Reklama

Reklama

Noční agent

(seriál)
  • USA The Night Agent
Trailer 1
USA, (2023–2024), 17 h 19 min (Minutáž: 45–56 min)

Tvůrci:

Shawn Ryan

Předloha:

Matthew Quirk (kniha)

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Hong Chau, Eve Harlow, Fola Evans-Akingbola, Sarah Desjardins, D.B. Woodside, Enrique Murciano, Phoenix Raei (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Ostražitý agent FBI je nasazený na nouzovou linku v Bílém domě. Když přijme hovor, který odhalí spiknutí přímo v sídle prezidenta, převrátí se mu život vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (110)

ER 

všechny recenze uživatele

Řemeslně solidně zpracovaný seriál , s dobrou zápletkou, ale nečekejte kdovíjakou podívanou. Řada slabších scén jako skok z patra hotelu, či slaboduché dialogy sráží body dolů. A osočení agenta z útoku na metro, které má vyvolat náladu podezření, také nepatří mezi plusy. Herecké obsazení nenadchne. Naštěstí děj je konzistentní, spíše akční a s přimhouřeným okem napínavý. Hit se z toho nestane, na takového Bodyguarda to nemá, ale dívat se na to dá. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.řada ***: Scénář si dost pomáhá náhodou a v drobnostech je neskutečně debilní. V každé epizodě je hned několik vyloženě směšných/hloupých situací komplet vypoušejíci logiku. Zbytek akční (občas i neotřele) nebo užvaněný (zbytečně). Podrobněji u jednotlivých epizod. ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli tu kdysi proběhla diskuze. Ale potřeboval jsem něco méně náročného jako polo kulisu s dabingem a vybral jsem tento seriál Netflixu, který byl před časem nejsledovanější. Názvem i stylizací je to jako ripoff Night Managera se seriálovým Bodyguardem a ono to tak i působí reálně. Čekal jsem oddychovou, ale nebyl jsem připravený na takovou scenáristickou lobotomii. Tam se každý agent chová jako totální amatér a dialogy psal někdo, kdo v páté třídě viděl dva díly 24 hodin. To je fakt jak dětská věc, akorát s dospělými, chtěl jsem napsat Young adult, ale to je od toho úrovní někde úplně jinde. Všechno je tam úplně Basic jak Danielle Steele nebo Rosamunde Pilcher s agenty akorát bez romantiky :-D Ale divný je, že to nějak sedí u sebe a dost možná to dokoukáme... ()

Wotan 

všechny recenze uživatele

No nečekal jsem, že na netflixu najdu novej koukatelnej seriál, ale cenzor asi usnul na vavřínech a pustil tuhle hříčku do éteru. Jo, není to žádnej světobornej seriál, ale já se bavil. Je to akční, napínavý a celkově to odsejpalo  svižně. Nevyskytujou se tu žádný typický netflixácký neduhy určené pro "moderního diváka". Čili já byl spokojen. ()

scarfacer 

všechny recenze uživatele

Achjo, to je tak prvoplánově debilní. Tak nějak je jasný, jak to dopadne už od začátku, ale pořád vás to udržuje v "ale co když to bude jinak..?" Občas to z vás fakt dělá blbce, často jsou blbci ty postavy, všichni tam maji teleportéry a přesně ví co dělat, jen to provedení je děsný. Na to, že je to produkce Netflixu, je to vlastně debilní jenom tak akorát a prostě chcete vědět, co debilního zas která postava udělá, čímž to nakonec dokoukáte. Nikomu bych to  nedporučil, na druhou sérii se určitě dívat nebudu, ale dalo se to přežít. 50% ()

Galerie (138)

Související novinky

Co si odnést z hory statistik Netflixu

Co si odnést z hory statistik Netflixu

18.12.2023

Netflix už delší dobu každý týden vydává žebříček deseti nejsledovanějších pořadů, v celkových číslech i rozřazený pro jednotlivé země, kde je streamovací služba dostupná. V uplynulém týdnu ale firma… (více)

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

30.03.2023

Kdybyste si měli tipnout nejsledovanější premiéru Netflixu v letošním roce a třetí nejlepší start v historii streamovací služby vůbec, pravděpodobně byste to neuhodli. Co víc, podobný úspěch nejspíš… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno