Reklama

Reklama

Sex O'Clock

(seriál)
Trailer
Komedie / Rodinný
Česko, (2023–2024), 10 h (Minutáž: 30 min)

Kamera:

Václav Fronk

Hudba:

Jiří Burian

Hrají:

Petra Bučková, Jan Révai, Jana Švandová, Csongor Kassai, Sára Korbelová, Maxmilián Kocek, Karolin Omastová, Tomas Sean Pšenička, Leona, Kryštof Švehlík (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou Sex O’Clock je dospívající Adam (Maxmilián Kocek), který se až dosud zabýval především svou taneční kariérou a palčivou otázkou, kdy už konečně přijde o panictví. Jeho otec (Jan Révai) ale záhy převrátí celé rodině život naruby a odstartuje celý řetězec nečekaných událostí, se kterými si musí poradit jak Adamova matka Judita (Petra Bučková), tak babička (Jana Švandová). A to ještě nikdo netuší, s čím se bude muset v brzké době vypořádat Adamova sestra Ema (Sára Korbelová), zatímco Adam nejspíše na tanečním kurzu právě potkal největší lásku svého dosavadního života (Karolin Omastová). (Voyo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

petrsv 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že Nova překvapila. Sice je to dost překombinované a zdá se, že víc problémů se do 1. řady už nacpat nedalo, ale má to silnou vtipnou stránku, což se moc nevidí. Obsadit Janu Švandovou byl geniální nápad, ale i ostatní herci to zvládli skvěle. Moc mi tam neseděl Révai. Scénáristé by mohli v další řadě ustoupit od té šablony, kdy se všechno vyřeší v posledním díle. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výtečný seriál pro dospívající, který jsem si nicméně užil i ve svých letech. Postavy mi sedly už od začátku - tedy až na ústředního Adama, který se po většinu času choval jako blbec, ale měl zkrátka roli takového toho dospívajícího, co pořádně ještě neví, kým chce být. Zajímaly mě všechny osudy a nechal jsem se unášet někdy až ironickými zvraty. Musím zejména pochválit zpracování, které bylo světové kvality. Od kamery, po pojetí scén - tohle nebyl ten typický novácký seriál, ale takový, co se může sebevědomě vyjímat i po boku zahraničních. Naprosto jsem zbožňoval třeba aeriální přelety ukazující krásy Zlína, který posloužil i jako originální zasazení. Fenomenální hudební podkres mi také doteď zní v hlavě. Zkrátka mě seriál nadchl, bavil, těšil jsem se na každý díl a i když bylo zakončení takové dost humorné, nemám žádný důvod snižovat na hodnocení. Ohromné překvapení, kterému distribuce v rámci Voyo jen prospěla! ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele

Je to vtipný, je to svěží, je to zajímavý. Tak to platí asi první třetinu seriálu, zvláště pak první díl, kdy se tvůrci opravdu snaží vytvořit něco neokoukaného a jaksi inovativního, na co nejsme u nás v českých vodách zvyklí. Jenže pak to sklouzne do staré známé české rutiny a většina snažení přijde na zmar. Postavy se navzájem hrotí takovým dosti zbytečným způsobem, děj se moc nehýbe a ten charismatický lesk je už dávno ta tam. Poslední díl pak tuto ságu uzavírá a v hlavě mi rázem blikne: lepší 3⭐. Vyhodnocení: Druhou řadu asi klidně vynechám ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Asi jsme s tím nikdo moc nepočítal, že Voyo v záplavě rychlokvašek, co sype z rukávu, doručí i něco takhle povedeného, obsazením trefného, emočně vybalancovaného a vtipem uhlazeného. Když byly loni oznamovány tituly služby pro letošní rok, tohle mě svým prvotním námětem samozřejmě okamžitě nalákalo, ale obavy, že půjde ve finále o lítostný brak, byly na místě. Naštěstí se hned snad ve 2. epizodě rozplynuly a já se nebojím říct, že z tohohle chci fakt klidně české Sex Education. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Ve zpropadených českých televizních vodách nadmíru podařená, vtipná, osobitá a všestraně vyvážená drama série z rodinného prostředí. Překvapivě nápaditý scénář, kvalitní herecké výkony, skvělá hudba a výborná struktura z hlediska výprávění i střihu. Okolní prostředí blízkého Zlína podáno také velmi originálně. Oproti svému britskému předchůdci se drží při zemi a ve více konzervativnějším duchu, z čehož jsem měl zvláště v posledních dílech velkou radost. Skutečně velké a hlavně nečekané překvapení, u české produkce dávám zpravidla o jednu hvězdu více, protože tohle se u nás prostě příliš nevidí! ()

Galerie (356)

Zajímavosti (29)

  • Na taneční soutěži jsou v roli porotců skuteční taneční porotci. (TV Nova)
  • Taneční soutěž Adam (Maxmilián Kocek) a Kristýny (Karolin Omastová) se točila v Kongresovém sále ve Zlíně, který navrhla architektka Eva Jiříčná. (TV Nova)
  • Jan Révai pro roli Michala podstupoval každý den v maskérně 50minutové sezení s natáčkami. (TV Nova)

Reklama

Reklama