Reklama

Reklama

Král Šumavy: Fantom temného kraje

(seriál)
  • Česko Král Šumavy (pracovní název) (více)
Trailer

VOD (1)

Série(3) / Epizody(9)

Obsahy(1)

Je jaro 1948. Ještě neodezněla radost z míru, a už se Východ i Západ bojí třetí světové války. Oba světy od sebe oddělují hluboké lesy Šumavy. V kuchyni Sboru národní bezpečnosti ve Zvonkové slouží čtyřiadvacetiletý kuchtík Josef Hasil. Divoký kluk. Stihl už zažít válku v německém pracovním lágru i jako spojka mezi partyzány. Teď touží především po zábavě, dobrodružství, volnosti. To poslední, o co se zajímá, je politika. (Voyo)

(více)

Recenze uživatele BarryLyndon k tomuto seriálu (2)

Král Šumavy: Fantom temného kraje (2022) 

Tohle je škoda. Po prvním díle jsem z toho byl nadšený. Má to krásný audiovizual, lyrické neokoukané prostředí, výborný herce, Jankovský je parádní komoušská svině. Ale..... mám pocit že tam komplet chyběly některé profese při natáčení. Dej občas nedává smysl. Dialogy jsou nějaká alfa verze? Postavy se tam občas teleportují, probírají spiknutí před plnou hospodou. Iveta byla nakonec o třídu výš. ()

Hranice (2022) (S01E01) 

Kdyby takhle vypadala většina FILMOVÉ produkce, tak si můžeme gratulovat. Voyo má z té pásové výroby po Ivetě druhý nesmírně zajímavý zářez.  Musím pochválit i trefný casting a že se šlape v náročných botách. Původní obsazení Lukavský, Marvan, Prachař, Menšík, Vala, Švorcová bude těžké dorovnat. Jankovský vypadá jako komoušská svině už teď.  Původní film uctívám, to je na padesátky nesmírná kvalita. Hodnocení sráží svinská ideologie, jinak by to bylo legendárnější ..... ()

Související novinky

Cenu filmových fanoušků získaly Devadesátky

Cenu filmových fanoušků získaly Devadesátky

16.01.2023

V pondělí 16. ledna v 11 hodin dopoledne proběhla tisková konference České filmové a televizní akademie (ČFTA), během které byly mimo jiné zveřejněny nominace pro jubilejní 30. ročník předávání cen… (více)

Reklama

Reklama