Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randall "Memphis" Raines žije poklidným životem kdesi na předměstí a učí děti jezdit na motokárách. Ovšem pouze do té doby, než se dozví, že se jeho mladší bratr zapletl do krádeží aut a jednu tak parádně zpackal, že mu hrozí smrt slisováním v autě. Byl přesvědčen, že s kriminální kariérou definitivně skončil, ale nastal čas, kdy se musí na chvíli vrátit ke své bývalé profesi. Dostal totiž zakázku, kterou nemůže odmítnout. Buď ukradne padesátku drahých a náležitě zabezpečených automobilů, nebo jeho bratr zemře. Aut na seznamu je hodně a času pekelně málo. Proto Memphis svolá svůj starý tým, aby rozehráli koncert, po kterém bude policii ještě dlouho zvonit v uších! (TV Nova)

(více)

Diskuze

klukzliberce

klukzliberce (hodnocení, recenze)

Film mého mládí! Ve své době geniální krok pojistit se obsazením Nicolase Cage a setsakramentsky sexy Angeliny Jolie, navíc v blond podobě. Za mě poměrně nezapomenutelný film a dávám 4*. 

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Čo si budem hlavne lákadlo tohto filmu je hot Nicolas Cage pardon vlastne Angelina jolie 😃😃

 (hodnocení, recenze)

Plne sa stotožňujem s názorom Civala v komentároch :)

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Jako film to byl skvelej, ale cekal sem vic co se tyce prekonavani problemu s kradezema aut - treba kdyby ty auta hlidaly i kamery nebo fyzicka ostraha nebo jiny "orisky" neco jako vykradeni toho policejniho skladu, ktere ale nepusobilo 2x realisticky ...

Predeko

Predeko (hodnocení, recenze)

panečku 11 let už to je co jsem byl na tomto filmu v kině hned jak jsem viděl v televizi upoutávku na ten film tak jsem šel hned do kina a dodnes si to pamatuju.nádhernej film z luxusnimi auty skvělým hercem Nicolas Gage který dostává dneska samý suprový role a taky pohledná a sexy Angelina Jolie film který znáte už snad všichni.-

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Gone in Sixty Seconds se celkem vydařil jako film krásný auta dobrej cage a taky krásná Angelina které to děsně sekne :-)

Tretina

Tretina (hodnocení, recenze)

scenár slabší jak slabý....Jediné čo stálo za to bola fakt tá naháňačka.

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

a pořád by ybl v červeném. Ten film si na nic nehraje, je jasné o čem je. O asi 40-ti minutové honičce. A to reálné a parádní

Foxhound#1

Foxhound#1 (hodnocení, recenze)

Já myslim, že i když je film v modrym poli, tak to nic nemění na tom že má 67% což je dle mého slušný výsledek. Ty tři-čtyři procenta do červených čísel mě až zas tak netrápí. Navíc původní Gone in sixty seconds je sice červený se 76%, ale schválně se koukněte na počet hodnotících, tedy těch co ten film vidělo (snad) - 150 vs. 11 796 u remaku. To rozhodně není zanedbatelný a kdyby původní GiSS běželo někdy v TV, určitě by se hodnocení pohnulo.

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Tony.cs: To je good Nápad. Díky za radu. Já to takhle prostě nechci a nenechám.

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

to musíš obrátit své zraky na vedení. Banování je to správné řešení.

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

A právě kvůli nim je CSFD nedůvěryhodná. Na místě administrátorů bych se snažil takový případy hledat a likvidovat. Deaktivovat hodnocení a astalavista, bejby ! Co s nima jinýho. Mít tu moc, tak bych věděl asi o 20 lidech.

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Tony.cs: Hele, já mluvil s týpkem a ten dal Pulp Fiction odpad. Hej a to ho ani neviděl ! Jo. Každej má jinej vkus. Ale člověk, kterej známkuje filmy, který nezná ? To už je průšvih. Řeknu ti jeho přezdívku. Jen, ať ho znáte: Spinosaurus ! ! Ten dal serii Saw 6 odpad. To už je výsměch !

