Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hellraiser: Návrat mrtvých je poslední a nestrašidelnější díl zabijácké série. Zlo je opět stělesněno v postavě Pinheada (Doug Bradley), který vede armádu mrtvých, kteří vracejí k životu a mají ovšem velkou žízeň po krvi. Aby rozkryla jejich děsivé tajemství, pronikne do tohoto zabijáckého společenství reportérka v přestrojení Amy Klein. Každým okamžikem však může být odhalena a to by byl její konec… Je jisté, že Pinhead Vám, opět v celé své kráse, přinese další ďábelskou noční můru, na kterou jen tak nezapomenete! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

Paldiny

všechny recenze uživatele

Rick Bota si po bezpohlavnom Hellseekerovi nechal opäť prišiť po páre semeníkov a do Návratu napumpoval nevydanú porciu mystična. Už v úvodných minútach prekvapí prítomnosť Stana Winstona čoby producenta a po úvodnej scéne v drogovom brlohu je jasné, že nepôjde o ďalší tupý výplach. Podobných prekvapení vrátane jedného tučného infarktu bude čakať hneď niekoľko, také pasáže z metra, v úzkej uličke či s nožom v kúpeľni s nervami neplýtvajú. Charizmatická reportérka nemálo zvyšuje kredit rovnako ako návrat pomyselnej dávky erotiky a brutality so slušným bodycountom nevyjmúc. S úrovňou príbehu to už zo zvyku inventúry šuflíkových scenárov tradične pokrivkáva. Zápletka neprináša nič čo by otriaslo doposiaľ videným, poteší súdnosť tvorcov, ktorí sa neobťažujú s podrobným vysvetľovaním čím zapoja aj fantáziu diváka. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Po hrozném šestém díle mírné překvapení, ta zápletka, včetně hlavní postavy, měla potenciál být vážně dobrá, ale jako by to nedotáhli do konce. Strašně mě mrzí že se tu s tím napětím a hororem nepracovalo více (lépe), a všechny snahy o děs se tak nějak míjely účinkem. Budovalo to jakousi atmosféru, nakonec to ale zase vypěnilo v nic. Ono mi celkově přijde, že jediný (!!) díl Hellraisera, který bych doporučil na více než jedno shlédnutí je pátej díl, ono to je většinou fakt pouze nadprůměrnej horůrek, kterej nevyčnívá zrovna nějakým perfektním zpracováním. Hrozně moc mě štve že ten potenciál prostě není nikdy využitej. Sakra to bylo v roce 2005 tak těžký, udělat jednoduché kvalitně napsané béčko s děsivým pinheadem v záporné roli, kde by nebyly tupé postavy a neshopní herci. Naštěstí tenhle díl celkem ujde, včetně hudby a prostě mi to přišlo sympatické, takže se asi nezlobím, ale znovu to vidět nehodlám. 60% ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

#7 Hellraiser. Deader je další solidní pokračování video série. Hodně strašidelné, atmosférou připomínající Nikdykde. Hlavní hrdinka Kari Wuhrer patří mezi nejlepší herečky série vůbec. Rumunsko absolutně nevadí, mytologie navazuje na toymakery, což je dobré. Jenom ti cenobiti zas nefungují. Jak to vidím celkově: H8, H5, H4, H11, H7, H2, H6, H1, H3, H10, H9. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale očekávaje odpad byl jsem příjemně překvapen. Působivá hudba (dobře, čouhal z ní Carpenter na všechny strany, ale nechť) a koukatelná kamera. Pravda, člověk by nejraději cenobity od začátku až do konce, ale v závěru i na to maso dojde. A poslední vagon metra jakoby byl jinou variantou pekla z druhé hellraiserovské části. Barker se svými nápady je jen jeden, avšak na druhou stranu mnohem horších hororů se nabízí mnohonásobně více. Kaluže krve, nože, stíny, řetězy, labyrint a do pekel zvoucí kostka....asi tak. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už mám za sebou najväčšie skvosty z tejto serie a tento sa im nepriblížil ani náhodou.Novinárka ktorá pátra bla bla bla ďalej pokračovať nemusím,je to stále o tom istom.Nič čo by som nevidel inde,originalita vobec žiadna.Vizuál bol otrasný a kamera očividne prehrávala.Film zas hrá na fantas magorickú visáž a zase sa prelína fantázia z realitou,tak ako to bolo v 6 časti ale tu je to prehľadné a predvídateľné.Scénar aj spracovanie sú celkom vedľa.Tak toto ma s pôvodným hellraiserom minimum spoločného.Pinheadova koncová uzávierka filmu bola stručná,jasná aj krvavá ale nudu sršiacu z celého filmu už nezachránila. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Českou stopou ve filmu je vůz Škoda Felicia, který je možné zahlédnout ve scéně, kdy jede Amy (Kari Wuhrer) taxíkem. (Mandalorian)
  • Keď Amy (Kari Wuhrer) kráča metrom, náušnice, ktoré má po celý čas na pravom uchu, sa na chvíľu objavia na jej ľavom uchu a následne opäť na pravom. (beso74)

Reklama

Reklama