Reklama

Reklama

Noční agent

(seriál)
  • USA The Night Agent
Trailer 1
USA, (2023–2024), 17 h 19 min (Minutáž: 45–56 min)

Tvůrci:

Shawn Ryan

Předloha:

Matthew Quirk (kniha)

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Hong Chau, Eve Harlow, Fola Evans-Akingbola, Sarah Desjardins, D.B. Woodside, Enrique Murciano, Phoenix Raei (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Ostražitý agent FBI je nasazený na nouzovou linku v Bílém domě. Když přijme hovor, který odhalí spiknutí přímo v sídle prezidenta, převrátí se mu život vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (109)

Wotan 

všechny recenze uživatele

No nečekal jsem, že na netflixu najdu novej koukatelnej seriál, ale cenzor asi usnul na vavřínech a pustil tuhle hříčku do éteru. Jo, není to žádnej světobornej seriál, ale já se bavil. Je to akční, napínavý a celkově to odsejpalo  svižně. Nevyskytujou se tu žádný typický netflixácký neduhy určené pro "moderního diváka". Čili já byl spokojen. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Myslel som, že to bude len nejaká vec na odreágovanie ale nakoniec sa z toho stal skvelý seroš. Od začiatku vás to vtiahne do sveta kde hrajú veľkí hráči. Poteší akcia a hlavne intrigy v bielom dome, kde to siaha až na tie najvyššie miesta. Pomalé odhaľovanie pravdy, do toho kopec zvratov a vynikajúce postavy. Funguje to skvelo aj ako thriller a ja reálne nemám čo vytknúť. Hlavná dvojka mi sadla na výbornú a dúfam že sa vráti aj ženská hrdinka. Som hrozne zvedavý na ďalšiu sériu, prvá je u mňa za plný. ()

Reklama

Drirr 

všechny recenze uživatele

Béčkový rutinní akčňák s nějakými těmi tajemstvími a zvraty. Je to celé hrozně průměrné - herecky, kamerou, scénářem. První díl má děj nakopnout, ale celé to působí úplně tupě nelogicky (hrdina geniálně odhalí nastražovanou bombu, hrdina geniálně spatří pachatele v davu lidí a pronásleduje ho. Pachatel samozřejmě neuteče, ale schová se, aby ho hrdina dohnal...meh.). Vůbec nechápu, proč je to tak populární. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Naneštěstí pro Nočního Agenta jsem si před ním oživil během třech měsíců všechny série 24 s Jackem Bauerem. Podoba se nabízí společným tématem - agent na skoro sólo jízdě pomáhá odhalit konspiraci v Bílém domě, a taky pár stejných herců, ikdyž v jiných rolích. Ta propracovanost tady zoufale chybí. Takový odtučněný Jack Bauer. Podobně jako například filmoví a seriáloví Lovci pokladů. První dva díly tady byly ještě povedené, s dalšími to pokulhávalo, postavy občas pitomé. Druhé série dám určitě ale šanci. ()

Mlle 

všechny recenze uživatele

Předkrm je zábavný, realtivně chytrý, akční a rozhodně motivační pro pokračování. Hlavní chod je ale série nepravděpodobných, komických, polopatických a infantilních dialogů i příběhů, které relativně slušnou zápletku a místy i obstojné herce brzy promění v rozpaky přerušované smíchem a pozdviženým obočím. Mají sestupnou tendenci a na konci se po pěkně vyleštěném tobogánku sešoupneme svižně na dno… ()

Galerie (138)

Související novinky

Co si odnést z hory statistik Netflixu

Co si odnést z hory statistik Netflixu

18.12.2023

Netflix už delší dobu každý týden vydává žebříček deseti nejsledovanějších pořadů, v celkových číslech i rozřazený pro jednotlivé země, kde je streamovací služba dostupná. V uplynulém týdnu ale firma… (více)

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

30.03.2023

Kdybyste si měli tipnout nejsledovanější premiéru Netflixu v letošním roce a třetí nejlepší start v historii streamovací služby vůbec, pravděpodobně byste to neuhodli. Co víc, podobný úspěch nejspíš… (více)

Reklama

Reklama