Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka lidí právě prošla kurzem, který jim má pomoct překonat strach z létání. Nyní přichází poslední zkouška: nastoupit do letadla a absolvovat opravdový let. Letadlo má při vzletu menší potíže, což cestující vyděsí, ale o chvíli později je už vše v pořádku. Začínají si zvykat a překonávají svůj strach. Let pokračuje klidně, ale cestující náhle začnou omdlévat. Bezpečnostní agent zanedlouho zjistí, že omdleli ti, kteří měli v pití led. Na toaletě je pak objeven zabitý muž a vzniká panika. Nastalá situace spojí dva z kurzu, Jessicu a Martina, kteří odhalí, že v zavazadlovém prostoru jsou nějaké chemikálie, které jeden z pasažérů chce odpálit dálkovým ovladačem. Zatím ale netuší, kdo z ostatních cestujících je ve věci zapletený a co všechno je ještě při tomto letu čeká… (TV Prima)

(více)

Recenze (34)

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Chudák Tom Berenger, po zcela primitivních Sniperech a jejich pokračování se upsal i takové blbosti jako byl film Turbulence 2. Zcela suché hlášky a naprosto zprzněné počítačové (nepočítačové) triky, špatné herecké výkony a prostoduchý a nedodělaný příběh dělají z tohoto pokračování jen těžko koukatelný film. ()

Pohrobek odpad!

všechny recenze uživatele

Turbulence byla sama o sobě příšernou blbostí. Proto nebylo takřka pochyb o tom, co lze očekávat od jejího pokračování. V mém případě to bylo ještě překonáno: ať příšernými herci (pro solksjaera: Sniperové 2 a 3 přišli až po téhle lahůdce), zoufale pitomým dějem, kam až se dá zajít? nebo úsměvnou snahou o dramatično. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Turbulence zaznamenala zmizenim z kina co se prvniho filmu tyce posun kupredu dvojka je jednoznacne vetsi zabavna thrasharna nez prvni super vaznej film uvedenej v kinech co si hral na neco co proste nebyl tohle je klasicka zetkova zabava a k hodnoceni tady na csfd se uz vyjadrovat nebudu pobavil mne celkem v poho hlaskujici zaporak tradicni snuska stupidnich dialogu a vsemu co k tomu patri podle teto uzasne filmove databaze 27 nejhorsi film no jak chcete mne se takovy ulety proste libi a nestydim se za to ()

Jamal odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím čím to je, jestli zakletými názvy filmů Turbulence nebo co, ale všechny stály za prd. Každopádně na trojku se nepodívám, to raději Kameňák III. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem ani jeden díl až do dnes. Čekal jsem tedy blbounkou zábavnost. Bohužel blbí to bylo ale je to poměrně nudný, viděl jsem už zábavnější filmy v o letadlech. ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Ale ne znovu tentokrát ale padám a probouzím se po dlouhé době na lůžku kde žaluji nemocnici že mě zachránily. To nevidíte jak je všechno zle bozě. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Predchádzajúci film, bol béčkom s áčkovým rozpočtom, tento je béčkom s béčkovým rozpočtom a rozhodne na nič viac sa ani nehraje. A to ja beriem. Má to zopár stupidít, ale aj zopár prekvapivo fungujúcich hlášok, a čo je na tom všetkom najlepšie, proste nezastavuje. Som len a len milo prekvapený. ()

Brennos 

všechny recenze uživatele

Jednu * za to, že to byl tak špatný film, až byl místy úsměvný. (naštěstí sledování tohoto "kousku" nebyla má hlavní činnost...) ()

Musak 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem mnohem větší hovadinu, ale byl jsem příjemně překvapen...nesmyslů tam sice bylo spousta, jako třebačeští teroristi, kteří mluvili nějakým nejazykem, ale i tak jsem viděl filmy mnohem horší než je tento...tzn. 1,5 * ()

Cement73 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo dost slaboduché. Príšerný herci, nula originality a nezvyčajne prihlúply príbeh. Tretotriedna zbytočnosť a strata času... ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Letecký teroristicko katastrofický americký film, který je opravdu katastrofický z hlediska inteligence. Ultra hloupý film, který jsem sjel z vědeckých důvodů, abych zjistil v čem hrála po světovém úspěchu Flasdance svářečka Jessica Beals. Jedna hvězda za ni. ()

Reklama

Reklama