Reklama

Reklama

Recenze (8)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Extrémně zajímavý projekt. Hovory o zákulisí dabingu jsou vždy skvělé téma, tenhle pořad/podcast má navíc přijatelnou stopáž (klidně i čtyřicet minut, většinou půl hodiny) a na výběr hostů ani témat si zatím nemůžu stěžovat. Skvělá zábava. 80%. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je opravdu výborně připravený. Obrovskou výhodou je tu samotný moderátor a to, že je sám v dabingu aktivní, a viditelně se o něj zajímá, takže ví na co se ptát, jak ohledně něj vést debatu, na co se připravit...Neni to tak jen o tom, že se s daným hercem či tvůrci rychle rozebere pár známých klišé a bylo by to vše. K tomu je tu i dobrý výběr hostů, kolikrát mě i překvapuje, jak si stále pamatují věci o několik desítek let zpět, a dokážou vytáhnout vtipné historky, které zatím jinde nevykládali. ()

Joe16210 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělý pořad (podcast) o českém dabingu, který už má na kontě téměř padesátku dílů a spoustu zajímavých hostů. Pro fanoušky dabingu velmi doporučuji a myslím si, že by to mohlo otevřít oči i jeho odpůrcům. ()

Diego75 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená talk-show o českém dabingu, který patří mezi světovou špičku. Zatím jsem byl s výběrem hostů velmi spokojen a tak doufám, že tento pořad vydrží dlouho.....VYROBILA TVŮRČÍ SKUPINA ALENY POLEDŇÁKOVÉ A VLADIMÍRA TIŠNOVSKÉHO. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Tento televizní projekt byl vynikající. Moc se mi líbil výběr jednotlivých hostů. Vřele ho doporučuji například do hodin českého jazyka a literatury. ()

Reklama

Reklama