Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fred právě složil zkoušky v řízení brontojeřábu a jde to s kamarádem oslavovat do bistra, kde jako servírka pracuje dobromyslná Betty. Ta se v dobré víře ujme Vilmy, kterou považuje za bezjeskyňkyni, netuší však, že dívka pochází z bohaté rodiny a že právě utekla se snobské hostiny, kde ji chtěl o ruku požádat bohatý Chip Rockefeller. Fred se pokouší sbalit Betty a přitom dohodí Vilmu Barneymu. Další den se čtveřice vydá na pouť, kde Fred zjistí, že si rozumí spíše s Vilmou než s Betty, zatímco u Barneyho je tomu právě opačně. A tak se kamarádi dohodnou, že si přítelkyně vymění. Potom však Vilmu najde matka Pearl a přemluví ji, aby se vrátila domů, alespoň na otcovy narozeniny. Dívka souhlasí, ale pozve na oslavu také své nové kamarády. Když Fredův malý dinosaurus zničí hostinu a Pearl Freda vyhodí, jde Vilma s ním. Lstivý Chip Rockefeller se však potřebuje s Vilmou oženit za každou cenu. Má totiž velké dluhy, které chce zaplatit z jejího bohatého věna. Připraví na Freda podraz a také ho obviní z krádeže drahého šperku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Další naprosto zbytečné a od základů odfláknuté pokračování. Mark Addy sice vzbuzuje dojem, že by mohl být mladší verzí Johna Goodmana, u ostatních žádnou podobnost nenacházím. Scénář je primitivní, režie nudná, herci podprůměrní až špatní (nejlepší byl Alan Cumming v obou rolích, přestože potenciál Gazooa byl scénáristy zahozen). Opravdu pouze pro malé děti. ()

geklon odpad!

všechny recenze uživatele

celé je to zbytečné, ale tenhle casting si zasluhuje zapsat do análů, všech komediálních průjmů jako vrchol ubohosti a ohavnosti.... všechny ty otravný, nepříjemný ksichty by měly vystavit ve všech castingových agenturách, aby si to podobní Baldwinové a jiné zoufalé zrůdy rozmysleli, trápit unavený poctivě pracující lidi, když si chtějí v neděli odpoledne nechat vymýt mozek televizní zábavou... příště radši Pillcher nebo Trošku českého humordu. ()

Reklama

Lolita 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí dvojky jsem přeci jen musela zvednout hodnocení jedničky, protože tohle je prostě tragédie, od obsazení po příběh. Hodně jsem se držela, abych nedala odpad, což je způsobeno pouze tím, že jsem viděla opravdu větší ptákoviny a že miluju všechny ty kostěné a kamenné rekvizity, a brontoburgry, a oblázky, a zábavní park. A to je k výčtu, co se mi líbilo, vše. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Film pre ľudí s IQ pod 20, alebo deti pod 10. Ak máte jedno alebo druhé cez, túto kravinu odmietnete dopozerať. Tá herecká pretvárka, stupídne spracovanie a otrasné dialógy, ktoré sa až otravne opakujú, absolútne nefungujú. Povie mi niekto na čo tam bol ten mimozemšťan, či ďalšia narážka (a bolo ich tam na mrte) na Simpsonovcov (osmodiar)? Najsympatickejšia postava je animácia Dina. Inak všetko a všetci ODPAD! Po pol hodine môjho premáhania som mal mozog totálne vymytý, a už spomínané IQ sa blížilo k hodnote 20. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Máš oči krásný jako dvě velký oči.." ;) Tradičně parádní soundtrack Davida Newmana a stále krásná Joan Collins, jediná dvě pozitiva téhle prequelově prekérní prehistorické Levantovy šmíry, která považuje za vrchol humoru variace na dinosauří prdy, a jejíž scénář nesahá tomu de Souzovu ani po kotníky maličkého Gazooa.. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • V kanceláři Rockefellera (Thomas Gibson), majitele casina, můžeme vidět expresionistický obraz "Výkřik" slavného norského malíře E. Muncha. (liquidia)

Reklama

Reklama