snímání, všechno špatně !! To se pak jednomu nesbíhají sliny, které by ho ponoukaly vykrást vlastní lednici, ale pouze sliny zuřivosti.. Jen znovu prázdné a v souvislosti s originální show pomýlené zaplnění nováckého vysílacího času.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem žádným zarytým fandou kuchařských pořadů v televizi, ale tento pořad se mi docela líbil. Složení poroty bylo v pořádku – všichni tři patří mezi uznávané kuchaře a to nejenom v Česku. Co se týká soutěžících, tak těm se osobně nedivím, že se někteří z nich složili během natáčení a jídlo se jim prostě nepovedlo (sám jsem vyučený kuchař, ale stresovat se ještě před kamerou...nic pro mou maličkost). Takže klobouk dolů před oběma pány ve finále (respektive před poslední čtyřkou). Tentokrát opravdu nebudu nadávat na tento pořad, jak jinak bývá mým dobrým zvykem, páč na většinu z toho co vysílá Nova (potažmo i jiné naše televize) se nedá dívat. Takže dám slušných 60% a Romanovi přeji mnoho úspěchů. Možná bych dál i víc, ale to bych musel být v porotě a ochutnávat… ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jako rozený kulinář cítím potřebu se vyjádřit ke klání kuchtíků. Co na tom, že mi polévka z pytlíku pokaždé pláchne z hrnce, párky mi vždy nadšeně popukají ve vodě a vše usmažím do černočerného černa? Já jsem totiž dost kreativní dobytek na to, abych hodil na pánev flákotu masa, řádně ji pocukroval, zalil karamelem s chilli papričkami a světácky ji zkonzumoval. Jelikož však nejsem přesvědčen o objektivitě a fundovanosti této poroty, tak si své delikatesy nechám pro sebe a raději se pokusím zaujmout porotu Superstar svým jedinečným třítónovým rozsahem. ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to až neuvěřitelné, ale Nova dokázala napodruhé přijít s poměrně povedeným MasterChefem. Evidentně se produkční tým poučil z neúspěšného pokusu z roku 2012, který zabila naprosto otřesná porota složená s agresivních, arogantních a namachrovaných blbečků, kteří si říkali profi-kuchaři. Zde je situace o poznání lepší a porotci působí poměrně sympaticky a na úrovni. Navíc jim už nezaclání zcela zbytečná moderátorka, jak tomu bylo v případě předchozí řady. Na české poměry jde ve výsledku o poměrně vydařenou a poutavou kulinářskou reality-show. Jen mě malinko mrzí, po velmi napínavém a vyrovnaném finále, trochu uspěchané vyhlášení vítěze - porotci se vůbec neobtěžovali své evidentně vůbec nejobtížnější rozhodování v soutěži jakkoli zdůvodnit a Marek Raditsch pouze stručně jednou větou oznámil, kdo se stává vítězem. 60% ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Měl mě varovat už začátek, kde chlápek, který vaří přes 30 let, připraví šafránové rizoto, ví, co do něj patří a jak se mu odborně říká, byl vyhozen, a fitness nanynka, která viditelně připálí steak a dokonce ho zapomene osolit, jde dál! V dalším dílu vyhodí chlapa, že vajíčko použil na špagety, a nakonec nechají projít dál jiné dva, kteří také udělali vaječné těstoviny. Kamera pořád zabírá Slovenku Luciu, tu exotickou Karynu, bo jak se jmenuje, a pár dalších oblíbenců, takže je jasné, že nejde o umění vařit, ale o to, kdo vypadá fotogeničtěji a bude na obrazovkách co nejdéle nejlépe vypadat. V dnešním dílu Lucia předložila na talíři cosi, co vypadalo jako houlbí výkal, nemělo to koncepci ani myšlenku, a pochválili ji za esteticky dokonale připravený talíř?! Ts, ts. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Vítězem první řady se stal Roman Kotlář. (SONY_)

Reklama

Reklama