Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete přijít na to, po čem ženy touží, na tenhle film kvůli tomu koukat nemusíte. To udělejte v případě, že si chcete večer osvěžit nenáročnou, občas i vtipnou romantickou komedií. A ani mi tentokrát nevadí asi nejdelší skrytá reklama, co jsem ve filmu zatím viděl. I když skrytá je v tomto případě hodně jemný výraz. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nápad je to zajímavý a v rámci komedie jakž takž funguje (s jistým poselstvím, že kdyby se chlapi přizpůsobovali ženám, přestanou být chlapy), ale díky zvolenému žánru se prostě jen klouže po povrchu a námět slouží jen k rádoby vtipným situacím postaveným na rozdílnostech pohlaví. (Takže by se možná dalo říct, že jde - navzdory snaze režisérky, o antifeministický film.) Raději bych ale viděl něco více ve stylu muži jsou z Marsu, ženy z Venuše, případně něco o rozdílnostech mužské a ženské logiky, či chvil, kdy ženy nevědí, co chtějí, ale nedají pokoj, dokud to nedostanou. ()

Reklama

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Skutečně výborný, i když značně děsuplný nápad, díky čemuž jsou ty části filmu, kdy Gibson trpí svou schopností, naprosto excelentní - "necenzurované" štěbetání dcery, konkurentky i všech ostatních příslušnic něžného pohlaví, které se tu vyskytují. Na to se dá dívat stále dokola; škoda jen, že ten závěr víc než jednou nemusím. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Zoufale nevyužitý potenciál. Nápad s několika lepšími scénami tentokrát nestačí. U záchodového hovoru s dcerou jsem definitivně vzdal hledání důvodů pro vyšší hodnocení; máme tu laciné sexuální narážky, vykrádání nápadů své nadřízené, nalézání vztahu s dcerou, zapomenutou puťku v práci a celkově všechno, co lze čekat. Nebylo by na škodu, kdyby tvůrčí přístup obsahoval více nadhledu a satiry. Cesta hloupě neškodnými mainstreamovými vodami nebyla pro takové téma nejvhodnější volbou. Co na tom, že Gibsonovi role poměrně sedla. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dost povedena komedie. Hlavne ze zacatku je to fakt vtipny, misty je humor skoro az trosku cernejsi a navic Gibson i Helen Hunt jsou fakt perfektni, hlavne teda Gibson to zvladnul perfektne a je skvele charismatickej a tahne celej film. Jenze pak se film postupne presouva cim dal tim vic do romantickeho zanru a zhruba po 80 minutach tu forky prestanou bejt uplne, az je z toho na konec jen prumerna romanticka komedie. Za prvni polovinu , skvele herce a nektere vyborne hlasky ty 4* dam, ale kdyby se film zkratil o ten konec, nebo si udrzel tempo nasazeny ze zacatku, tak jsem uvazoval i o 5*. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • Zatiaľ čo Nick (Mel Gibson) leží na gauči u terapeutky, tá sa blíži k nemu s cigaretou. Akonáhle sa zmení záber kamery, terapeutka už cigaretu nemá a rovnako tak zmizne popolník. (Arsenal83)
  • Prvý film, v ktorom sa spomína internetová stránka eBay (založená v roku 1995). (Arsenal83)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama