Reklama

Reklama

Starosta Kingstownu - Série 2

(série)
Trailer

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

elanius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Se2/2024) / Zaregistroval som, že druhá séria má o dosť horšie hodnotenia ako úvodná, ale osobne to tak zle nevidím. Chápem tie výčitky a kritiku, trochu to stratilo tú Sheridanovskú drsnosť a priamočiarosť, ale materiál je to stále extra zábavný. Subjektívne som sa zabavil rovnako, aj keď trochu som si možno občas zafrflal viac. (7/10) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

první série byla vynikající a i když ani druhá není špatná a stále patří k seriálovému nadprůměru, je na ní hodně vidět, že Sheridan předal otěže jiným a mimo podílení se na scénáři (navíc pravděpodobně velmi malému) ani jednu z epizod nerežíroval. Jinak se totiž neumím vysvětlit, že Starosta prakticky zahodil parádně rozdané karty a místo toho velmi často jen přešlapuje na místě a ani jednou nedokáže nabídnout to co se povedlo první řadě hned několikrát. Sem tam se sice snaží alespoň lehce přiblížit, ale pak jako by se tvůrci lekli a raději hned zatáhnou za ruční brzdu a zase chvilku trvá než se celý vlak rozjede. Miluju Sheridena a mám rád i tuhle sérii, ale pokud by snad případná další řada měla pokračovat v podobném nesheridanovském duchu, tak to snad ať radši nevznikne...70% ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je znát, že to tentokrát nerežíruje a hlavně (z drtivé většiny) nepíše Sheridan. Základní kostra (kterou Sheridan pravděpodobně vytyčil) je vlastně v zásadě zajímavá, ale najednou tomu schází ta autentická tvrdost, houževnatost, nekompromisnost a chytlavost vycházející především z toho, že první série byla jakousi manifestací radikálního postoje jedince (a skupin/y jedinců) vůči masožravému světu stojícímu na chaosu . Najednou je to spíš póza šustící papírem a jakoby rádobySheridan... Ten propad není bůhvíjak obrovský, pořád je to kvalitní seriál, ale to zásadní co dělá Sheridanovku Sheridanovkou, to tam už není. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Starostu potkal bohužel ten samý osud, co Yellowstone, jenom to tento seriál stihnul hned po první sérii. V seriálu se vše neúměrně řeší vraždami, které nikdo neřeší. Tempem úmrtí v seriálu by už celé město dávno bylo dávno v karanténě okupované Národní gardou a zde se prostě každý díl zamete 5 mrtvol pod koberec, jako kdyby o nic nešlo. Drama a příběh jde silně do pozadí a to co bývala dříve chytrá macho konverzačka, je nyní bezduchá akční slátanina. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrat mi dej druhej serie prisiel viac do oci bijuci svojou utopiou a naivitou. Inymi slovami, scenar bol obcas lacny. Pripisujem to na vrub i slabsim scenaristom, ale Sheridan ich mohol ustrazit do frasa. :) A ano, ku dnu to potahala nielen zaverecna epizoda svojou, odpustite, prostoduchostou, ale aj macho-vske vystupovanie pana "starostu", ktore som uz prestal pokladat za "cool", ale obcas az detinske. Slabsi priemer posobiaci draho. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama