Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkušený a uznávaný kriminalista Mitch Preston je zcela oddán práci a z celého srdce nesnáší vlezlé televizní kamery. To černošský policista Trey Sellars je naopak bezvýznamný pochůzkář, který touží po mediální slávě a pravidelně se účastní konkurzů na filmové a televizní role. Jednoho večera zahlédne Trey v baru Mitche. Všimne si, že je ozbrojen, a vidí, jak s dalším mužem a taškou vchází do obchodu naproti baru. Tuší zločin, vysílačkou přivolá posily a pustí se do sledování podezřelých. Těm mezitím ve skladišti prodává černošský dealer heroin. Jednání však přeruší helikoptéry televizních stanic, odposlouchávajících policejní vysílačky. Ve skladišti se rozpoutá divoká přestřelka, při níž dealer použije nezvykle průrazné střelivo a zraní Mitchova parťáka. Do akce se zapojí i Trey, který se pokusí zatknout Mitche. Zuřící detektiv ho připoutá želízky k plotu a rozstřílí kameru reportérů, kteří překážejí při pronásledování. Nezdařená akce má nečekané důsledky, když televizní producentka Chase Renziová přesvědčí nadřízené, aby natočili novou reality show o práci policie s Mitchem v hlavní roli. Vzpírající se Mitch dostane účast v pořadu rozkazem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, prečo sú hodnotiaci dosť príkrí. Dať dokopy nejakú dvojku, ktorá bude mať prirodzenú chémiu a bude jej to šlapať, je dosť ťažké. Tu je slušný rozpočet, dosť dobrý vtípkov, ale mám ten dojem, že tento film sa minul dekádou. Toto malo vzniknúť niekedy v osemdesiatych rokoch, zároveň tomu dať lepší scenár, možno to trochu preobsadiť. De Nira mám hrozne rád, ale podľa mňa si s Murphym nesadli. Je vidieť, že to riadne prestrihali, aby tá stopáž bola znesiteľnejšia, ale zloduch a zločin sú tam akoby podružní, hodne v úzadí a celé sa to sústredí na ústrednú dvojicu, zároveň na Rene Russo, ktorá sa snaží silou mocou presadiť svoj seriál. Nič poriadne nedotiahnuté a celé je to mierne povedané divné. Ale ja som sa bavil. Dávam tomu lepšie hodnotenie, podľa mňa je to lepší priemer, účel to u mňa splnilo. Pobavilo a celkom rýchlo to ubehlo. Ťažko toto hodnotiť. 70 %? A mimochodom, keď Shatner zajebal Rene Russo o DeNirovi: "Slabšieho herca som ešte nevidel", tak to som sa fakt rozosmial. Takí Bad Boys ma napr. nebrali, aj keď v mnoho si ich ústredná dvojka viac sadla a príbeh mali lepšie prepracovaní, ale ich humor ma nebral. Tu bolo zopár naozaj dobrých vtípkov. A určite je to lepšie, než nejaký Beverly HIlls Cop. ()

Bobek15 

všechny recenze uživatele

Priemerný dej, ale to, že som sa ani jeden jedinýkrát nezasmial, nie je pre komédiu veľmi povzbudivý fakt! Ale zato je reálny! Roberta De Nira mám rád, Rene Russo sa mi páči už od Smrtonostnej zbrane a Eddie Murphy sa znova trapne pokúšal o herectvo. 2* som už dal aj horším komédiám, takže SHOWTIME priemer-3*. ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Tuctová akční komedie, kde se však dočkáme spíše velké porce klišé než humoru. Filmů jako je Showtime byla natočeno už desítky. Namátkově: Poldovi v patách, Střelený, Detektivové z Hollywoodu. Tudíž se ani v tomto případě nejedná o nic překvapujícího. Akce je chvílemi typicky americká a vtip taktéž. Naštěstí to celé drží nad vodou sám De Niro, díky kterému je tato oddychovka lepším průměrem. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Eddiemu vždycky šly buddy movies, a De Niro dokáže svým působením před kamerou zachránit jakýkoliv projekt. I když oba mají velký problém se samotným tažením filmu svojí osobou stále to znamená, že pokud je úplně nenecháte zmrzačit váš počin, dokážou přeci jen udržet látku, pokud nějakou dostanou do rukou. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Priemerná buddy komédia ktorá sa zúfalo snaží zviesť na vlne reality show a vybojovať si tak svoje miesto na slnku. Nemožno jej uprieť, že obsahuje aj podarené akčné scény, aj obstojné vtipy, čo jej však musím vyčítať, je jej konzistentnosť, tvorcovia sa akosi nevedeli rozhodnúť, čo vlastne natáčajú. Šťastie pre nich, že situáciu zachránili cynický De Niro a šašovský Murphy. Bez nich by to asi skončilo veľkým fiaskom. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy je Trey (Eddie Murphy) na castingu a jeho nadřízený ho požádá o odznak, má Trey i popruh na vybavení. V momentě, kdy jej nadřízený upozorní na přidanou větu, Trey však již popruh nemá. V dalších scénách se pak objevuje opět s popruhem. (Sign)
  • Film se natáčel v Los Angeles (Kalifornie, USA). (SONY_)

Reklama

Reklama