Reklama

Reklama

Noční agent

(seriál)
  • USA The Night Agent
Trailer 1
USA, (2023–2024), 17 h 19 min (Minutáž: 45–56 min)

Tvůrci:

Shawn Ryan

Předloha:

Matthew Quirk (kniha)

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Hong Chau, Eve Harlow, Fola Evans-Akingbola, Sarah Desjardins, D.B. Woodside, Enrique Murciano, Phoenix Raei (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Ostražitý agent FBI je nasazený na nouzovou linku v Bílém domě. Když přijme hovor, který odhalí spiknutí přímo v sídle prezidenta, převrátí se mu život vzhůru nohama. (Netflix)

Recenze uživatele kenkaku k tomuto seriálu (12)

Noční agent (2023) 

1.řada ***: Scénář si dost pomáhá náhodou a v drobnostech je neskutečně debilní. V každé epizodě je hned několik vyloženě směšných/hloupých situací komplet vypoušejíci logiku. Zbytek akční (občas i neotřele) nebo užvaněný (zbytečně). Podrobněji u jednotlivých epizod. ()

Série 1 (2023) (S01) 

Pokud to někoho zajímá detailně, už jsem se vyvstekal dost u jednotlivých epizod. Shrnutí: Scénář si dost pomáhá náhodou a v drobnostech je neskutečně debilní. V každé epizodě je hned několik vyloženě směšných/hloupých situací komplet vypoušejíci logiku. Zbytek akční (občas i neotřele) nebo užvaněný (zbytečně). ()

Volání (2023) (S01E01) 

Musím uznat, že na pilotní epizodu se jede prakticky non-stop. Žádná hluchá místa, žádná vycpávková konverzační cvičení. Proč tedy jen průměr. Je to debilní. Ne jako celek, ale v detailech. Těch vyloženě hloupých situací je tam snad 1/2 tuctu. A to mě rozčiluje. Pozn.: rád jsem zase viděl T-1000 :). ()

Nové volání (2023) (S01E02) 

Dojem pilotu nezměněn. Scénář si dost pomáhá náhodou, v drobnostech je neskutečně debilní (scéna s telefonem tomu byla důkazem) a “zdrhám v županu” (pod kterým jakože nic nemám - páč se vylezla ze sprchy) byl tak křečovitý, že jsem se víc smál - jak se snažila udržet župan zahalený i při běhu nebo skákání - než trnul napětím “jestli to dá” :D. Prostě zbytečné idiocie. ()

Správa zoo (2023) (S01E03) 

Slideshow hovadin pokračuje (SPZ, Wi-Fi, soubory). Je to sice živé, akční a “neotřelé”, ale proč sakra ty zbytečné LOL momenty? Navíc ta linka s dcerunkou… jako jasně, že to bude mít nějakou souvislost, ale sakra snad to šlo představit lépe (aby to nesvítilo jako laciný twist zbytečně předem). ()

Tajemství (2023) (S01E04) 

Je to definitivní. Tohle už není nepozornost scénáristy, ale vyloženě šlendriánství. Jako vážně hlídka jde prohledat barák (který našli podle SPZ auta z minule) a vůbec jim není divný, že to auto tam už není! Jede se drama až na půdu a buď je scénárista dement (vynechal logické kousky skládačky a předvádí náhodný guláš), nebo už teď provalil, kdo za vším stojí. A samozřejmě, že se potvrzuje co jsem psal minule, tedy - proč se děj nuceně věnujeme “dcerunce”. ()

Loutka (2023) (S01E05) 

Řekněme, že nejméně dementní díl od začátku seriálu (konečně se provslilo to GPS… by mě zajímalo kdy to docvakne superagentovi. Také se tam celkem dost děje. Také jsem si zrovna říkal, že tabulky zapomněli na homo-scénu a lup byla tam :). ()

Pochopení (2023) (S01E06) 

Neskutečně otravné scény (př. debata zabijáků v autě). Ono vůbec podobných žvanivých scén je v epizodě jak máku. A pak proletěla hovno větrákem. Od přeřeknutí se scénář proměnil v neskutečný odpad a vrchol demence. Takové idiocie co tam proběhly během jedné minuty to se jen tak nevidí… ()

Podávat za studena (2023) (S01E07) 

Scénář evidentně padl na dno. Zbytečné flashbacky, zbytečné scény a konverzační cvičení. Tempo znatelně polevilo a ti dva agenti tajné služby jsou neskutečné dutiny. Od začátku mají informace, aby jasně věděli že viceprezident lže a samozřejmě pořad se čas na kravinách. Další LOL scény nemůžou chybět (občanské zatčení bandou superborců s pozorovací schopností jestřába). Epizoda přitom cenné informace obsahuje (př. o co šlo s tím miminem, identifikace tetování, atd.). ()

Návrat (2023) (S01E08) 

Ani ještě neproběhl název série a už první LOL facan (oni mají fotku tetování v záznamech, ale to že ho mrtvola nemá nevadí). Pak ty momenty záchvatů inteligence (střídavě na všech stranách), začíná to být celkem parodie. Jak zázračně si sundala ta pouta… kdyby s sebou vláčela řetěz co vyrvala z papundeklu, ještě bych bral. Ale tohle? Jako fakt byl problém ho sejmout když po něm jde? Nebo ten šťouchanec! Mazeeeeec! Asi jediná (a nejcennější) informace byl cíl atentátu. ()

Menší zlo (2023) (S01E09) 

Takových změn stran zase… no je vidět, že scénář je kvalita (sázím, že bude na závěr ještě jedna výměna stran). Jinak se přiznám, že děj už nevnímám. Čím víc se totiž soustředím, tím víc jsou vidět hlouposti a rozčilovat se na celým seriálem? Koho by to bavilo… ()

Otcové (2023) (S01E10) 

Střela do hrudníku už není co bývalo (to samé stará dobrá exploze z pár metrů). Také ta nekonečná LOL scéna v “anténím domečku” mě dojala až k slzám. Celý průběh od otevřených dveří, přes “zkuste to” až “už to běží”. Prostě seriál se z toho lacinému průměru nevyhrabal ani ve finále (nečekaně). Hlavně, že nás čeká druhá řada. ()

Související novinky

Co si odnést z hory statistik Netflixu

Co si odnést z hory statistik Netflixu

18.12.2023

Netflix už delší dobu každý týden vydává žebříček deseti nejsledovanějších pořadů, v celkových číslech i rozřazený pro jednotlivé země, kde je streamovací služba dostupná. V uplynulém týdnu ale firma… (více)

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

30.03.2023

Kdybyste si měli tipnout nejsledovanější premiéru Netflixu v letošním roce a třetí nejlepší start v historii streamovací služby vůbec, pravděpodobně byste to neuhodli. Co víc, podobný úspěch nejspíš… (více)

Reklama

Reklama