Reklama

Reklama

Jay a mlčenlivý Bob vrací úder

  • USA Jay and Silent Bob Strike Back (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Touto třeskutě vtipnou komedií, která si nebere servítky, zakončuje herec a režisér Kevin Smith dobrodružnou cestu, na niž se Jay a mlčenlivý Bob vydali ve snímku Clerks a pokračovali v ní i ve filmech Flákači, Hledám Amy a Dogma. Poté, co nejlepší kámoši Jay a mlčenlivý Bob zjistí, že o nich Miramax točí celovečerní film, zamíří si do Hollywoodu nárokovat balík peněz, který jim podle jejich názoru náleží. Když se však tahle natvrdlá dvojice dozví, že jim z toho nic nekápne, chtějí film za každou cenu sabotovat! Režisér Kevin Smith přizval k natáčení všechny své nejlepší přátele, čili celé stádo hvězd, které v originální komedii parodují samy sebe. Drsná výprava Jaye a mlčenlivého Boba napříč zemí je šílenou jízdou, během níž se představí spousta bláznivých postav, díky kterým se budete smát nahlas. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (545)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James L. Venable: 1. Cue Music ,2. Jay's Rap ,3. Kick Some Ass - Stroke 9 ,4. Holden on Affleck ,5. Tube of Wonderful - Dave Pirner ,6. Cyber Savvy ,7. Choked Up - Minibar ,8. Doobie Snacks ,9. Magic Carpet Ride - Steppenwolf ,10. Jay & Justice ,11. Bad Medicine - Bon Jovi ,12. Stealing Monkeys ,13. This Is Love - PJ Harvey ,14. Advice From Above ,15. The Devil Song - Marcy Playground ,16. Idiots vs. The Internet ,17. Tougher Than Leather - Run DMC ,18. Willenholly's Woe ,19. Bullets - Bob Schneider ,20. Touching A Brother's Heart ,21. Hiphopper - Thomas Rusiak ,22. Two Thumbs Up ,23. Jackass - Bloodhound Gang ,24. A Smooth Pimp and a Man-Servant ,25. Jungle Love - Morris Day and The Time ,26. NWP ,27. Because I Got High - Afroman ,28. Stop Stealing Monkeys , ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

tento film ma mal zabaviť . . . a to sa mu SAKRA dobre podarilo. naozaj sa jedná o komédiu určite nie pe každého (dovolím si povedať, že prevážne len pre mužské publikum a aj to asi nie pre celé - aj keď takí affleck a damonom môžu prilákať aj zopár dievčat), navyše to je jedna neuveriteľne s láskou a nadšením napísaná a odrežírovaná paródia, výsmech . . . skoro všetkému, čo mlčanlivého Kevina Smitha napadlo, paródia na najzákladnejšie americké témy a idoly, na samých seba, paródia na paródie, skrátka jedna dokonale nadržaná huličská jazda a útok na hollywood. ja som sa bavil majstrovsky. naozaj. v kategórií teenage filmy, filmy o hulení, bláznivé road movie a paródie jeden z vrcholov žánru posledných rokov. ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Tak zde schytala obrovský úder moje bránice, Jay a mlčenlivý Bob se u mě postarali o skvělou zábavu, u které jsem doufal, že nikdy neskončí. Najdeme zde spousty parádních odkazů na různé filmy, kde bych doplnil ještě chvilkovou parodií v jednom autě na Scooby-Doo... Co na to víc ještě říct... no prostě... => parádní zábava :-) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Tentokrát se tato šílená dvojka komiků rozhodne, že pojede do Hollywoodu, kde chce udělat "pořádek". A při cestě oba dokáží nadělat takový "bordel", že by jeden koukal. Jay a mlčenlivý Bob vrací úder se mi vcelku líbil o něco méně než tomu hodně podobné Dogma. Zaujaly mě kdejaké odkazy na nejrůznější filmy a malá camea (např. Craven či Van Sant), ale některé vtípky byly trochu mimo mísu, což není sice u této party nic neobvyklého, ale já tohle zrovna nemusím. Zkrátka hodně typická americká komedie, která paroduje všechno možné, ale v rámci možností pobaví. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Nejkvalitnější zasmání proběhne v odkazech na filmy, kde už herci účinkovali (clerks, mallrats, atd.), popřípadně ostatní herci s vážnějším charakterem (viz. obsah), ale to je pro filmové fajnšmekry. Komedie bez těchto znalostí by byla pouze vulgárním sloupem monologů travního huliče s povolením pro obchod v Jersey. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (24)

  • Webová stránka www.moviepoopshot.com byla vytvořena speciálně pro tento film. Existuje dodnes. (Kulmon)
  • Na konci filmu v titulcích hraje písnička "Because I got high" od rappera Afroman. Kevin Smith režíroval k této písničce videoklip. Ve videoklipu se pak také objevují Jay (Jason Mewes) a Bob (Kevin Smith). (Mitin)
  • Jeptiška, která zastaví stopujícímu Jayovi a Bobovi, má na palubní desce figurku "kámoše Ježíše". Je to odkaz na předchozí Smithův film Dogma (1999). (Chladek)

Související novinky

Reboot Jaye a mlčenlivého Boba je na cestě

Reboot Jaye a mlčenlivého Boba je na cestě

03.01.2019

Dlouho očekávaný reboot Jaye a mlčenlivého Boba se dal do pohybu. Oznámil to režisér Kevin Smith (Clerks 2: Muži za pultem, Hledám Amy). Smith, Jason Mewes a producentka Jordan Monsanto tak strávili… (více)

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Lenny a Alanis fušují do filmu

Lenny a Alanis fušují do filmu

03.11.2007

Hvězdy hudebního byznysu na plátnech kin nejsou ničím novým či neobvyklým. Od Elvise Presleyho až po Justina Timberlakea, zpěváky a muzikanty vždy lákalo zkusit i jiné múzy. Shodou okolností se tento… (více)

Reklama

Reklama