Reklama

Reklama

Úžasňákovi

  • USA The Incredibles (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bob Parr, známý jako Mr. Úžasný, býval jedním z největších světových superhrdinů a zachraňování světa bylo jeho denním chlebem. Svůj superoblek musel pověsit na hřebík před patnácti lety. Dnes pracuje jako odhadce škod pro pojišťovnu a bojuje s nudou a rostoucím břichem. Se svou manželkou (bývalou Elastiženou) a třemi dětmi se pokoušejí žít normální život. Jeho chvíle ale přijde, když ho tajemný kontakt vyšle na vzdálený ostrov s tajným posláním. Tam zjistí, že génius zla připravuje ďábelskou pomstu světu... (TV Prima)

(více)

Recenze (763)

Ogrb 

všechny recenze uživatele

Nevim, jak to ten Pixar dělá, že pokáždý natočí úplně odlišnej film a přitom mě pokaždý dostanou úplně stejně jako napoprvé. 10/10 ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Brad Bird a celý pixar se opět královsky bavil. Trefil dobu naprosto přesně a věděl, který to žánr pustit v animované podobě na plátno. Úžasňákovi jsou totiž opravdu dosti povedeným počinem. Koktejl neohrožených Jamesů Bondů, proložený Super hrdiny, různých podob, vsazený do rodiné idilky, to prostě chytá spousty diváků za srdce. A pokud je k tomu vyroben ještě navíc velmi dobrý zápúorák a vše zahalíme do rozumného humoru, není se co divit, že po snímku sáhnu přeci jen o něco více(krát), než po jiných Pixarech. (Ačkoliv teď honem nevím, který je více protěžován). Tento film nepostrádá, žádné žádoucí atributy. Je rychlý, je dojemný, má akce a také emoce a hlavně hodně legrace. Obraz je perfektní (DVD), zvuk v Exu taktéž, animace bezchybná. Takže co více chtít. Deštivé podzimní odpoledne? Vynikající rodinné spestření. ()

Alfmen 

všechny recenze uživatele

Úžasná pohádka, úžasný animák. Čekám na den, kdy Pixar konečně zklame, ale ono se jim nějak nechce. Parádní atmosféra, dabing i samotné bitvy. Tento film zkrátka neomrzí, je totiž úžasný. ()

johhny007 

všechny recenze uživatele

I like it !! pro mě nejlepší animační zážitek roku 2004!!! Tento film prostě mám hrozně rád a co bych ktomu dál napsal prostě SUPER!! Pixar totálně ovládl tímto filmeme animační trůn !! 100% !! ()

kyLuke 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch animáků,kteří v podstatě začali tuhle revoluci.Nic proti staré dobré tvorbě(Sněhurka z roku 1937),ale tuhle revoluci animáky potřebovali.Na poprvé skvělé a na podruhé ještě mnohem lepší. . ()

Lord.Speedr 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních pixarovek, kterou jsem jako malý viděl, překrásný děj s užasně propracovánými postavami. Rád na ni vzpomíná, na moji příjemnou pohádku z kina. :-))) ()

karlospr 

všechny recenze uživatele

To jsem byl ještě mladej kluk, když jsem se na to koukal poprvé, ale určitě to nezklame ani v dnešní době. Nadstandartní rodinná oddechovka, u které se pobavíte. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Úžasnákovi a jejich první díl který, je vážně naprosto skvělý.Ve filmu nechybí akce,humor.83% ()

Jacccob 

všechny recenze uživatele

Pixar na vrcholu. Nejvíce "dospělý" animovaný film, který nikdy neodmítnu. Vzhledem k otevřenému konci jsem čekal pokračování podstatně dříve, ale přeci jen jsem se dočkal. Vidíme se v kině. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Toto nie je môj šialok kávy. Bez humoru, ale že totálne. Animácia tiež nie práve revolučná. Nepáčilo sa mi to pred rokúcimi rokmi a nepáči sa mi to teraz. A len s ohľadom na moje deti som pri hodnotení empatický, no dve sú až moc. ()

Hydr0gen 

všechny recenze uživatele

Tak jsem přišel z kina, do kterého me dohnali extatické reakce a myslel jsem, že je něco špatně. Co se stalo? Měl jsem jít na nejlepší film od Pixarů! Ale naštěstí jsem zjistil, že nejsem sám. Pokud se podíváte pozorně, zjistíte, že názory se dělí na dva tábory. Jedni jsou z filmu úplně na větev, je to skvělé, vtipné, hřejivé... No a ten druhý tábor na ten první kouká s otevřenou pusou-jako o co, že tu jde? Ne, že by se jim film vysloveně nelíbil, ale, že by to bylo tak vtipné a nápadité... Jak asi tušíte, patřím do té druhé. Takhle-je to dobrý, vizuálně (a hudebně) je to nářez. Ale pořád jsem čekal na ten velký vtip, na ten "hřejivý" moment, kdy se rozněžním...Nic tak zásadního nepřišlo. Plus mi do dětského filmu příliš nesedla přehnaná akčnost a ty romantické prvky. Pro dospělé nuda a děti je asi nedocení. Možná mi to trochu zkazil dabing a EXTRÉMNĚ vysoká očekávání. Nicméně zatím je pro mě Nemo a Shrek lepší. ()

Zdenda 

všechny recenze uživatele

Celý film sem se rozhodoval jestli 3* nebo 4*. Nakonec vyhráli hodně lepší 3* Film pěkně jede, rozhodně se člověk nenudí, i když akční pasáže mi přišli tak nějak natahované(proto nakonec "jen" průměr)... A co mi taky chybělo, určitý ten blažený pocit po konci filmu, byl sem úplně takový nezaujatý:( ()

Související novinky

Co chystá režisér Úžasňákových?

Co chystá režisér Úžasňákových?

22.06.2018

Režisér Brad Bird se proslavil zejména svými animovanými filmy Železný obr nebo Úžasňákovi, má na kontě ale třeba i čtvrtou Mission: Impossible – Ghost Protocol či dnes již zapomenutý Tomorrowland.… (více)

Úžasňákovi trhají rekordy

Úžasňákovi trhají rekordy

18.06.2018

Na pokračování oblíbeného animovaného hitu Úžasňákovi čekali fanoušci něco málo přes čtrnáct let. Letos se však téhle superhrdinské rodinky konečně dočkali a už můžou být klidní, protože film… (více)

Světová premiéra hudby z Jurského světa

Světová premiéra hudby z Jurského světa

25.01.2016

Americký skladatel Michael Giacchino, držitel Oscara za hudbu k filmu Vzhůru do oblak, chystá pro pražské publikum koncert pod názvem „Hudba Hollywoodu: Michael Giacchino in Concert". V neděli 7.… (více)

Čekají nás Auta 3 a Úžasňákovi 2

Čekají nás Auta 3 a Úžasňákovi 2

20.03.2014

Disneyovský šéf Bob Iger se předevčírem dělil s akcionáři o momentální stav mnoha chystaných projektů. Jak známo, Disney mimo jiné vlastní Marvel, Pixar a Lucasfilm, došlo tedy na řadu značek, který… (více)

Reklama

Reklama