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

smith22: Někdy tady ty filmy hodnotěj naprostý paka. Pomalu sem přestanu chodit. Protože tahle databáze ztrácí na důvěryhodnosti. Jak se má člověk pořídit, když polovina hodnocení není pravda ?

smith22

smith22 (hodnocení, recenze)

Drag66:Ghost Rider: ja si myslím, že kdyby ten scénář stál za prd tak by do toho Cage vůbec nešel, a už vůbec by netočil Ghost rider 2, on si scénáře pečlivě vybíra a netočí každou blbost co mu kdo nabídne....podle mě by si taky zasloužil víc než 50%.....sou tu jiný blbosti který mají třeba 70% což nepochopím....Hodně se mi od Cage líbí filmy Tváří v tvář a Skála

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

Foxhound#1: Já mám radši právě takové ty ostřejší a robustnější tvary. A KR je nadupanej nejvíc :-). Mach 1 z původního filmu je taky krásný auto. Patrně není Mustang, který by se mi nelíbil. Srdcovka :-)

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

smith22: To máš pravdu, že Cage je kapacita. Chci se zeptat: Jakej je tvůj názor na film Ghost Rider ? Viděl jsi ho ? Podle mně se opravdu povedl. Ale všichni ho strašně kritizujou. Nevím proč. Mně tvůj názor opravdu zajímá. Působíš jako chytrej člověk :-)

Foxhound#1

Foxhound#1 (hodnocení, recenze)

Tony.cs: Ta nová není špatná, ale zrovna model KR mi připadá vzhledově nejhorší. Působí to na mě spíš jak tank než supersporťák. Ovšem co se týče tý starý Eleanor, tak ta je naopak hezčí než z originálního filmu. Ten Mustang ´73 Mach mě moc neoslovil, byť toho hodně vydržel :)

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

smith22: Kloadomustang sleduji pravidelně už asi dva, tři roky. Já sice miluji tu starou, ale chtěl bych Mustang Shelby GT 500 KR rok 2008. Ta moderna se povedla.

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

smith22: Mně osobně se zdaj hodně vadný. Já mám Cage moc rád. Je to sympaťák a září ve všem, v čem hraje. I v pomlouvaným Ghost Riderovi. Nejlepší byl ale ve filmu Next. Znáš ?

smith22

smith22 (hodnocení, recenze)

to: Drag66 tak sem rád že nejsem sám kterýmu se ty komentáře zdají tak trochu VADNÝ a jak říkáš člověk si jich hned nevšimne těxh chyb...to bych musel čumět několikrát dokola a hledat. to: Foxhound#1 navíc s tím tempomatem to ten Castlebeck tipoval a nebyl si zcela jistej a i to tak vyznělo že se pak ptal Memphise a ten taky nevěděl jistě.

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Jasný. Hlavně si jich člověk nevšimne taky proto, že si jich nechce všimnout. Chyb si všímám u filmů, který mě nebavěj nebo se mi nelíběj. Ale tohle je výbornej film. Ale ty komentáře jsou napřezdržku, ty jo ! Hrůůza !

Foxhound#1

Foxhound#1 (hodnocení, recenze)

smith22: souhlasím, jen tak namátkou:

Chyba ve filmu: Ve scéně, kdy detektiv Castlebeck hovoří o "Cadilac Eldorado 1983" říká, že "to je první rok, co dali Eldoradu Posilovač řízení". Ve skutečnosti "Cadilac Eldorado" používal posilovač řízení již v roce 1967.

- nevim jestli je to chyba dabingu, ale v CZ verzi mluví o tempomatu

Chyba ve filmu: Ve scéně těsně před tím, než začne honička s Johnnie D, Kipem a Mephisem jsou v Minivanu. Potom jakmile poběží pryč, jsou ve staré Chevelle.

- nevim jestli nerozumim formulaci chyby, ale v tom Minivanu jsou ještě s Frebem a Donnym. Takže předpokládám, že jeli zpátky na základnu a odtamtud jel Kip s Memphisem Kipovym autem.

Pak bych ještě nepovažoval z chybu tu rtěnku, si ji po dodání auta jednoduše mohla setřít, ale budiž. Stejně většiny chyb si divák ani nevšimne.

smith22

smith22 (hodnocení, recenze)

Tak sem si pročítal ty chyby ve filmu a něktéré sou dost diskutabilní a určitě bych je neoznačil vyloženě za chybu

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

smith22: Tak to máš pravdu. I přes počet chyb, o kterých tu píšou v zajímavostech, je to podle mě jeden z nejlepších (možná nejlepší) filmů o autech. Nádhernej snímek.

smith22

smith22 (hodnocení, recenze)

Některý filmy mě stačí vidět jednou a pak si je třeba 2 roky nepustím ale tento filmek ať jede v TV jeden týden na jednom kanálu, o měsíc později na druhým kanálu tak mě nikdy nevadí se na něj dívat znovu.......film mě pokaždé BAVÍ a myslím že by si zasloužil lepší hodnocení některých nafoukanců místní komunity, kteří si tu hrají na odborníky kinematogrifie

Aqualung

Aqualung (hodnocení, recenze)

Další ze, když ne sračkovitých, tak jistě ze zcela podprůměrných benefičních filmů.Škoda času na shlednutí.

