Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lindy (Kate Beckinsale) má problém s ovládaním hnevu, čo sa prejavuje vražednými sklonmi. Aby dokázalo ovládať svoje emócie, nosí vestu plnú elektród, ktorou si dáva do tela elektrické šoky akonáhle dostane chuť vraždiť. Keď je však zavraždený muž, do ktorého je zamilovaná, rozhodne sa vydať sa na cestu pomsty. Zatiaľ čo sa Lindy snaží vypátrať skutočného vraha, policajti prenasledujú práve ju, pretože sa v tomto prípade stáva hlavnou podozrivou. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (103)

kingik 

všechny recenze uživatele

Zajímavý ekvivalent k mužským akčním borcům současnosti, jež  podporuje vzrůstající trend akčních režisérek. A námět je poměrně originální a osvěžující. Ve své podstatě filmová "rodina" Johna Wicka a pana Nikdo uvítala ve svém kruhu nový přírůstek s atraktivní Kate Beckinsale v titulní roli. Ta hraje ženu s vrozenou  poruchou sebeovládání. V praxi to znamená, že když  se k ní někdo nechová  pěkně, tak si ho namaže na chleba, a to takovým způsobem, až má všechny kosti v těle roztříštěné. Zpočátku to vypadá hodně zajímavě a neotřele. Hrdinka  vede osamělý  život, navštěvuje soukromého psychiatra, co jí aplikoval na tělo vestu s elektrickými šoky, a dokonce do jejího života vstoupí nápadník, který ovšem záhy umírá. Ústřední nápad se vyprofiluje ve směsici různých drsných střetů s podsvětím. Kate dává na kokos každému urostlému chlapovi, má to spád a 90 minut rychle uteče. Režisérka Tanya Wexler se prezentuje drsnějším pojetím, bitky určitě nejsou  tak choreograficky výživné jako v mužských akčních verzích, ovšem celkem  to dynamicky šlape. A příjemně mysteriózní zápletka začne být postupem času průhledná. Na palubu se přibral Jai Courtney, Stanley Tucci i krátce se zjeví v samotném závěru Susan Sarandon. Snímek ve finální sekvenci naznačuje možné pokračování, na které už zřejmě nedojde. Ve výsledku se jedná o akční thriller s originálním námětem a solidním zpracováním. 9/10 ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Poté, co si dříve od přirození naprosto rozkokošná Bekinsdejlka nechala transplantovat xicht, aby vyjebala s časem, a na hlavu ji přišili úplně jinak vypadající zbotoxovanou a přemejkapovanou padesátiletou školačku s ochrnutými mimickými svaly, nejen, že mě teď nočně moří skoro více než podobně zpotvořená Zombíkidmenka, ale mám při jejím současném sledování i takový dost divný pocit. Jako bych kdysi děsně toužil vyprcat transvestitu. A ke vší té traumatizující hrůze její nejnovější notně přefiltrované a zoufale přitroublé instapózování filmově teoretická věda jednoznačně definuje odborným termitem „Sterilní a nezáživná kokotina“. Už Katku asi nemyluju! ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

batshit crazy oddechová blbina,která má nejblíž asi ke Crank.Akce je hodně,děj je takový jaký je a vzhledem k tomu co je hlavní hrdinka zač je úplně jedno,že nedává moc smysl.Některé momenty vypadají jako kdyby sem utekly z nějaké parodie a regulérně sem se musel smát.Plusem je nicméně Kate Beckinsale,které tyhle role sedí a navíc jí to neustále neuvěřitelně sekne...60% ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Další akční film u kterého je žánr komedie, když se ve filmu nevyskytne ani náznak humoru, nerozumím tomu...Film se snaží být novou verzí Cranka v ženském podání, ale ani bohužel na průměrného Cranka nedostačuje, vše je zde stupidní (dialogy, chování postav a celkově svět), ale znám i horší filmy. Kate se asi v době pandemie nejspíše nudila a Jai Courtney měl asi nejlehčí a nejpříjemnější roli v kariéře. Slabé 2 hvězdy. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já nechci přítele. Nakonec bych mu vyrazila a dala sežrat vlastní zuby." Tak to se mnou Lindy zkus. Jsem veselej, hravej a mám slabost pro agresivní sexy holky, který okamžitě jdou po koulích. A imponujou mi, když uměj vypnout drzou servírku, házet miminem na cíl nebo týrat McLaren. Nezájem? I když tě nechám vyhrát? Tak nic, konec snění. Bavilo mě to a brzy zapomenu, o čem to bylo. Na Lindy však nikoli. Ta se mnou bude muset prožít nějakej ten vlhkej sen. ()

Galerie (215)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Londýně v Anglii a v Sofii v Bulharsku. (SONY_)

Reklama

Reklama