Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravda může člověka osvobodit - ale také ho může dostat do spousty problémů. Génius komiků Jim Carrey tentokrát pobaví jako úspěšný advokát, ale i velký lhář, když je donucen kouzelným narozeninovým přáním svého syna přestat na 24 hodin lhát. Brzy zjišťuje, že jeho nejsilnější zbraň - nabroušený jazyk - se obrátila proti němu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (481)

heyda 

všechny recenze uživatele

Role přesně pro Carreyho. Tenhle film se nesmí brát vážně, ale jako pořádný úlet s crazy Carreym a hezky relaxovat doma v teple. Malinká výtka směřuje jen k Dejdarovi, jehož hlas se mi ke Carreymu nehodí. A celkově nemám moc rád, když se mění u hlavních postav dabéři. Dabéry máme skvělé, jen ať se každý drží svého borce ;-) a budu spokojenej. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Obvykle se říká, že něco stojí a padá s něčím. Zde se mi chce až říct, že tento film spíš jenom padá s Jimem Carreym. Některé hlášky byly opravdu dobré, tedy ode mě ohodnocené záchvatem smíchu, ale ty přehrávací pasaže... ty přehrávací pasáže. Rodinné momenty cynický divák jako já využije k tomu, aby si odskočil na záchod, ale ego hlavního představitele trčící z obrazovky už nejde tak snadno ignorovat. Ale stejně musím říct, že jsem se prostě bavila. -"Paní učitelka ale říkala, že krása je uvnitř." -"To se jen tak mezi lidmi říká..." ()

Reklama

/Pablo 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey předvádí neuvěřitelné grimasy a zvuky (nutno vidět v originále), to se mu musí nechat a některé pasáže jsou opravdu nápadité a vtipné (např: přelíčení u soudu). Jako celek se mi to však moc nepozdává: banální zápletka, kýčovitý závěr. To bych ostatně ještě přešel s ohledem na žánr, ale ten PATOS v rádoby dojemných situacích! Holt jiný, kraj jiný mrav, jak se říká, jenže těhle amerických rodinných komedií již mám dost.______Mnozí budou vědět, že do finální verze filmu se nevešla jedna kouzelná (bohužel vystřižená) scéna, což je škoda... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey se po hodně špatném Cable Guy vrátil opět na vrchol. Film si ukradl jen pro sebe a předvádí své dokonalé fyzické i mimické skeče. V tomto filmu je poprvé skutečně cítit, že kromě komediální by mu mohla slyšet i civilnější poloha. I to brouzdání romantikou ustál se ctí a divák mu to rád zbaští. Nejpovedenější pařát:) 65% ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Paul Guay, Stephen Mazur .. Už jen tuctová komedie s Jim Carrey, který na prostoru soudní síně předvádí své obvyklé skopičiny a všemožné ksichty. Vcelku slabé a trapně vtipné, za což může především scénář. Jim Carrey natočil několik dobrých komedii, ale tahle k nim rozhodně nepatří. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (31)

  • Světová premiéra proběhla 18. března 1997 v Los Angeles. (Varan)
  • Pre Justina Coopera, ktorý si zahral malého Maxa Reeda to bola vôbec prvá filmová skúsenosť z jeho krátkeho pôsobenia vo filmovom priemysle. Neskôr začal pracovať ako producent pre Fox Sports rádio. (Raccoon.city)

Související novinky

im Carrey souhlasí se vším

im Carrey souhlasí se vším

20.07.2007

...a to jak v otázkách vzkříšení své kariéry, tak i v nejnovějším projektu, s nímž spojil své jméno. Filmy, v nichž se má vyskytnout kdysi nejúspěšnější komik planety, přibývají s týdenní frekvencí.… (více)

Reklama

Reklama