Foxhound#1

Foxhound#1 (hodnocení, recenze)

Může mi někdo prosím říct, v čem se liší director´s cut od klasické tv verze? Myslím samozřejmě scény navíc, prodloužené scény atd. Díky

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Cage se fakt vytáhnul. A neje on: Jdná se o krásnej snímek plnej krásných aut. V zajímavostech jsem zjistil, kolik chybičk se v tomhle snímku stalo. Ale co. Když to dobrý převládá, tak není co řešit. :-)

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

to už není ten originál :-). Pokud jsi neviděl původní Gone in 60 second tak vřele doporučuji

Ahurmen

Ahurmen (hodnocení, recenze)

To také, ale mimo Mach 1 bylo sestaveno více duplikací z různých modelů - jako například Fastback.

Ahurmen

Ahurmen (hodnocení, recenze)

60 Sekund mohu vidět do nekonečna a pořád se mi líbí. Je zde sice vcelku průměrná zápletka, ale to neubírá na kráse těch aut, které se ve filmu ukazují v čele s Eleanor, která se díki tomuto filmu "vkovala" doo srdcí mnoha milovníků aut.

 (hodnocení, recenze)

Z tohodle filmu mi v hlavě uvízly hlavně dvě Cageovi fráze: 1)"něco čujou" 2)"schruje se"

Fitman

Fitman (hodnocení, recenze)

Celkem dobrý film, je pravda že FF mě nadchl (jako fanouška tuningu) daleko víc, ale i tak slušná jízda ...

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

Ten skok byl přehnanej a moc byl znát počítač, to je fakt. Ale v moderní době by asi nikdo nevzal honičku jako v původních 60 sekundách

Romin123

Romin123 (hodnocení, recenze)

jenom škoda té poslední scény s tim skokem, ale ty auta jsou úžasný

prochy10

prochy10 (hodnocení, recenze)

tak tenhle film moc rád sleduju, je to jeden z nejlepších filmů o autech a navíc se suprovým N. Cagem

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

Frenk9 : Tahle honička je nic proti legendární 40-ti minutové honičce v originálním Gone in 60 second od H.B. Halickiho

Frenk9

Frenk9 (hodnocení, recenze)

Bezpochyby zatím nejlepší a strhující automobilová honička všech dob.Pro mě osobně kultovní film.A hlavně film,na který bych mohl koukat dokola a dokola a pořád by mě bavil!

Kratasedf

Kratasedf (hodnocení, recenze)

Tento film má pro mě hodně velkého ducha, ani na chviličku jsem se nenudil a furt jsem se bavil líbylo se mi jak tam auta nebrali jako auta ale jako auta s duchem a osobností.

lama2d

lama2d (hodnocení, recenze)

Uplne skvely film az na koniec. Clovek by cakal ze to stihne na poslednu chvylu... Nicolas Cage v nom ukatal ze mu pristanu aj akcne filmy.

mistvan

mistvan (hodnocení, recenze)

Musím říct, že zase já jsem se na tenhle film díval jen proto, že to byl jeden z mála nadabovaných filmů, co mám doma a měl jsem jako student brigádu - skládání letáků, takže jsem při tom nemohl stíhat číst titulky. Takže jsem nakonec nepovažoval těch 117 minut za ztrátu času, jelikož jsem u toho poskládal docela dost letáků... Takže jsem tomu dal jednu hvězdičku za ty prachy, co jsem si u toho vydělal. Jinak Angleina se mi nelíbila ani s blonďatejma vlasama, prostě není muj typ stejně jako tenhle typ filmů.

 (hodnocení, recenze)

Musim rict ze sem sel na tenhle film dival jenom kvuli Angeline Jolie,ty blond vlasy z ni delaj peknou divosku :o)

Související novinky

Naštvaný řidič Nicolas Cage

Naštvaný řidič Nicolas Cage

01.09.2009

Skoro by to mohl být sequel k 60 sekundám. Nicolas Cage si v akčním filmu Drive Angry studia Nu Image/Millenium Films zahraje muže, jemuž tlupa motorizovaných padouchů zavraždí dceru a unese její… (více)

Bruckheimer opět přitvrdí

Bruckheimer opět přitvrdí

27.09.2007

Když necháme stranou Mizery 2, v nichž opravdu nebyla nouze o krvavé gejzíry a zpomaleně prskající mozky, Jerry Bruckheimer v posledních letech točil jeden rodinně laděný přístupák za druhým. To víte… (více)

Reklama

Reklama