Reklama

Reklama

Bojíte se tmy?

(seriál)
  • Kanada Are You Afraid of the Dark?
Rodinný / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi
Kanada, (1990–2000), 36 h 43 min (Minutáž: 24–25 min)

Hrají:

Ross Hull, Daniel DeSanto, Raine Pare-Coull, Jodie Resther, Jason Alisharan, JoAnna Garcia Swisher, Elisha Cuthbert, David Deveau, Rachel Blanchard (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Série strašidelných příběhu s mysteriózní atmosférou, 30minutové napínavé příběhy s hororovým nádechem. Každý díl nový příběh. Bojíte se Tmy? (Pumiiix)

Recenze (69)

Latysek 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle naprosto skvělý skvělý seriál NIKDY NEZAPOMENU!!!Sledoval jsem ho jak v české premiéře na ČT1,tak potom na dnes již neexistující stanici SuperMax.Děsuplné historky mě vždy dostali a myslím,že tento seriál by si rozhodně po tolika letech zasloužil svojí REPRÍZU!!! ()

mirodevil 

všechny recenze uživatele

Dneska už to těm capartům příjde strašně nudné, ale Kura pamatuju, že 20 let zpátky jsem se na supermaxu těšil na mouchu a na právě tenhle seroš. ()

qwxyz 

všechny recenze uživatele

45% Jako kluk jsem měl pak těžké sny, ale jak už to chodí, nemohl jsem odolat. Nyní už to takový efekt samozřejmě nemá. Záleželo pak o jaký díl se jednalo. ()

burg 

všechny recenze uživatele

Na některé díly nezapomenu, dřív jsem tenhle seriál opravdu hltal. Dnes už si nejsem kvalitou tak jistý. ()

tXtX 

všechny recenze uživatele

Kultový misteriózny seriál z dielne SuperMaxu, ktorý mi občas nepekne znepríjemňoval večery. Dnes je už možno (určite) drvivá väčšina poviedok na smiech, ale verte mi, že v ranom veku to na človeka pôsobí fakt desivo. Sú však časti, ktoré obstoja bez mihnutia oka aj dnes (diel s názvom The Tale of the Midnight Madness - odporúčam). Už len samotná znelka a úvod svojho času naháňal strach.. Staré dobré časy. ()

Reklama

Reklama