Reklama

Reklama

Já jsem Groot

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Malý stromový výrostek Groot se vrací v druhé řadě seriálu „Já jsem Groot“. Dospívající Groot objevuje vesmír a cestuje i za jeho hranice na palubách kosmických plavidel Strážců. Střetne se tváří s novými barvitými bytostmi, prozkoumá nová prostředí a přitom zjistí, že není rando strkat nosík tam, kam ho strkat nemá. (Disney+)

Videa (2)

Trailer

Recenze (117)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nenásilná detská jednohubka, ktorá poteší svojou infantilnosťou a farebnosťou. Vesmír to veľmi nerozširuje, skôr to prinúti maličké detičky, aby si od rodičov pýtali zošitky, peračníky, tašky a iné potrebné veci s Grootovou podobizňou. A o to tu v prvom rade ide. Inak najlepšie rola Vina Diesela za hodne dlhú dobu. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal jsem něco ve stylu kraťasů se Scratem. No spletl jsem se. Co mě pobavilo je přetáčení úvodního Marvel jinglu (které jsem začal poprvé přetáčet ve stejné chvíli jako Groot :)), co mě doslova nasralo je délka závěrečných titulků u každé epizody cca 2,5 minuty. Tedy regulérně polovina stopáže epizody. Dál zábavnost... Obrovský rozdíl v epizodách. Je znát, že nápady prostě nebyly. Forma převálcovala obsah. Více u jednotlivých epizod. ()

Reklama

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

MCU se pokouší otevřít brány těm nejmenším, a tak že to zkusí přes jistě nejroztomilejší postavičku světa humanoidní strom Groota, je inu i docela rozumný tah. Jenže aby to fungovalo aktuální timeline se musí vrátit zpět, což nakonec nějak nechápu. Není to žádná ucelená příběhová archa a ty dětinský prvky jsou malinko pěst na oko, jak tupě to několikrát působí. Nebaví mě to a jen další potvrzení, že svět okolo Avengers je aktuálně v pro mě nezajímavé pozici. Redukovat a vrátit se k základům, tohle nefunguje! Je to jak CGI covid projekt.. 60% ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, velmi krátká, pěkně naanimovaná blbůstka pro děti, která neurazí ani dospělého, pokud chce vidět něco milého a úsměvného, co mu vyplní čas u jídla. Opravdu tu není nic víc a ani být nemělo, jedná se prostě o rozšíření pro děti u kterého dospělí nebdue trpět, ať už skrze roztomilost a milost Groot nebo skrze pár pěkných vtipných nápadů. ()

Timak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem fanoušek malého a roztomilého Groota, mám raději jeho dospělou verzi z jedničky, ale tohle se dá. Je to krátký, takže neomrzí. Hodnocení jednotlivých epizod: E1: slabý E2: dobrý E3: trapný E4: pobavilo E5: ok ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • V této epizodě se název seriálu objeví až na konci. (LUKICKK)
  • V tomto díle se objeví obálka čtvrtého čísla časopisu „Alf“. Ve skutečnosti jde o reálný magazín, který byl publikován mezi lety 1988–1992. (KaterinaSkop)
  • V této epizodě se neobjevil název seriálu. (LUKICKK)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama