Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lindy (Kate Beckinsale) má problém s ovládaním hnevu, čo sa prejavuje vražednými sklonmi. Aby dokázalo ovládať svoje emócie, nosí vestu plnú elektród, ktorou si dáva do tela elektrické šoky akonáhle dostane chuť vraždiť. Keď je však zavraždený muž, do ktorého je zamilovaná, rozhodne sa vydať sa na cestu pomsty. Zatiaľ čo sa Lindy snaží vypátrať skutočného vraha, policajti prenasledujú práve ju, pretože sa v tomto prípade stáva hlavnou podozrivou. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (105)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Dobrá jednohubka s velice sexy Kate Beckinsale. Akce ušla, ikdyž občas byla trochu přes čáru. Dalo se na to koukat, ale žádný zázrak se nekonal. Je to rozhodně lepší, než to co AMAZON natočil s Wahlbergem. Doufám, že takhle špatně nebudou dělat i pána prstenů. Není to úplná bída, jen je to prostě průměr. 50% ()

Lima 

všechny recenze uživatele

No jo, ostrý holky a hloupí mužští trubci, to dnes v Hollywoodu frčí. Navíc Tanya Wexler má ponětí o tom, jak se točí akční žánr, asi jako já o vaření, nebo o tom, jak se štupují ponožky. Ale na rozdíl od ní, která není v tomhle femi terroru schopna sesmolit jedinou zajímavou akční scénu, já aspoň zvládnu ukuchtit vajíčka natvrdo :o) Její předchozí ´Vrtěti ženou´ byl velmi příjemný, decentní snímek, ale páni kravaťáci, opravdu necpětě za každou cenu ženy někam, kde se necítí komfortně (čest vyjímkám jako Kathryn Bigelow). __ PS: Botox tentokrát nenadělal větší škody jako u kolegyň (Nicole Kidman že pozdravuje), Beckinsejlka je pořád hot. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Holčičí akční béčko s nenaplněným potenciálem. Pokud jde o příběh, tak ten tak nějak do puntíku odpovídá žánru. Holka s pestrou minulostí a zatraceně velkými problémy se sebeovládáním na cetě za pomstou. Nic víc, nic míň. Co se Kate týče, tak dobrý, ale upřímně řečeno dokázal bych si na jejím místě představit jinou herečku. Možná i mladší. Největší kámen úrazu je akce. Pokud jde o krátké erkové momentky, tak je to oukej. Ale jakmile dojde na něco souvislejšího. je to mizérie, což platí zejména pro rvačku s ochrankou.  Ani tak autohonička nebyla kdovíjak zábavná. Vtip vychází tak napůl a místy je to strašně nucené. Hlášky, do kterých režisérka hlavní hrdinku nutí, se pak míjí účinkem úplně. Asi nejsilnějším aspektem je tempo, které je fakt zběsilé a umožňuje, vzdor všem negativům, pohodové sledování. 60% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Taková odlehčenější a ženštější verze na Zastav a nepřežiješ (2006). Film má solidní tempo, (stále) překrásnou Kate v hlavní roli, jednoduchý příběh a pár povedených, krvavých, snových scén. Ale jinak nic velkolepého se nekonalo a i akce byla později dosti nudná. Průměrný akčňák, který určitě poběží zanedlouho, jako velkofilm na Nově. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nápad skvělý a originální, scénář blboučký a často nelogický, ale jako akční oddechovka je to všechno překvapivě zábavné. Tahle holka se s tím prostě nemaže a je radost ji (z bezpečné vzdálenosti) sledovat. Pobavily Lindiny představy, které máme občas podobné, mou krví však neprotéká tolik kortizolu, takže od představ k akci nepřejdu. Objektivně spíš tři hvězdy, ale když vidím tu záplavu namachrovaných jednohvězdiček, rád tu jednu rebelsky přihodím. ()

Galerie (215)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Londýně v Anglii a v Sofii v Bulharsku. (SONY_)

Reklama

Reklama