Reklama

Reklama

V kultovním sci-fi filmu Návrat do budoucnosti se hlavní hrdina Marty ocitne díky vynálezu svého kamaráda, šíleného doktora Emmetta Browna v minulosti. Stroj času je zabudovaný v legendárním autě Delorean, který ho přenese do roku 1955, kdy se jeho rodiče teprve coby středoškoláci seznamovali. Martymu se náhodou povede narušit časové kontinuum a pak musí svou chybu napravit, aby se vůbec v budoucnosti narodil. (Pannonia Ent.)

(více)

Diskuze

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Benjamin-L

A co se týče toho kolosu. To tak býti nemusí. Vem si, že ten delorean dmc-12 (upravený pro cesty v čase a i v prostoru, s čímž by velký H.G.Wells moc nesouhlasil) je na tom odkazu jak kráva a ten svítící nad elektromagnetem, jest poloviční.;-) Takže klidně můžou udělati třeba 20cm model na délku, nebo na metr, hehe.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Benjamin-L , Benjamin-L

O vlaku nevím, že by byl, ale v comicsech občas je. Některé ty příběhy jsou s Clarou, některé ne. Já totiž děti moc nemusím (a to i v osobním životě) tudíž jsem raději za doca bez nich než s nimi.;-) I když paradoxně, ten seznamující příběh, jak se potkali a za jakých okolností (ty stojí fakt za to, mám ten comics i v mobilu;-) vypráví těm svým synům, tak to mi nevadí, páč tam 99% děje pochopitelně vůbec nejsou. K dabingu. Věc se má tak, že já obecně II. (jako ty děti, hahaha) dabing moc nemusím a zásadně preferuji orig. S několika vyjímkami, samoz. Např. Harry Potter. U BTTF bych si  celou trilogii klidně též pouštěl s pův. cz dab., jenže ouha! Má dvd trilogie BTTF má dabing jen u 2 a 3 a jelikož se mi nechce koukati na 1 (která má ale zase komentář tvůrců s cz tit.! což mám snad už jen u T2) v orig. a další dva v cz, tak jsem to vyřešil tak, že se dívám na vše v orig a je po ptákách.;-) Musel jsem si sice na to chvíli zvykati, ale to zas takový problém nebyl. Hl. je, že to mám.

Benjamin-L

Benjamin-L (hodnocení, recenze)

PKD

Jaký upřednostňuješ dabing? Já rozhodně ten z Novy, ten co byl u 2 a 3 distribučně vydáván na dvd byl z kina a hrozně to trhalo uši a zabíjelo to několik vtipů a dokonce si tam měnili věty jak se jim chtělo. Jsem rád že jsem po letech konečně sehnal dabing z Novy na celou trilogii.

na příspěvěk reagoval PKD, PKD, Idée_fixe

Benjamin-L

Benjamin-L (hodnocení, recenze)

PKD

O tom seznámení bych docela početl, a co takový vlak ze trojky to by byl pořádný kolos pro sběratele. Já co si muzu tak dovolit je že si nakreslím na papír proudový kapacitátor a povesím si ho na záchodě, snad se u toho nebouchnu do hlavy :D

na příspěvěk reagoval PKD, PKD, Idée_fixe

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Benjamin-L

Já taky. Tuto verzi, co jsem poslal. Taky musím důr. angličtinářům doporučiti ty comicsy. V jednom 16str. příběhu se totiž dovíte! jak se ti dva vlastně seznámili, což má pro fandy, hodnotu přímo gigantickou. Nad vším, též dohlíží Bob Gale (některé i napsal), takže nehrozí, že to půjde do sraček. Už je toho docela slušné množství. P.s. ještě existuje autíčko (konkrétně verze ze 2), které je též šíleně detailní a svítí a vznáší se na jakémsi magnetickém podstavci. Nehorázné. 

na příspěvěk reagoval Benjamin-L, Benjamin-L

Benjamin-L

Benjamin-L (hodnocení, recenze)

Starosta Goldie Wilson, to zni pěkně já tohle město vyčistim. A můžeš to vzít rovnou od podlahy. :D

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Kulmon

Aha, ale já myslela, že právě byla! Jako manželka v budoucnosti. Ale zřejmě to měl být další vtípek, že jeho budoucí žena není ta stejná, co současná (viz "Ale to přeci nejsem já!"). ;-D

Uživatel Kulmon smazal svůj příspěvek.

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

JurajKa

Taky nebudu, ono celkově se asi nedá s vemenem bavit, natož mu děkovat za něco, co za díky ani nestojí :)

na příspěvěk reagoval JurajKa

JurajKa

JurajKa (hodnocení, recenze)

Rayen1

Netrafil si sa opicka. Ja na mytusy neverim. Ani o opickach a ani o Jeziskovi. Uvazuj svojou havou a nenechaj sa stale obmedzovat kolektivnymi dohodami. Citaj knihy; vzdelavaj sa. Nechovaj sa ako ovca. Ups; pardon; nechovaj sa ako opicka. Dobra rada, ze? Dakovat mi nemusis.

na příspěvěk reagoval Rayen1

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

JurajKa

Hele, brácho, zklidni svoje koně, jestli věříš, že jsme příbuzný a že naši prapředci byl Adam s Evou, tak nemá cenu, abychom se bavili. Možná o tom řekni padremu, pokud teda zrovna nevomakává ministranta.

na příspěvěk reagoval JurajKa

JurajKa

JurajKa (hodnocení, recenze)

Rayen1

Iste, clovek, ktory ma pocit, ze sa vyvinul z opice ani iny nazor mat nemoze. Moj pispevok je hlavne recesisticky, ale chapem, ze si to nepochopil. Kedze si z opice, ako si sam napisal.

na příspěvěk reagoval Rayen1

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

JurajKa

Osobně nejsem ani rasista ani homofob, sám mám kamaráda homosexuála černocha (každej jsme nějakej a všichni jsme se vyvinuli ze stejnejch opic, když se bude běloch chovat jako kretén, budu ho nesnášet, stejně tak jako černocha nebo homosexuála, nejde o to, jakou barvu kůže má nebo co rád ojíždí, jde o chování a když jsi kretén, tak jsi prostě kretén a je mi jedno jestli jsi bílej, černej nebo zelenej), co mě ale štve na dnešní době je to, že se musí za každou cenu předělávat klasika do nepovedených filmových remaků.

na příspěvěk reagoval JurajKa

Uživatel Rayen1 smazal svůj příspěvek.

JurajKa

JurajKa (hodnocení, recenze)

Behá mi mráz po chrbte ak by som si mal predstaviť, že hlavný hrdina by sa volal Susan McGuy, transvestitický nepochopený - ale hlavne moderný americký homosexuálny tvor. Určite by to musel byť černoch zo Somálska adoptovaný do bielej rodiny. Dr. Emmet Brown by sa volal Bob Smith a bol by to tiež prešedivelý starý neger, ktorý by mal po svojom dome povešané obrazy M.L. Kinga, Obamu, Busha a podobné svine namiesto Kopernika alebo iných bielych vedcov histórie ľudstva. Pochopiteľne by to bol zázrak, ak by Dr. Bob Smith niečo vymyslel, keďže čierna populácia dosahuje priemerné iq 90. Ale aspoň vo filmoch ich nechávaju s obľubou sympatizanti Schindlerovho zoznamu povedať zopár fyzikálnych fráz, aby sme tak naučili verejnosť poslušnosti. Kto si myslí niečo iné, je rasista. Namiesto Lýbijcov, ktorí ukradli plutónium to budú pochopiteľne Rusi! Sám Putin im dá príkaz aby si dali vyrobiť bombu u Dr. Boba Smitha. A..... pochopiteľne, že do černoška, ktorý bude cestovať v čase sa zamiluje budúci adoptívny otec. Biff ostáva biely - je to predsa gauener.

na příspěvěk reagoval Rayen1, Rayen1

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

Uklidnil bych se, dokud budou žít Rob Gale a Robert Zemeckis, nikdo nemůže natočit Remake Back to the Future - sám Zemeckis to před lety uvedl v rozhovoru s tím, že oba dva drží na tyto filmy práva nikolv Univerzal studio jak si mnozí myslí. Takže dobrých 20, 30 let minimálně nic nebude. Osobně dofám že až nadejde jejich čas, tak to uvedou jako nějakou podmínku ve závěti. Jinak byla by to dle mého tragedie nejen pro filmové odvětví, ale hlavně pro fanoušky.

Doporučuji recenzi Olivera Harpera, který prohlásil že by remake způsobil "výbuch" internetu :-)
https://youtu.be/sNCigrTptWo?t=1552

na příspěvěk reagoval Idée_fixe, Rayen1

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Rayen1

No tak to si snad dělají srandu??!! Nedokážu si ale vůbec představit remake tohoto filmu. Proboha ale proč jako, u všech Skotů??!! To přeci vůbec nedává smysl?! Doufám, že to jsou jen drby, a nic takového se nestane.

Související novinky

Robert Zemeckis a nová sci-fi

Robert Zemeckis a nová sci-fi

14.01.2020

Režisér Robert Zemeckis (Let, Trosečník) v posledních letech nezaznamenal se svými novými filmy příliš velký úspěch, a tak se po dlouhé době vrátí k žánru, s nímž kdysi v Návratu do budoucnosti… (více)

Třetí Stranger Things až za rok

Třetí Stranger Things až za rok

01.08.2018

Netflix si dává na čas a třetí sérii svého megahitu Stranger Things tak fanouškům neukáže dříve jak v roce 2019. Důvodem je i fakt, že se tvůrci chtějí částečně vykoupit za ne úplně šťastně přijatou… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama