Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 3

Recenze (421)

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Ono to bolo vlastne strašne vtipné, málo kto si vtedy Nataliu nezamiloval a vďaka tomuto seriálu sme zistili, že aj telenovely môžu byť dobré :) Pozerával som to ako malý chlapec a to bolo presne tá veková kategória pre ktorú to bolo určené. Nemôžem dať ale plný počet, pretože oveľa radšej mám Kachorru ktorá je vtipnejšia, má nečiernobiele postavy a inteligentnejší príbeh, ale to neocenia ani fanúšikovia pretože "tam neni Facundo." Anjel je ale už pomaly klasika, takže takto hodnotim :) ()

Kochanski 

všechny recenze uživatele

vy jste fakt paka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§§§vy jste na ty telenovely nějak vysazený, co? Jsou to neškodné kravinky, které nemají žádné ambice. Jste nechutní elitáři, povýšení až na půdu! Já se na to taky nedívám, ale nemůžete to přece takhle zatracovat. Kdyby to režíroval Kubrick, tak chápu, že to haníte. Ale takhle - vždyť to ani není film! Je to prostě útvar, který si žije a je není pro Vás. Ani pro mě! je jednoduché takhle odsoudit nižší zábavu, ale někteří lidé na Kubricka fakt nemají! ()

Reklama

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Já si nemyslím, že to byla zas taková hrůza, z těch jihoamerických seriálků rozhodně patří k těm nadprůměrným a mě to bavilo... Klidně bych se na to podívala znova, je to taková oddychovka, která po nikom nechce žádné hluboké myšlenky, ani nemá žádné skryté poselství. Mě to bavilo a Natalia je krásná, takže plus * za ni... ()

renoarko 

všechny recenze uživatele

Muńeca brava je jednou z tých najlepších vecí, ktorú nám taký odpadkový žáner akým je telenovela mohol priniesť. Pripočítajme k tomu krásnu hlavnú hrdinku Milagros a charaktery, ktoré si divák dokonca mohol aj trochu zamilovať. Príbeh nebol vyložene trápne telenovelovský, ale bol doň zakomponovaný aj humorný prvok. Navyše úvodný song bol pecka. Svojho času ma to bavilo, odpad mu preto dávať isto nebudem :) ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Úvodní titulky byly něco, co jsem si svého času nechával ujít jen velmi nerad:) S počtem opakování titulní "hitovky" a růstem popularity další z věhlasných jihoamerických umělkyň ale i tenhle světlý bod pozbýval lesku. Pokud telenovely zobrazují latinoamerické pojetí romantiky, tak snad radši aby se vrátila Angelika. ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • V telenovele zazní téměř všechny písně z alba s názvem "Natalia Oreiro". Za tři nejčastější, které se v seriálu vyskytují, můžeme považovat písně "Cambio dolor", "Me muero de amor" a "Uruguay". (fiLLthe3DD)
  • Vyšlo i v knižní podobě pod stejnojmenným názvem „Divoký Anděl“ od spisovatele Enriquea Torrese, a to ve dvou dílech. (Zetwenka)
  • Od tohto roku mal každý seriál, v ktorom Natalia Oreiro stvárnila hlavnú rolu, ňou zaspievanú zvučku neskôr zostrihanú do formy videoklipu. Pieseň "Cambio dolor" bola jediná, ktorá sa ako oficiálny videoklip dostala aj do hitparád. (matthew.17)

Reklama

Reklama