Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktivní a veselá Hilary opět stojí před důležitým životním rozhodnutím - ztratila práci a rozešla se se svým přítelem. V novinách našla nabídku, že jistý bohatý pan Geddes hledá pro svého syna Victora pečovatelku. Hilary je přijata, ale brzy zjišťuje, že je to velmi obtížný úkol, protože Victor právě prodělává chemoterapii. Na Victorovo přání však zůstává, jeho stav se zlepší a nakonec se oba mladí lidé do sebe zamilují. Avšak nemoc se opět vrátí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

nirvana91 

všechny recenze uživatele

O tomto filme viem už roky rokúce, kedysi bola Julia moja number one herečka!! A predsa som sa k nemu dostala až dnes - veget pri telke, človek prepína počas reklamy a zrazu začína známy (a predsa neznámy) film. Tak prečo konečne nezistiť, čo je to zač? Samozrejme cez reklamu som si to prepla inde a chvíľku som sa pozabudla, ale myslím, že pointa ani nič mi neušlo skrz tých pár minút. Film to bol ťažký, ako to už pri tomto žánri býva. Julia bola úžasná - mladá, krásna, s jej bujnou hrivou. Niet divu, že umierajúci mladík v nej našiel svoju múzu a zaľúbil sa. A teraz budem SPOILEROVAŤ - naozaj som čakala, že na konci zomrie. Aspoň z názvu mi to tak prišlo. Preto mi ten koniec prišiel taký nijaký. Otvorený.. bohvie čo sa stalo, či to rozchodil, či nie.. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Hilary opustí nevěrného milence a uchází se o místo domácí ošetřovatelky v exkluzivní čtvrti. Bohatý obchodník ji sice odmítne, ale jeho 28 letý syn Viktor, léčící se na leukémii, chce, aby u něj dívka nastoupila. Hilary má jen chabé ošetřovatelské zkušenosti a prožívá chvíle nejistoty a strachu. Nakonec se s pacientem spřátelí, a když jí Viktor nabídne, aby s ním odjela na pár dní na venkov, souhlasí a zamiluje se do něho. Film to není špatný, ale nedá se mu upřít jistá povrchnost. ()

Reklama

Kimon 

všechny recenze uživatele

Že hraje na divákovy city? Mě to nevadí. A ti druzí? Tvrďáci přece nepláčou. :-) A kdo se stydí za slzy dojetí, měl by dát větší průchod svým citům, pokud nějaké má. Když někdo dojetím upustí skrývanou slzu, nedá se to přece chápat jako charakterová slabost. A kdo si to myslí, je bezcharakterní trouba. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Joel schumacher /Telefonni Budka, 8 mm/ natocil slusnu romanticku dramu o laske, o prekonavani choroby a riesia sa veci spolu s tym suvisiace. Kludnym ma to nenechalo, posobive dialogy a hoci Julia Roberts /prostitutka z Pretty Woman/ nevie velmi hrat a novodoba Greta Garbo z nej nikdy nebude, film je slusna oddychovka s kvalitnymi kulisami a dialogmi. Kampbell Scott a Vincent D´Onofrio to celkom dobre ustali : 65 % ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Neřikám že to byla nějaká bomba, ale koukat se na to určitě dá. Už od začátku jsem měla takovej pocit, že to neskončí zrovna šťastně a tak mě docela překvapil ten otevřený konec.. určitě je lepší, že Viktor (Campbell S.) nezemřel, protože takhle je to průměrná komedie a kdyby to skončilo hůř, tak to bude jen podprůměrné drama.. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama