Reklama

Reklama

Vlajka smrti

(seriál)
  • USA Our Flag Means Death
Trailer
USA, (2022–2023), 8 h 33 min (Minutáž: 23–35 min)

Tvůrci:

David Jenkins

Hrají:

Rhys Darby, Taika Waititi, Fred Armisen, Nat Faxon, Leslie Jones, Samba Schutte, Samson Kayo, Ewen Bremner, Joel Fry, Rory Kinnear, Kristian Nairn (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Seriál je volně inspirován skutečnými dobrodružstvími Stedeho Bonneta (Rhys Darby), zhýčkaného aristokrata, který se vzdal svého privilegovaného života a stal se pirátem. Objeví se zde také držitel Oscara Taika Waititi v roli "Černovousa", nejobávanějšího a nejuctívanějšího piráta historie. (HBO Max)

Videa (3)

Trailer

Recenze (35)

kagemush 

všechny recenze uživatele

K zhlédnutí mě zlákala účast pana Waititi. Jsem si říkal, že by jeho otisk tak jako například v Co děláme v temnotách, nebo v Flight of the Conchords mohl má ústa roztáhnout skoro až do úsměvu. Ale žádný otisk-herec je to na prd, spolurejža (viz Králíček Jojo ) asi taky prd , a jako hostující producent (co to vlastně je?), --no nic... . Druhá a případné další řady mě minou. Nemám zas tolik času se nesmát u komediálních seriálů. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Pokud se divák přenese přes celou řadu tvůrčích rozhodnutí, bude pro něho Our Flag Means Death závan neskutečný svěžesti a ozvláštněním současnýho seriálovýho světa, kterýmu vládne převážně sci-fi. Všemu navíc přihrává fakt, že je příběh nejen zajímavej (zejména co se charakterů týče), ale především inspirovanej skutečnými životními událostmi Stedeho Bonneta a Černovouse! Ta komediální stránka sice většinou nefunguje (byť trapný to nikdy neni), dramatická to ale nečekaně dobře vyvažuje. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jako by pár dílů trvalo, než se tvůrčí tým úplně našel a dostal se "do toho", v podstatě slabší až do příchodu Blackbearda (Taika rulez). Pak už ale příjemná a oddychová zábava s crew těch nejhorších pirátů, která se pomalu, možná překvapivě, ale jistě ubírá k dojemný a nenucený gay story. 75% ()

Swannie 

všechny recenze uživatele

Výborný námet gentlemana, ktorý chce byť pirátom. Zaujímavé postavy, pekný vizuál a suprové herectvo najmä Rhysa Darbyho. Avšak poväčšinou sa syntéza všetkých zložiek držala v akomsi priemere - niektoré veci boli vtipné, iné trápne, niektoré scény chceli byť emotívne a boli ploché. Ku môjmu veľkému prekvapeniu to však v posledných troch epizódach nabralo grády a prekročilo svoj vlastný tieň, vďaka čomu napokon pridávam štvrtú hviezdu. Stále je to len taký "trochu lepší priemer", no v konečnom dôsledku som sa zabavila, obľúbila si postavy, dokonca som sa v závere rozcítila a som nesmierne zvedavá, čo sa bude diať ďalej. Takže zhliadnutie neľutujem. A hej, je to gay as f*ck. Ale ono sa to od začiatku ani netvári inak ;) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príjemné spestrenie filmového stereotypu, miestami vtipné viac, inokedy menej ale ako to u paródie býva to čo sa jednému zdá dobré inému pripadá trápne. Ja som sa pri seriály pobavil celkom dobre, najsympatickejšou postavou je Švéd, Stade Bennet je chvíľami pomerne trápny ale ucelený príbeh dokáže vynahradiť tie slabšie miesta, kde sa stráca humor. ()

Galerie (131)

Reklama

Reklama