Reklama

Reklama

Noční agent

(seriál)
  • USA The Night Agent
Trailer 1
USA, (2023–2024), 17 h 19 min (Minutáž: 45–56 min)

Tvůrci:

Shawn Ryan

Předloha:

Matthew Quirk (kniha)

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Hong Chau, Eve Harlow, Fola Evans-Akingbola, Sarah Desjardins, D.B. Woodside, Enrique Murciano, Phoenix Raei (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Ostražitý agent FBI je nasazený na nouzovou linku v Bílém domě. Když přijme hovor, který odhalí spiknutí přímo v sídle prezidenta, převrátí se mu život vzhůru nohama. (Netflix)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (11)

Série 1 (2023) (S01) 

Noční agent mě bavil. Přes všechna klišé, chybějící logiku, do očí bijící kraviny... Postavy, zvlášť ty vedlejší, smutně nevyužity. Spousta z nich spolu se smrtí jako by vyšuměla do prázdna. Ale já v tom nic jinýho, než  oddech nehledala. Takže si u koukání s diváckým sparošem vždy řeknete... ty vole, to je ale blbost, co se právě stalo/děje... a bavte se dál. 3,5* ()

Volání (2023) (S01E01) 

Dobré scény střídají rozpačité. Takže ty první tři hvězdy se mi dávají lehce. O hlavním hrdinovi taky nevím, co si moc myslet. Občas jako bych sledovala dva různý lidi. Expertka Rose není moc sympatická, a tip na hlavního záporáka máme s manželem celkem jasnej. Manželský pár, který se vnutí do domu mi silně připomněl "magoří" dvojice z thrillerů podle Harlana Cobena, co jsem na Netflixu viděla. Tak uvidíme. ()

Nové volání (2023) (S01E02) 

Je to místy napínavé jak guma v gatích a fakt mě to baví, i když to má svoje mouchy. A občas by s tím humorem nemuseli tak tlačit na pilu. Míjí se to pak účinkem. ()

Správa zoo (2023) (S01E03) 

Občas ty dialogy dost tahají za uši, ale tvl... já byla zas úplně na prášky z toho napětí. :D Jo, mně k infarktu stačí málo. Nevím, jestli to mé slabé srdce dá! ()

Tajemství (2023) (S01E04) 

Jsem ráda, že mučeníčko vynechali. ()

Loutka (2023) (S01E05) 

Chelsea tvrdě narazí. Každopádně právě linka s Maddie nás tentokrát donutila jít do ještě jednoho dílu. Ó sladký spánku, vím, že ráno budu litovat. ()

Pochopení (2023) (S01E06) 

Cha!!! Jsme nejlepší Sherlockové. :D Napínavé to bylo. ()

Podávat za studena (2023) (S01E07) 

Techtle mechtle. Pusinky na rozloučenou. Jo, občas je to fakt úsměvný. ()

Návrat (2023) (S01E08) 

Žišmarjá! Tam to kosej. Jinak… vy jste v tom ještě nepřestali hledat logiku? Prďte na to, vypněte mozek a užívejte zvraty. ()

Menší zlo (2023) (S01E09) 

Bez úchyláků to ztrácí na akčnosti. I tak se tam dají najít napínavé momenty. Tak uvidíme co finiš. ()

Otcové (2023) (S01E10) 

Čekala jsem mnohem větší akci, ale ve finále mi tohle prostě stačilo. 3,5* ()

Související novinky

Co si odnést z hory statistik Netflixu

Co si odnést z hory statistik Netflixu

18.12.2023

Netflix už delší dobu každý týden vydává žebříček deseti nejsledovanějších pořadů, v celkových číslech i rozřazený pro jednotlivé země, kde je streamovací služba dostupná. V uplynulém týdnu ale firma… (více)

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

30.03.2023

Kdybyste si měli tipnout nejsledovanější premiéru Netflixu v letošním roce a třetí nejlepší start v historii streamovací služby vůbec, pravděpodobně byste to neuhodli. Co víc, podobný úspěch nejspíš… (více)

Reklama

Reklama