Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lindy (Kate Beckinsale) má problém s ovládaním hnevu, čo sa prejavuje vražednými sklonmi. Aby dokázalo ovládať svoje emócie, nosí vestu plnú elektród, ktorou si dáva do tela elektrické šoky akonáhle dostane chuť vraždiť. Keď je však zavraždený muž, do ktorého je zamilovaná, rozhodne sa vydať sa na cestu pomsty. Zatiaľ čo sa Lindy snaží vypátrať skutočného vraha, policajti prenasledujú práve ju, pretože sa v tomto prípade stáva hlavnou podozrivou. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (104)

petero 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo zábavný akčňák so stále dobre vyzerajúcou Kate Beckinsale kde si hlavná predstaviteľka musí dávať elektrické šoky aby nezmlátila každého kto sa jej čo i len trochu nepozdáva. Škoda toho Jai Courtneyho ktorého nemusím v žiadnom filme okrem Suicide Squad série a pri tej černoške som tiež musel každú chvíľu myslieť či to je naozaj žena a nie nejaký transvestita. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Dobrá jednohubka s velice sexy Kate Beckinsale. Akce ušla, ikdyž občas byla trochu přes čáru. Dalo se na to koukat, ale žádný zázrak se nekonal. Je to rozhodně lepší, než to co AMAZON natočil s Wahlbergem. Doufám, že takhle špatně nebudou dělat i pána prstenů. Není to úplná bída, jen je to prostě průměr. 50% ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Taková odlehčenější a ženštější verze na Zastav a nepřežiješ (2006). Film má solidní tempo, (stále) překrásnou Kate v hlavní roli, jednoduchý příběh a pár povedených, krvavých, snových scén. Ale jinak nic velkolepého se nekonalo a i akce byla později dosti nudná. Průměrný akčňák, který určitě poběží zanedlouho, jako velkofilm na Nově. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

batshit crazy oddechová blbina,která má nejblíž asi ke Crank.Akce je hodně,děj je takový jaký je a vzhledem k tomu co je hlavní hrdinka zač je úplně jedno,že nedává moc smysl.Některé momenty vypadají jako kdyby sem utekly z nějaké parodie a regulérně sem se musel smát.Plusem je nicméně Kate Beckinsale,které tyhle role sedí a navíc jí to neustále neuvěřitelně sekne...60% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Režisérka tohohle filmu ale opravdu nesnáší chlapy, co? :) Škoda, že do mužského pokolení nekope zábavněji. I navzdory krátké stopáži jsem měl pocit, že Jolt trvá tři hodiny. Dějově naprostá tuctovka, chybí tomu tempo, vtipné to taky moc není a i ta akce, i když je jí málo, je fakt špatná. Kate Beckinsale na tuhle roli působila už trochu přestárle a, i když stále vypadá na svůj věk k světu, z pohybového hlediska toho předvedla minimum. ()

Galerie (215)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Londýně v Anglii a v Sofii v Bulharsku. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno