Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta šikovných mladých skejťáků vyrostla v tvrdých podmínkách v kalifornské Santa Monice. Říkají si Z-Boys a dali světu vzrušující nový sport, který se postupně stal legendou... V jejich světě neplatí žádná pravidla. Tento fiktivní příběh skutečných Z-Boyz se soustředí na ctižádostivé mladé surfaře, kteří brzy přijdou na to, že jejich skutečný um tkví v mnohem menším prkně. Jejich nově objevené umění skateboardingu zahrnuje nejrůznější skoky a otáčky na předtím nezajímavé aréně a rychle promění svou vášeň v celosvětový sportovní fenomén. Jenže když mladíci přičichnou ke slávě a bohatství, jejich bratrské pouto je vystaveno tvrdé zkoušce. A v sázce je i přátelství se Skipem (Heath Ledger), výrobcem jejich skateboardů a především velkým bratrem. (Cinemax)

(více)

Diskuze

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Úžasný film ze skvělými herci a taky parádně předneseným konceptem o skateboardingu, jakožto bývalý několikaletý jezdec na SK8 jsem musel dát tomuhle filmu prostě za 5* to nešlo jinak :-D

3stan

3stan (hodnocení, recenze)

herecke obsadenie a výkony: na 5 hviezdičiek, príbeh zaujímavý na 4 hviezdičky, ale jeho spracovanie miestami dosť nudné a zbytočne naťahované....takže celkové hodnotenie: 3 hviezdy aj za ten dojímavý záver.

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

Copysan

Copysan (hodnocení, recenze)

Výborný film se skvěle výraznou atmosférou který pobaví a zároveň osloví.Za mě původně 4 hvězdy, ale za roly Tonyho Hawka a jeho neohrabaný pokus postavit se na prkno dávám 5 hvězd :-)

phaloc

phaloc (hodnocení, recenze)

to co pre mna v dnesnej dobe znamena zivotny styl skate je pre mna absolutny grc, kazdopadne davam cistych 5* , co dodat, mal som sa narodit o 20 rokov skor

Calid

Calid (hodnocení, recenze)

Sám jezdim na skateboardu již 7 let. I se o historii skateboardingu dost zajímám a musim uznat že tento film zachycuje realitu velmi dobře. Navíc ve filmu se moc hezky střídá pozitivní veselá atmosféra se smutnými chvilkami. Rozhodně 5 hvězd tomu dávám.

Acidko-SVK

Acidko-SVK (hodnocení, recenze)

Strasne Dlho Som Hladal tento Film A Nemohol som Ho Nikde Zohnat az Jeen den som ho zohnal.Po Pozreti tohto filmu mi nic ine nezostavalo len ohodnotit ho za 5*.vyborny film moc sa mi lubil hlavne preto ze mam rad sk8 a tak dalej :))

Aknah

Aknah (hodnocení, recenze)

Tohle je prostě parádní film, u kterého sem si odpočinula, ale zároveň mě docela dostal a zasáhnul, konec je i dojemný, celé je to upřímné a navíc akční, co víc si přát... Opravdu velmi dobrý snímek :)

SMJSmoK

SMJSmoK (hodnocení, recenze)

Co se to jen z "našeho" sportu stalo? :( ...dneska každej zbytečně drtí a drtí a úplně zapomíná na tu původní podstatu...no nic ale každopádně film výbornej a ani nemám co vytknout (kromě toho, že Wish you were here by se mi tam víc líbilo v originále od Pink Floyd)

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

V životě jsem sice na skejtu nejel, ale tenhle film se mi hodně líbil. Opravdu se povedl!

Curlyman

Curlyman (hodnocení, recenze)

mal som to doma tak dlho a nevdeil som to je to fakt dobry film odporucam hlavne milovnikom skateboardingu! :)

Vilda

Vilda (hodnocení, recenze)

Právě jsem ho dokoukal. Měl jsem ho už asi rok, ale pořád mě to k němu netáhlo. Teď jsem rád že jsem ho viděl. Vše co jsem chtěl říct už tady padlo, takže jen děkuji Swoshikovi, vrchymu a petroleju za trefné komentáře. Pro mě za 4'>

Toomuch

Toomuch (hodnocení, recenze)

to fojtas:majkle ta jiskra tam byla:-)nebo ses mozna dival na neco jineho...plnohodnotne 4 hvezdy..

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

dokoukal jsem to v noci a byl jsem rozhodnut o 3*. Přes noc se mi to rozleželo v hlavě a když si to ruhej den u mě pouštěl kámoš a já jen tak nakukoval, tak jsem definitivně změnil názor. Závěrečná scéna s perfektní písní od Sparklehorse je úžasná! Musel jsem si jí pustit asi 5krát :))

swoshik

swoshik (hodnocení, recenze)

Kazdopadne na tohle snimku ocenuju ze me donutil se trochu zajimat o historii tohodle ,tak v dnesni dobe jiz pop sportu. Ollie jeste umim, ale o historii sem nic nevedel. Kvuli tomu sem to zved ze tri na ctyribodiky. Polyuretant, sucho a nastup mladejch nadsencu muze zacit. Z pomalejsiho zacatku se nakonec vyklubal zajimavej filmek, Ktery nebyl jen o jizde na skejtu.Ale o vatzich v parte. Pocatecni rebelska atmosfera se presunula do popisu dynamickecho vzestupu party az na vrchol tri hlavnich prukopniku. Kazdy vsak mel svoji cestu. Alva se stane typickym predstavitelem uspesnyho borce co miluje slavu, penize a zeny. Trosku v cernem svetle si to uziva. Parleta, se jako autor scenare, vysvih do role sympataka, ktery je sic velmi uspesny, ale jeho charakter se nekazi. A nakonec Adems jenz je predstavitel toho praveho tvrdeho jadra. Odmita penize. Posunuje sketbording dal. Rozhodcimi je neuznavan. Zustava vsak rebel az dokonce. Konec na vas dejchne sentimentem. Vsichni tri se setkaji u sveho umirajiciho kamarada.

vrchy

vrchy (hodnocení, recenze)

Tenhle film mi po většinu doby jeho sledování zdál typicky flákačský, kde se nenápadně ukazuje život ,,ztracený" městských dětí z ulice. Ale jeho konec mě fakt dostal a po skončení titulků musím uznat, že lépe natočit asi nešel. Nenápadná oddychovka, která zasáhne. Poslední dobou jsem viděl spíše tuctové filmy i velkofilmy, které mě ani nemotivovaly hodnotit. Tento byl první po hodně dlouhé době.

petrolej

petrolej (hodnocení, recenze)

Docela zajímavý kousek. První polovina poněkud spí, ale pak zjistíte, o čem ten film je. Není jen skateboardingu. Je to o přátelích, jejichž vztah byl pevný, když byli obyčejní, ale peníze a sláva mohou přinést hodně změn a následně poučení.

Související novinky

Stmívání nad Hamletem

Stmívání nad Hamletem

08.06.2009

Ultimátní zmodernizovanou verzi Shakespearovy klasiky předvedl Arnold v Posledním akčním hrdinovi, ale brzy se dočkáme další. Catherine „vykopli mě od Stmívání“ Hardwicke je teď spojována s mnoha… (více)

Reklama

Reklama